Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker.. most nézem.. dumaföldvár és özterelyhe egy nyomvonalon van.. bakker.. lebuktatok.. akkor lyódos már egy ideje a dumaföldwáry csapat taglya.. csak itten kémkedett nálunk
magyarázzad csak.
ezzel arra célzol, hogy szuperlotyóban IS király lennék...
bakkter igazad van....
vagy a slikk gumi az már a man szigeti tt hogy ott is ..
én lennék a .

igazándiból ugy érzem csak norris érhet a nyomomba
bár ha a helyesirási hibákat számolni kéne ..akkor még ő sem
bakker.. ez az .. látom behülyézik a fórum..
megent van kis harsz .. imádom ha van harsz..
anyád repül ide anyád repül oda...

lyodos...
há nem veszed a polyén ..te beteg vagy.. tud6nád a fontosági sorrendet..
az elős hogy ott legyé...
a második hogy lyól érezd magad..
a harmadik...ha az első kettő meg van..akkor a többi nem is számít...
hogy ki a lyobb..te ..beteg vagy ember.. csak az számit hogy mikor küzdünk wáll váll wetve....akor a tetején jól érezzük magunkat....
az hogy ki hol hülyézik be.. hát nem számit ..mert a nap végén az összesités számit...
és te itt a fórumon a nap végén.... ...
tudod a kamerázást .. hogy hogy kel vágni hol kire mennyit vártál.....
emeber..neked nem szab igy akkor motorozni velünk mert a ketes számú szabály nem fog nálad működni.. az hogy lyól érezd magad..
és csak vergődsz küzdesz...
mert megent várni kell. pl a gumiszerelés... egész nap ennyire kellet rám várni ..de neked az is sok...hát mit mondjak..
sajnálom.. igérem többet nem fordul elő.. de ezt csak egy esetben tudom garantálni...
már nem megyek...
sehova.. eladom a gépet ...
leveszem a felykamerát...
azt odaadom a homleszeknek.. már ha elfogadják ..mert azok amúgy gó próval kenyik
aztán fel is út lei is út...

nem szabad besértődni..
amiket irok..soha.. mert mind mind hazugság.. akár csak a videlyók is
Ez nem ki hogy tud ez kisebbségi komplexus
Ha írogatni tudsz akkor gyere motorozni is!
Érdekes ez a ki motorozik jobban vita régebben nálunk is előjött...
Én sokkal jobban szeretlek mint a Zoli de azér nem ugy gondolom én fizetem a második piát
Szeretlek Jódos!
Mit iszol?
az a nagy baj viktor hogy te beteg vagy ! súlyos elmebeteg ezzel a motoorrzással kapcsolatban nem tudod hova tenni a fontossági sorrendben. neked nem lehet kritikát írni a legjobb indulattal sem és legjobb szándékkal sem viccből sem . mert azonnal késhez nyúlsz. ultra gáz.
hatalmas seggfej vagy embeer. kurva jó vagy brutál jól tolod!te slickel is ász lennél!
most hivot hosi...
mondja hogy legközelebbre felrakna egy úly gumit..
mondom ember nÓrmális vagy. gabesz az úly mitasz extrőmlyével pont tudta tartani igy velünk a lépést...hogy mi a szarrákerekedett okádák állyapotó másfél éves gumikkla voltunk.. ha felrakod az úlygumit.. mi lesz akkor .. szétunod magad a váárakozás közben.. szóval.. kakhatsz fel úly gumit ... de akkor azt 45 fokos szögben 4-5mm él levágásokkkal megokosítod..
egyébként..
nEEEEm
hály kolbik...
lyódos.. ha szépen beszélnél z négy56hétnyolcal.. akkor most 7végén sem kellett volan unatkozz...
csak az a baly.. nem találtátok még meg egymást...de mÉrt
malyd éN segggítek
zé nagyzol.. . bemutatom nekeg gabi nagyzol-t
ismerlyétek meg egysmást ...

lyodli...
az van hogya videlyó mint látod .. 28 perszes..
és valólyában 1 óra 20 percnyi anyagból vágtam ki a vidit..
mert megbeszéltük ahol béná zol-tán...ott azt kivág6om.. hát megtettem neked mert barétod vagyok
és ezért lett ez a videlyó rövidebb 50 perszel...

de ha akarod .. összeállitok egy rövidebb 5 percnyi ..gabesz kerül gabesz megint nem jön vidit..lyÓÓ

és akkor is komyolan beszéltem mikor a sokadik egyik zorró tetelyén mire nagy nehezen feljutottál..megdicsértem hogy végül is igaz hogy az első egy kis 570 4t..de hogy le a kalappal hogy a majd egy éves 300 2t vel is igy fel tudtál jönni.. űber király vagy
igazándiból az hogy mennyivel jképsőbb az szerintem nem si számít hanem csak az hogy egyáltalán..feljutott od egy 3002t ahova a kicsi berg fályvseventi és szarrá gyalázott ms 3mal feljutott
a frissen nyir-vágott 20mm magas bütykű mitaszextrőmmel szemben...

