Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lánctalpas igazi .. 1m hóba nagy hegyekbe való géphez...
hóm méd lánctaas...
full levideózva az egész gyártási fázis.. 3 percben.. na ez .. na ez állat
http://www.avol.hu/termek.php?...
látod ez van lyódos...
beizélnek..
látod a haver aki megbiz6ó az szar.. meg várni kell rá a csorbakilyáróba...a bénákra...
de az ügyesebb haverek meg.. nem mennek veled..
szegény embÖrt még az ág is húzza.. ahelyett hogy szegény embere még az ágit is húzná

kár hogy behülyéztél.. mert mehettünk volna még a héten .. de ez van...
marad a kroccpálya...
nem baj..azt is kell néha és hogy most olyan az idő hogy 11felé felenged a talaj.. már ott akkor is lehet hajtani
ellentétben a hegyekkel...
ember. én nem fogok videózni soha a büdös életben.
segiteni probáltam neked ,de teljesen értelmetlen. mint te magad. pár észrevételt írtam le full jó szándékkal de nem jött át. csináld úgy ahogy akarod vedd továbbra is a menetközbeni magadban beszélgetést közben majd nézzük a sárvédődet ahogy kigyózik a falevél fölött. most a soraid olvasva megint az körvonalazódik hogy húzzak a bus picsába mi? így szokott lenni teljesen normális .
na bevette már a hülyetablettát.

amugy hihetetlen ...10 fok van ideális motorozós idő! mármint mindenki másnál de nem nálunk. a kroszpályán ma is meg tegnap is 20 ss csapatok verettek.. minden felé az országban mennek mert hétvége van és hajtanak.
de nem mi. mi a szokásos mód hétköznap kell menni mert akkor mindenki ráér a család miatt... hahahaha érdekes mód máshol is családosok mennek nagyrészt nekik mégis jó a hétvége. most tervezzük azt hogy majd kedd szerda vagy csüt jolehet esetleg.... addigra meg jol beszarik az idő és le lehet mondani és ez mehet igy heteken át.

most beszéltem vilivel azt mondta jo a hétfő de nem tudja öszekésziteni amotort. vili már rég összeraktad péntektre azota meg nem használtad akkor mit kell öszekésziteni?, menjünk kifelé holnap! aki ráér jön aki nem marad. holnapra még joidőt mond. menni kéne.
hály kolbÍÍk...

látom lyódos már meg is lesz az a felykamera..
nekem lobbiztál hogy dobják össze...
ha akarod én is lobbiok a tiedért...ha már motorozni úgy sem lyáunk eggyütt..legalább élvezhető lyó videóidat majd nézegethetem unalmas téli óráimon...

ez amúgy faxa promós videó..
na pl az lyeneket nem nagyon szok megnézni...mert úl rekéámszerű...a konkrétokat lyobb szeretem...akár lyakszi akár a tv féléket.. vagy a motoros keksz ..na az még nagyon kaffi annak elleneére hogy a büdösrothadtt életbe nem mennék ilyen dobálosok közé.. mert félteném csoffadt testem épségét
de vidinek nagyon jó...ő pl a haveri bénázásokat nem kozmetikázza.. én szoktam kicsit.. hogy nem csak az látszdjon hogy már megint elbax valamit.. hanem az hogy elbaxa .. de aztán meg meg tudja csinálni..
de nem gond te az olyan dolgokat szereted .. én az ilyet..

azért remélem ha fészen nem is de ide tolod fel te is a vidieidet.. oszt majd látom hogy merre is hajtok a haverjaiddal ...
jó példa ,hogyan kell egy videót összerakni.

https://www.youtube.com/watch?...

semmi sárvédőkamerázás,felesleges hülyebeszéd... fasza jó szögből vett akciók tartalmas jó kis videó. szerintem.
Az biztos...
Úristen Ice-t Rutger Hauer, az már a B filmek magasiskolája lehetett
Azt kéne ezekkel mint a kedvencek temetője 2 be, a hátsó kereket rárakni a fejére és 5. teligáz...
Már zuhanás közben kezdenék leszedni az alumíniumot alkatrészeket!
Azt.Akkor egészségemre!
láttad a játsz a túlélésért c filmet? ice t a főszerepben ,rughter hauer stb.... na abban mikor mentek a kvadokkal az erdőbe a vadászok és elkezdték kergetni ice t t..... emez meg előtte megbabrálta a kvadot. leszedte a gyujtáskábelt és bedugta a tankba ezek a barmok meg nem vették észre a nagy kapkodásban.. inditozott aztán bumm. lerobbant a két lába tőből a niggernek. na úgy buherálnám meg én is csak én trükkösen feldugnám a benzincső hejett a gyujtókábelt a csapon át. és nitroglicerin lenne a tankban. plusz visszaraknám rá az önindítót csak hogy biztos szikrázzon!
És túlélné az összes.... az esést
A verekedésbe halnának bele amíg eldöntik kié legyen a motor....
szép egészségeset sikerült tüsszentened!
Ilyenem rengeteg van,de be van csomagolva papír zsepibe.
ilyen hehehehe
az nem tudom mi de huzd a pöcsödre
rugacs is jó lesz
valaki nem tud eladó hátso labdacsot? nem jukasat. 1103 méretű. érdekelne ha van valakinek hiányos készlet. ma beragasztottam párat sima tiptoppal de kezd elfogyogatni a szettem. elsősorban titokolvasok jelentkezését várom mert aki ide be szokott irogatni azoknak tuti nincs. vagy ha ismernek olyat akinek esetleg van elfekvőben.
de egy rasszista köcsög vagy...
küldöm a pénzt a busz számlára... nem az számit hogy csuklós vagy sem.. csak az hogy nagy flotta legyen

rumci...
mikor a tetkóra nézek amit csináltattam.. mindég ő lyut az eszembe..
nix is tetkóm.. .
Ezzel csak annyi a baj,hogy kevesen férnek fel a motorra!Ha csak ezen múlna,én vennék nekik egy csuklós ikarusz buszt!
kiakasztanám neki a gázt a miheztartás végett. de csak gyerekkel meg családdal ülhetnek fel!természetesen fék nélkül.
Akkor az egyik cigány örülni fog lomtalanításkor...amíg nem tekeredik fel vele az első fára...
rumcin kivül azt az egy embert segitettem hozzátok és teessék ez a hála!
látod.. mindég is a szivemen viseltem hogy lyól érezd magad.. mekkora egy haver vagyok.. és te meg nem becsülsz meg

a győri...etó...
mosta dumafölwáry brigade...
és akkor még az rassen háusei bandát még nem is említettem...
oszt még igy is rámszorulsz.. én meg rád .. hát szégyelhetlyük is magunkat...

hol vagy zsir ferÍÍÍÍ...

én ha megszünne a kártyavártimünk.. én visszalépnék a kroccba..
az modjuk fel ekkora ugatással lyáró motorozás.. ugyhogy az nekem .. olyan túlon túl barátságos...
olyan:túl a barátságon.... az meg nekem ..sokk volna
felejtsd már el ezt a fos dumádat évek ota be akarsz rakni ide oda idegenekhez ,hol győrbe hol máshova hol a faszom tudja kikkel. ha nem lehet járni sehova senkivel nekem akkor is lesz mit csinálnom motoorzáson kivül. a motort meg legfeljebb kirakom lomtalanitáskor a cigányoknak... hidd el nem potyogna a könnyem ha holnapotol nem mehetnék se. van más. full kocába nyomom nem múlik rajta lofasz se.