lyódli..
te talán használtál már belrélyt.. az .. 15w-50 4t ben az milyne..
tegnap hogy voltunk a 20aberg 20kwárá dílernél.. az mondotta van neki 15w-50 4t full szinteetiok belrélye.. és ezekenek a gépeknek már a belrély a gyári olajaa.. és van is .. 4 litykó egy tizesért.. szóval. az akkor ..
valaki esetleg a belrélyről?
hát akkor lyól behülyéztem..
mert hivogattalak nem vetted fel.. oszt...mondom megent csúszol valamerre.. igy nem is mentem be...
2,5 órát.. ott azt hogy töltötted ki.. úgy hogy 30 perc a bótban meg 2 órát a mosdóban az asszonyt fényesítetted
mert máshogy.. hacsak nem ott dógozó és a vonalkodot.. az összeset leolvastad .. kétszer is
hát az ott kettő40öttől..az a világ idiótái eggyesüljetek vÓt
vagy csak egy ugrás a susnyás
de ez már régebben volt és azon a videón irták is hogy az ember nem halt meg..ott abban az ugrásban....ugyhogy lehete röhögni lyókedvel..
mondtam is ..ó ha akkor nem halt meg akkor az lyó ..mert megpróbál6ja megint .
Szuper hely,,,szupi vidi. Látszik a meredekség,mikor gatyaféken jön le a kolléga. Mi is voltunk szombaton, nagyon jót mentünk. 5 -en voltunk,nem kellett szerelni,olyan helyekre elkeveredtünk,ahol 1 éve nem jártunk,,,de szerettünk volna...Kicsit fura volt a sok nedves levél,meg az alatta bujkáló meglepetés,de fél óra után megszoktuk.
bár csika keze lehet elérne oda is. igaze ? de ő meg nem rosszakaró bármennyire is ijesztgette itt a népeket ,hogy bezártaja az endúrót magyarországon.
teljesen mindegy hogy szerda vagy csütörtök mert mindkét napra havat és esőt mond 99 százalék valószínűséggel. tegnap volt jo idő meg ma. meg esetleg még holnap de holnap már fagypont közeli lesz reggel.
vikor. mentem a cba ba ahogy irtam. 2,5 órát vásároltunk bent de nem jöttél. furcsáltam is hogy nem csörög a telefon de aztán mikor végeztünk ott csücsült az ülésen. feleslegesen hurcolásznám mert kb heti egy alkalommal csörög . most meg kint felejetettem . aztán meg már nem üzengettem ,hogy most indulunk hazafelé,mert akkor várni kellett volna mire kiérsz.
akkor hagyd.. akkor a 27 lyurka is jó..mert itt 2500 ft/ db ért kapom..
ha hugy van találd ki..mert pl nagy pályára.. s-halvára(kis helyesirási hibával de tudod hova..) akkor kimehetünk holnap 10kor is
jó hullámos.. iszonyat jól kiszivja a parasztot
átlat lyó lehet aki tüszoltó, annak.. mert 30% béremelést kapnak ..megint...
azok állandóan azt kapnak.. legalább is a médiából.. félévente megszavazza nekik a tévé..
múhahaha
a melohejet nem egyszerű kiszámolni. egyik nap hiv jürgen hogy mehetek vissza mert sok ameló, aztán meg két nap mulva hogy ha lehet maradjak itthon mert nincs mit csinálni. ez nem a tüzoltóság hogy be vagy osztva és ha esik ha fuj aznap mégy melozni. itt sakkozgatok hogy is kéne meg mint.
te talán használtál már belrélyt.. az .. 15w-50 4t ben az milyne..
tegnap hogy voltunk a 20aberg 20kwárá dílernél.. az mondotta van neki 15w-50 4t full szinteetiok belrélye.. és ezekenek a gépeknek már a belrély a gyári olajaa.. és van is .. 4 litykó egy tizesért.. szóval. az akkor ..
valaki esetleg a belrélyről?
mert hivogattalak nem vetted fel.. oszt...mondom megent csúszol valamerre.. igy nem is mentem be...
2,5 órát.. ott azt hogy töltötted ki.. úgy hogy 30 perc a bótban meg 2 órát a mosdóban az asszonyt fényesítetted
mert máshogy.. hacsak nem ott dógozó és a vonalkodot.. az összeset leolvastad .. kétszer is
vagy csak egy ugrás a susnyás
de ez már régebben volt és azon a videón irták is hogy az ember nem halt meg..ott abban az ugrásban....ugyhogy lehete röhögni lyókedvel..
mondtam is ..ó ha akkor nem halt meg akkor az lyó ..mert megpróbál6ja megint .
http://youtu.be/Ed1H8fZlFII
Szopcsis volt..
Ez a hétvége úgy látszik ilyen sérülős volt
Nekem is volt 3 bukásom, de szerencsére megúsztam mindet érezhető sérülés nélkül.
Szerintem ne a fórumon privátozzatok publikusba(mikor megyünk hajtani, stb), mert egyszer egy rosszakaró jóidőben küldi rátok a szerveket.
http://koponyeg.hu/f/100686254...
vikor. mentem a cba ba ahogy irtam. 2,5 órát vásároltunk bent de nem jöttél. furcsáltam is hogy nem csörög a telefon de aztán mikor végeztünk ott csücsült az ülésen. feleslegesen hurcolásznám mert kb heti egy alkalommal csörög . most meg kint felejetettem . aztán meg már nem üzengettem ,hogy most indulunk hazafelé,mert akkor várni kellett volna mire kiérsz.
ha hugy van találd ki..mert pl nagy pályára.. s-halvára(kis helyesirási hibával de tudod hova..) akkor kimehetünk holnap 10kor is
jó hullámos.. iszonyat jól kiszivja a parasztot
átlat lyó lehet aki tüszoltó, annak.. mert 30% béremelést kapnak ..megint...
azok állandóan azt kapnak.. legalább is a médiából.. félévente megszavazza nekik a tévé..
múhahaha