ugyhogy szerintem hosi is elismeri hogy a halytás királya te voltál.. legközelebb ha megyünk ..(a lyövő héten) akkor nem is merjük elmondani neked mikor lesz az ..nehogy megalázz minket itt a fórumon..megint ..
és hogy te is lyól érezd magad majd.. mással..
akár a helyi ekkel .. akik minden héten.. kétszer is lyárnak.. vagy zé nagyzol-tánnal akik a múltkor is ott hagytak minket.. mert azt hitték köcsögök vagyunk

azt meg igen salynálom hogy másfél évnyi özterelyhi munka után nem tudol anniy pénzt felmutatni mint it egy hajléktalan az izabella hid lábától...mert még azoknak is van pénzük felykamerára...
malyd nézz csak tőlük videlyót a homlesszvideómegosztón.. az nagyobb mint a lyuhtúb a gógül és a vótergét eggyüttvéve...az majdnem akora terrabáyltnyi terület mint csák norrisz hátsó legkissebb egytekervénye...
Bocs én erre gondoltam!
az nektek is szar lesz
Hát ez ötös volt!
amugy még az a rész volt élvezhetetlen mikor valami ufó ragyogott a kép tetején ugy 5 percen át - semmit se lehetett látni. vagy én fénylettem úgy?
esküszöm holnap kimegyek és bebovdenozom neked a v feljáron a csirkekikerülőt. két fa közé behuzok egy 2mm es bovdent meg beleások egy taposóaknát. de rendes leszek , lent kitáblázom neked a helyes irányt .
az lenne, hogy én nem tudnám elviselni ott a légzőnyiláson.

ha felszereled nekem fasza helyre én veszek ,de pézem nincs rá. sokkal olcsóbb belepofázni!elment a píz kuzmára meg uj gatyára meg védőre. fujj.

amúgy meg a másik.... én kit vagy mi a fenét videózzak ott elöl mindig? a csendet? mire felértek lemerül az akum. hol szoptunk? a V-én ahol te a csirkén mentél ?már hetek óta ott jársz . ja ott tényleg ocsmányul jutottunk fel. de mi a kakason mentünk ahol nem volt kiszórva a csirketáp.
lya a csorbánál volt..
de a v feljáróban sem videóztam végig az t a 10 perc felszopást amit műveltetek
meg még sok helyen..
egyik videlyó az az volt hogy nem jöttök-megint és közbe pofáztam..de az is lemaradt.. mert ne lássa már a világ a szuper csapatot bár hol is küzdeni

a hosis az igaz.. ott a avsel mikor vágtam ott baxtam el..de igaz ..mem, egy secet kell ráforditani hanem ..4-5 az a jó..

mi lenne ha vennél kamit azután te kameráznál..nem pedig csak okoskodnál?
és vettél plusz egy nagyot? amugy azon eszeltem mi a faszért fordul el a belső a külsőben, ha a külső egy mm t se fordul el? be is kentem vastagon szilikonzsirral belül és mégsem tudja lekövetni a belső az elforgást. eszem faszom megáll. mi a fenét kéne neki csinálni? amugy kezd megtetszeni a belsős téma de határon van a szelepelfordulás neme majd előbb utobb becumizom. két uj papucs van bent szoval a külsőm az nem forog. de mitől forog a belső? én palma texre gondoltam hogy beleragasztoma külsőbe a belsőt. az fbs is jolehet de az gumisabb szerintem felválna simán. viszont a palma ha beleköt és tiszta felületre kenem az meg lehet ugy összegyogyul hogy nem lehet kitépni ha szerelni akarom a gumit.

ott basztam el hogy már előre bezsiroztam az uj sportekit igy nem tudom kimosni belőle esetleg forrovizes sterimoval vagy valami zsiroldoval. pedig most kiprobálhattam volna uj gumiban műkszik e a beleragasztás.
héjj vik.
sikerült beállítanom a videó minőségét ,most már jó. viszont észrevettem valami fontosat.
össze vissza forgatod a fejed mint egy hülye gyerek. sima akciókat lehetne felvenni ha picit fokuszálnál a másik motorosra aki vagy jön vagy megy vagy csinál valamit..

de nem te magadat veszed vagyis beszélsz és közbe bámulod a kormányodat vagy a földet. pedig 3 méterre tiszta képet tudnál csinálni egy másik motorosról és akkor lehetne érzékelni a teret meg a viszonyokat és még akciót is látnánk.

volt nem egy eset mondtad jön hosi.. még arra is kaptad a fejed de inkább a kesztyűdet lehetett nézni az akció helyett. vagy pedig a helyett hogy vetted volna egy percig tisztán, te inkább elindultál és nézhettük tovább a falevelet meg a sárvédődet.
szerintem ha megtanulnál videózni egész jó és élvezhető lenne de tényleg. szóval még egyszer összegezve.

állj meg és vedd tisztán az akciót közelről , vagy érkező vagy távozó emberről.nem számít, hogy eltávolodnak 10-20 métert nem múlik rajta semmi, nem verseny!

mikor beszélsz valakiről irányítsd rá a videót 10-20 másodpercre.

menet közben ne beszélj . beszélj ha megállsz vagy mielőtt elindulsz.

ha mégis menet közbét videózol próbálj rajtuk maradni 3-5 méteren és kicsit fókuszálj a motorosra még,ha úgy nehezebb is követned. pár másodpercekről van szó ami azt szolgálná ,hogy egész fasza élvezhető videók születnének.

az sem hülyeség, hogy közeliket csinálnál gumikról teknikárol pár másodpercben.

még egy észrevétel. a csor..kijárónál volt egy 5 perces hatásszünet az első teraszon kurva sokat időztél a videón meg folyamatosnak tűnik a feljövetel....mintha valamiféle időugrást észleltem volna a videón.

másik. holnap természetesen nem jön senki. érdekes ez hogy bárhol máshol hétvégén ér rá mindenki, na nálunk ez forditva van. egész hétvégén lehet kifelé bámulni az ablakon.
az kemény lehetett
lyódos.. ma felúlyitottam a gumilyawító settet
vettem bele 6 olyat amit adtál.. és 4et olyan kereket..de kissebbet..meg persze neÚ ragasztót..
ugyhogy legközelebb is.. amig eszünk én tudom csinálni az első defektet
Nálunk nem kell a fórumot olvasnia,elég az ha néha átjönnek a cimborák.