loki.. ez érdekes.. én jutotam eszedbe..erről.. remélem másról nem ..mert ha másról is ..aztán kiderül hogy akármiről is akkor ott baj van.. te szerelmes vagy..
de az van... én már a heteró oldalon maradok..
lyódli
kész a vidi..hát pont nem olyan mint a hajtás volt..de azért nem annyira szar...csak a fax tudja..de azért próbáltam kihozni a maximumot...
tibu...
a fékel lehet játszani.. lyózsef atti pl a pitypangokkal szeretett játszani..de aztán azon a kritikus nap reggelén..pont csak a sinek közt talált pitypangot. . a 7 negyvenötös.. meg ..gyors vÓt
ez a kex wez kafi vidike csinál..
de nem lennék a csapat tagja..
nem birnám azt hogy ennyire leszajuk neki a másiknak... nem számit semmi..
ezek rosszabbak mint itt a románok..pedig azok sem semmit..
ron.is tudna mesélni..mikor itt egy feljáróban 3an estek egymás nyakába...
hát azt még nézni is rossz vÓt
Hi! KTM-en 2,5mm-re írják a minimumot azt hiszem az enyém is 2mm volt le is cseréltem azóta még szar fékbetéttel is tudok stopizni előtte meg egy dombról legurult szinte, úgy hogy húztam a féket. De ma jöttek meg a fékbetétek goldfren 5900/pár remélem jáó lesz
a zöld szarlégy mocsokul megy a fekete sisakra. matt feketére nem annyira... meg van még a kék légy ami kimondottan kerüli. a hülyelégy meg ilyenkor már nem repül szóval vedd csak meg bátran.
Lehetséges, hogy a PROX hajtókart hamisítják , vagy valós, hogy USA ból tényleg fél áron itt van postával együtt, ha nem vámolják meg
Itthon 40eFt EBAY USA 20 postástól.
a hello kitty mintás a legjobb arra a nap is másképp süt
nekem volt/van fekete és mintás is ugyanabból a típusból nem vettem észre hogy a fekete melegebb lenne
van alatta vagy másfél centi hungarocell az szigetel annyit hogy nem érezhető a nap melege
Van valakinek full fekete sisakja? Nyáron tűzű napon nem gáz?
Rosszabb mint a fehér ilyen szempontból?
Sérülések a feketén jobban láthatóak? Feltételezem az anyaga, amit lefestenek, közlebb áll a fehérhez.
Legyek, bogarak, dögök mennyire jönnek rá?
Csak a mi szerelmünk tiszta!
de az van... én már a heteró oldalon maradok..
lyódli
kész a vidi..hát pont nem olyan mint a hajtás volt..de azért nem annyira szar...csak a fax tudja..de azért próbáltam kihozni a maximumot...
tibu...
a fékel lehet játszani.. lyózsef atti pl a pitypangokkal szeretett játszani..de aztán azon a kritikus nap reggelén..pont csak a sinek közt talált pitypangot. . a 7 negyvenötös.. meg ..gyors vÓt
ez a kex wez kafi vidike csinál..
de nem lennék a csapat tagja..
nem birnám azt hogy ennyire leszajuk neki a másiknak... nem számit semmi..
ezek rosszabbak mint itt a románok..pedig azok sem semmit..
ron.is tudna mesélni..mikor itt egy feljáróban 3an estek egymás nyakába...
hát azt még nézni is rossz vÓt
Köszönet!
Ezek állatok bazzeg
nem az erdőben fogsz motorozni? ott nem süt annyira a nap nem?
meg ha hajtasz, jobban megizzadsz, mint hogy megfőne a fejed a meleg sisaktól...
nekem fekete alapon sötétkék egyébként. és nem a nap miatt izzad a fejem. főleg télen mert akkor a hülyelégy már nem száll
Itthon 40eFt EBAY USA 20 postástól.
nekem volt/van fekete és mintás is ugyanabból a típusból nem vettem észre hogy a fekete melegebb lenne
van alatta vagy másfél centi hungarocell az szigetel annyit hogy nem érezhető a nap melege
Van valakinek full fekete sisakja? Nyáron tűzű napon nem gáz?
Rosszabb mint a fehér ilyen szempontból?
Sérülések a feketén jobban láthatóak? Feltételezem az anyaga, amit lefestenek, közlebb áll a fehérhez.
Legyek, bogarak, dögök mennyire jönnek rá?
cserébe adok felujitási tanácsokat a ktm-edre, persze neten..
Amúgy meg minek az neked?
tudom hogy titkos meg ilyesmi,
ha nem fontos a testi épséged akkor elmegy az még sokáig.....