Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ú bakker .. 50-60km ..az állat..az még a motoron is állat..de bicajjal.. el sem tudom képzelni..
ha lemegyek ..30-40km egy nap az nekem bőven elég..és nem is az ártérbe erdei körülmények között hanem bicajúton..
ugyhogy le a kalappal aki ezt biri...

azzal a szép fehér géppel ami ott áll a garagében..
220996 tól 220998ig iszonytat nagy ász vagy...aztán meg ...221004 nél meg én lettem a köcsög önfényező... ...
most meg..
most meg nem értelek...

eddig le sem szartad az alkatrészt amit hoztál a gépemhez..aminek tudod mi a évjárata tipusa, a kereskedőtől még sem ahoz jött a cuccos..pedig az keresekdő...én meg csak azt tudom hogy mi a tipus milyen alkatrész kell ..leszarom a cikkszámot..az a lényeg hogy jó az alkatrész küldjenek hozzá mert azrt kereskedő....+ az is volt hogy ha nem jó ..és bontalan érintetlen marad nix baj visszacserélik neked erölködés nélkül...
aztán azzal jössz... neked az 100km és hogy mekkora gond...nem értemm ez eddig is 100km volt..vagy ez is változott?
az egész alkatrész ára az 2x 100km nyi gázolja lóvé...
szóval ...most akkor jó fej leszel és csak visszaviszed...
most akkor mi változott megint?
de az van ......ha odaadom ...megint motorozunk 1-2-3 nagyon jót mint ez a mostani volt eddig azt hittem-tük..
aztán egyszer csak megint előjön te éned...meg hogy az enyém az egy szarrágó köcsög önfényezős vagyok..aztán megint egy darabig...nem tudunk kommunikálni...mint általában ez igy 2-3 havonta meg van..(pont mint a szöszi menstukás csajoknál)...
azt akkor megint ...
nem értem..

figyu.. ugy is köcsög vok.. mit eröltetd?
de ha mégis ...
ugy érzed...
elviszem a cuccost...a legközelebbi romániakor....lerendezzük a fogolyacserét... neked igy jó hát legyen ..mehetünk.. akármikor(csüt vagy péntek vagy esetleg...még utána h v. k) ..
ha nem jó a bolt .. hát leszarom...
azt hogy mekkora köcsög vok azt ne is ecseteld.. tudjuk..tudják olvassák titokjancsik
ha intézed a visszacserét ...ugy ahogy akkor mikor elhoztad mondtad is(cikkszám tól független, meg hogy ki volt a hülye ki nem)akkor van miről kommunikálni ha nem ...akkor enny

itt véletlen sem a 200km nyi gázolaj áráról van szó.. itt arról mit mondtál mit tartol be....senki nem kötelez senkit a betartásra.. lásd mikor ezekkel lebeszéled hogy mentek.. oszt ..égsem megy veled senki..ugye ez elég szar...
szóval te tudod

hosihoz menni?
ember.. este mikor mentünk volna meggondoltad magad ezek lemondtak dolgokat, programoztak át miattunk...te meg pont úgy csináltad mint azok akikre haragszol hogy nem ez volt megbeszélve kategória...szóval nem mentünk hozzzályuk..mert az 500km oda visszaneked...
na most az most sem változott.. ..vagy mi lett?akár hogy is nézem az most is 500..és 1 7 alatt az nem is fog rövidülni.. +gondol6od hogy hogy akarnak vezeti olyat aki visszalép az esti megbeszéltektől...főleg mikor miattunk vissza mond egy orvosi kezelést...
egyébként ha mégis elfelejti és ulyra mondan hogy vezet minket akkor is tárgytalan már idén.... mert ők idén már a hidegbe nem mennek..mint ahogy itt sem sokan jönnek..a hideg sáros helyek csak néhány elvetemültet vonazanak ..
és azokat is csak akkor...ha itt nem hülyéznek be a semmifingfűrészelésen..
ők 3 napig voltak,én csak vasárnapra mentem ki.
a csoportképen vagyok felismerhető.
Nem mondod, hogy TE is Zsolti?
Pont tegnap voltál eszemben! Üdv
Jól látod "Gecsa" ott voltak ők is.
Jó hajtás volt.
Győri különítmény!
benne van. meg még pár bakonyi betyár
Ebben a videóban felismertem egy debreceni ismerőst,meg talán a nagy peti is benne van... jó kis hajtásos videó!
úgy értem jolenne már h jönnének csak ne aznap menjünk amikor nem megyünk . hanem menjünk aznap mikor megyünk.
ma márnem jó. lenyomtunk 4 en egy 50-60 km es hardot bicajjal a tisza ártérben. klafa volt !

viszont úgy döntöttem nem kell a pénz és nem megyek vissza a héten tehát még 1 vagy 2 román beleférhetik. nem értem ezt a csorva kihágót mi volt a probléma. én csak azt írtam a videón időugrást véltem felfedezni ezzel nem akartam elmondani semmit de te most elárultad,. bruhahahahah

hozd el aznap a kuplung vackot . szerdán vagy csütörtökön menni kéne vagy holnap esetleg vagy keden vagy pénteken. de se,mmiképp nem aznap mikor a többiek behülyéznek. esetleg hosihoz felmenni vagy lecsalni.
ez fasza.

kivancsi lennek hogy viselkedne egyes lanctalpként enduro alatt
a hordó lyÓ

még a cefrét is össze tudja benne zutyulni

amúgy ez a lánctalp ittteni viszonylatban a 100 50 százalék felesleges kategória.. de azért mindég is vonzotta a tekintetem az a nagyhóban motorozásos videlyók..
csak ha meg lenne a nagy lánctalp..ide kéne hozni még hozzá úgy 1-3m magas havat..
na az már erősebb téma lenne
a munkát védeni kell..különben
valaki megcsinálja
http://youtu.be/GIf8pZRgbog
http://mecsekpmr.atw.hu/pdf/LE...

hátha valakit érdekel
Meg kell tölteni a hordót valmivel, mert túl könnyű ennyi a baj
ez az hogy nemigen megy
ennyit tudott a szimóm is amikor kutyaláncot tekertem a hátsó kerékre
Csak egy hordó és mán megy es
erre nem tudok jót mondani
Zalában ez így megy Na 45 perctől nézd meg ezt. ilyen egyszerű :D A Miki az osztálytársam volt e
felénk nem sokmindenre
de ha 4-5-6 hónapig havas lenne a táj kísérletezne az ember egy hasonlóval
De ez mire jó?
azért a home made erős túlzás, mert biztos van ilyen felszereltségű "home" de az elég ritka
amúgy faca, de én inkább szállítószalagból csinálnám mintsem autógumiból
és a terwralyz centiméterekben
a srác több mint csak egy sima schufnituning mester
http://youtu.be/YJXprgSDJ6Y
a gép menet közben....
http://youtu.be/u0BS6IzuRhQ
na ez nem is az
na ez az...
http://youtu.be/HYLazxjcFLk