Köszi a segítségeket!
Azon agyalok lehet lefuttatok még egy betétet ezzel.
Pont betétcsere előtt vagyok, ezért is jött az ötlet h. cserélni kellene a tárcsát is.
Tegnap rámértem, a legvéknyabb pontján a tárcsa 2mm vastag. Elég egyenetlenül (hullámosan) kopott. A gyári méret ugye 4mm. Van meghatározva ezeknél valami limit?
Szerintetek elvisz még egy betétet vagy ne szarozzak?
Zari,köszi a leírást...
Visszaolvastam a hozzászólásomat az az 1 mm az 10 mm akart lenni csak elírtam... ha elől is megvan belevágok... Legrosszabb esetben tapasztalatnak jó lesz..
múhahaha
lyaú reggelt....
folytatom...
múhahaha
nyííhahaha
gonzó..ezzel a motorrral mindent lehet .. csak motorozni nem
az az első kerék.. az egy hátsó kerék is egyben.. ami arra jó. hogya véletlen vissszagurulna valahonnan..akkor is van elöl is egy hátsó kerék meg hátulul is egy hátsó kerék..
akáér merről közelitjük teli van hátsó kerékkel.. lyó az első az egy triál hátsó de hátsó
tudom tudom... hogy nem süllyedjen el a homokban...hát de nehéz mint a sár...és ez által + semmilyen szinten a kanyaroásnál nincs neki...-szóval ez olyan mint némely titokolvasó-..kábé semmi értelme..
aki erre beir az lebuktatja magát .. meg még azt is elismeri hogy butának tartja magát .. ben ne irjon erre senki
fet.. ha nix rá pénz hogy normális gumiba rakd.. akkor hagyad.. nemér annyit az egész .móka..
ez a móka akkor jó ha van valami értelmes gumid előre is meg hátra is..
előre minden képp legalább 10mm magasak legyenek azok a bütykök..és 22-25mm legyenek az első csavarjaid.. 4,8as önfúró..D fejű!
3mm előfúrást igényel..kintről befelé.. a bütyökközepén..minden bütyök közepén.. kb..300 csavar ha nem több.
hátul .. 8.8as (acél kapupánt csavar kell.. embertől és helytől függően.. 6 vs 8mm átmérővel....az is legalább 10mm magas bütyökben..az kb..30-35mm hosszúak.. kivül egy fakötésű alátét..(a hatosnál..)és egy anya is elég..mert nem csavarodik le...
ezt 7,5mm fúróval fúrod elő.. a széső bütyöksor kimarad!
már ha nem akarsz úly dobot venni...
a fogása igy is (hogy kimarad a széle) olyan lesz.. kanyarban is! hogy azt el sem fogod hinni...
nix az a talaj ahol egy úly gumi lyobban fogna mint téli lefagyott talajon ez a 6os kapupánt csavaros gumi
Zari, csavaros gumi 1mm es bütykökkel, megtartja a csavart? És fog fogni valamit szted? Vagy bele se kezdjek? Idöm még nem volt belemèlyedni a tèmàba...
imádom.. eddig többször jött az hogy kell a önindgyuszi mint az hogy ez miatt ez 5-6 kilóval több mint a sx 525
lya és a venti..az hiper hogy állandóan tudja..
a befecskendezés.. azt is imádom..
Az a 2 mm az picsa..
Ha van rá pénzed cserélj tárcsát is sztem...