Rezóbol még nem ,,de yz 450 f titán könyökből úgy ki hoztam a horpadást,,hogy nem hittem el. A módszer: Egy végét bedugózod,a másikon felöntöd vízzel. Berakod a fagyóba,és 1 nap múlva kiveszed. Ezt megcsinálod még egyszer,és kész...
Amugy Fet..Jrtunk ugy hogy elszabadult a rezo,felnyomva 8 legkorre,es ugy ment korbe a a muhejbe mint a raketa...mindenki menekult mint a szar..
Egyszer Titiba hamar hogy kinyomat 1 et es..hat a gazok ...es berobbant...a nagy hambarnak az ablakai kirepultek,es fel napot suketkedett...megjedett egy kicsit..de ez reg volt.
Kell vigyazni,mert egy eletre meg nyomorithat.
Naa,hogy meg izmosodtatok igy pentek estere...csak latna az asszony miii
Kozbe olvassa a forumot,mert a gepet itt hagyom az oldalaon,es kerdi is kozbe,hogy ki ez a sok kretén?Te is irsz ezeknek a kreteneknek?...mondom en vagyok a fo kreten :)
Azt mondtja...tudom,motorosok nem normalisok
Mondtam mar,hogy nem csinalok tobb videot,csak nagy ritkan.
Megyek es motorozok...az asszonyal is kell neha motorozni.
Az idenre vege a motorozasnak amugy is,mert itt a hegyek feherek,es hideg van.
ja már innen is letiltották
szerintem múltkor is az asszony családon belüli erőszakot alkalmazott és az ráparancsolt hogy tegye fel ezt a kérdést nyilvánosan
ne röhöglyé..
mÚltkor megmondtátok neki a tutit ..oszt lehet hogy az asszonya olvas minket.. mint több helyi barétom asszonykálya is
oszt akkor rályöt hogy honnan van az a sok lówé .. és hogy köll megfelyni azt az embört..
oszt akkor most se vidi sem motorozás...
góing tú de pláza
fet.. ez a tiz..1000 ez csak hozzávetőleges szám....de nálunk ez még jócskán kap egy szorzót...1,1től akár a 10..20asig is elmehet
plussz az hogy az orvosi kezelés.. vagy egy mentőhelikopteres téma.. ha esetleg úgy eltrafálja a másikat a kormány..
ezek a dolgok számomra megengedhetetlenek
persze nálunk is van behülyézés...
mondjuk már az első percben
egyébként igy délben...tiszta fejjel.. már nem is olyan szar ez a vidi http://youtu.be/whBR7PoVdCs
Én Azthittem h 2-3 bár elég neki melegítéssel...
na de mindegy a nők mind egy anyától vannak
Egyszer Titiba hamar hogy kinyomat 1 et es..hat a gazok ...es berobbant...a nagy hambarnak az ablakai kirepultek,es fel napot suketkedett...megjedett egy kicsit..de ez reg volt.
Kell vigyazni,mert egy eletre meg nyomorithat.
Kozbe olvassa a forumot,mert a gepet itt hagyom az oldalaon,es kerdi is kozbe,hogy ki ez a sok kretén?Te is irsz ezeknek a kreteneknek?...mondom en vagyok a fo kreten :)
Azt mondtja...tudom,motorosok nem normalisok
Egyet bekohent es ....
Megyek es motorozok...az asszonyal is kell neha motorozni.
Az idenre vege a motorozasnak amugy is,mert itt a hegyek feherek,es hideg van.
szerintem múltkor is az asszony családon belüli erőszakot alkalmazott és az ráparancsolt hogy tegye fel ezt a kérdést nyilvánosan
mi úgy szoktuk hogy az egyik felét az ujjammal befogom másikat meg fújom jó erősen
egyik felét ledugózod, mási felét nyomatod levegővel közben melegíted a horpadást. de jól! had izzon :)
mÚltkor megmondtátok neki a tutit ..oszt lehet hogy az asszonya olvas minket.. mint több helyi barétom asszonykálya is
oszt akkor rályöt hogy honnan van az a sok lówé .. és hogy köll megfelyni azt az embört..
oszt akkor most se vidi sem motorozás...
góing tú de pláza
Vagy nem enged az asszony...
Kösz mégegyszer a leírást a csavaros gumihoz
plussz az hogy az orvosi kezelés.. vagy egy mentőhelikopteres téma.. ha esetleg úgy eltrafálja a másikat a kormány..
ezek a dolgok számomra megengedhetetlenek
persze nálunk is van behülyézés...
mondjuk már az első percben
egyébként igy délben...tiszta fejjel.. már nem is olyan szar ez a vidi
http://youtu.be/whBR7PoVdCs