az enyémen ezért nincs rajta. kezdetektől le kell szedni a picsába és rugni lábbal. a 2 t önindito egy kalap szart nem ér. majd talán 5 év mulva ha találnak neki rendes helyet a motoron nem azt az ocsmány kokány jelenlegi tornyot.
Na,akkor nem vagyok egyedul a meglatassal.
En is lehettem volna ilyen katonai beosztasba,szoval kapod a penzt a TV nezesert es a semmit tevesert..jooo pinzt...de hagytam a melot a benaknak akik nem szeretnek tobbet elerni az eletbe...
csika. te valami különös vonzalommal vagy az egyenruhások felé. mit kell irígyelni ezeken a fiatal" örnagyokon" áruld már el? azt hogy a legléhűtőbb semilyen pályára álltak? vagy hogy apuci feltolja őket a ranglétrán? aztán majd mehetnek 30 évesn nyugdijba 1 milios fizetéssel? közbe meg egész nap a faszukat verik a laktanyában?aztán kimennek a merciterepjárokkal háboruzni abakonyba közpénzeken durrogtatják el a miliárdokat. utána lakomákon dőzsölnek és kapcsolatot épitenek a szabadrablásra. más leszopja magát hogy megélhessen.
politika tudományok meg hasonlok főiskola meg még a tököm tudja milyen szakok vannak pont a seggarcu politikusok képzésére... jo példa erre lázár jános fideszmókus. egy senki volt 20 évesen az önmkormányzatnál volt aktatologató segnyalo. aztán valami csoda folytán átlökdösték ezen a politika tudomány szakon és hopsz mikor meghalt rapcsák polgármester ezt tették a helyére fiatalon. azóta uralkodik egyre feljebb. de nem ez a durva hanem az ,hogy ez egy senki volt 20 forintja nem volt most meg nem kicsit miliárdos és mindenhiol érdekeltségei vannak a világ végén is van 20 hektár szőlője meg gyára meg dohány cégek stbstb minden eus pénzt lenyulnak szóval atom pazar luxusban él és uralkodik diktál dönt.... a kiskorú fiaira iratgatja a vagyonát stbstbstb . és mindenzt azon a madárszakon tanulta ki .. sehol egy miliomos ős vagy aki ráhagyott volna valamit. kérdés akkor hogyan lett miliárdos a politikábol? lehet irigyelni de én mégsem irigylem mert egy népet nyomorgatnak ezek a férgek meg atöbbi hozzá hasonlo léhűtő geci katona meg katasztrofa nagykutya simán elopnak mindent és minden fölött hatalmat gyakorolnak. ez vonatkozik anagy kutya tábornokokra is korupt pics aaz összes rablo geci.
orbán lánya is valami ultra komoyl fizetős akadémián tanulja ezt a politika szakot belgiumban vagy hol. a hozzá hasonló politikus gyerekekkel. jó kezekbe kerül majd a hatalom 10 -20 év mulva is . addigra zseni szinten kitanitják nekik ezekben az iskolákban hogy kell átbaszni a népet.... és tovább vini az apai örökséget.... csak gratulálni tudok a 20 on éves örnagyoknak és ezeknek a suttyóknak. nézegessék csaka térképet honnan lehet még elvenni vagy eladni vagy felrobbantani vagy kitiltani...
ugyan áruld már el ki ellen akarnak ezek háboruzni?
ja jobb láb oszt helo. öninditó tudod kiknek való? amugy bocs a védőt elvitte egy srác kellett neki nagyon de tudtok rendelni mxg parts.at 180 jurka. plusz poosta.
még nem tudom. tegnap tettem bele a belrayt de be se pöcintettem. majd kiderül mijen. szinre jo 10 ért 4 liter jo péz! én 8 euroért vettem a literest. 10-50 asszem de nm biztos meg mintha ásványi lenne majd rákerseek.
kafa a vidi..
0:56nál a srác nagyon kemény.. mert péntek délbeni jó ha 8 fok volt
tudom tudom.. ..nem átlátszó a srác..pedig az ő aputálya üveges volt
látom ez még régi felvétel talán 2013..
de igy hibátlan a vidi.. lehet lyódosnak uis tetszik.. de amúgy ő tudna lyó tanaxokat adni ..a kamerázás téren is..meg úgy általában
kolbi ezen is fel ne kapda a vizet.. mint valami búwár sziwattyÚ
amúgy nekem sem jó más nap a 7en..csak amiket irtál
Jó a szombat,hétfő,csütörtök,szerda,vasárnap,péntek,kedd,...stb. akkor ezen napok valamelyikén mehetünk ! Igy könnyebb lesz a figyelőknek hogy mikor jöjjenek!
Összeraktam az edzőnapos vidit, nem sok de elég is ennyi belőle
bonti..
szombaton... 10 fok.. az esetleg ..lyelenthet valamit?
déw..
ezek egy embertől félnek hogy az megent idetalál.. de az már nem olvassa a fórumot
amúgy meg .. m,egy a szerv.. de hova?
romániába.. hova?
románia egy 3szor akkora terület mint emez...
hegyileg meg..
100szor..
1000 hegység
10000nyi falvacskályában
száz1000 megállási lehetőség közül.. hova?
hát az ötös lottón nagyobb eséllye találna magának nyereményt..
és amúgy is csak is oda megyünk hajtani ahol szabad.. sőt akarlyák hogy mi ott hajtsunk..
szted megegyezik a 2010-es 300 -aséval ?
Nekem beszart az oninditom...ok h indul rugasra ....de sok szituban jo lenne csak ranyomni..
minden rész fent van a youtube-on
http://youtu.be/a2qZ10bWUcw
En is lehettem volna ilyen katonai beosztasba,szoval kapod a penzt a TV nezesert es a semmit tevesert..jooo pinzt...de hagytam a melot a benaknak akik nem szeretnek tobbet elerni az eletbe...
politika tudományok meg hasonlok főiskola meg még a tököm tudja milyen szakok vannak pont a seggarcu politikusok képzésére... jo példa erre lázár jános fideszmókus. egy senki volt 20 évesen az önmkormányzatnál volt aktatologató segnyalo. aztán valami csoda folytán átlökdösték ezen a politika tudomány szakon és hopsz mikor meghalt rapcsák polgármester ezt tették a helyére fiatalon. azóta uralkodik egyre feljebb. de nem ez a durva hanem az ,hogy ez egy senki volt 20 forintja nem volt most meg nem kicsit miliárdos és mindenhiol érdekeltségei vannak a világ végén is van 20 hektár szőlője meg gyára meg dohány cégek stbstb minden eus pénzt lenyulnak szóval atom pazar luxusban él és uralkodik diktál dönt.... a kiskorú fiaira iratgatja a vagyonát stbstbstb . és mindenzt azon a madárszakon tanulta ki .. sehol egy miliomos ős vagy aki ráhagyott volna valamit. kérdés akkor hogyan lett miliárdos a politikábol? lehet irigyelni de én mégsem irigylem mert egy népet nyomorgatnak ezek a férgek meg atöbbi hozzá hasonlo léhűtő geci katona meg katasztrofa nagykutya simán elopnak mindent és minden fölött hatalmat gyakorolnak. ez vonatkozik anagy kutya tábornokokra is korupt pics aaz összes rablo geci.
orbán lánya is valami ultra komoyl fizetős akadémián tanulja ezt a politika szakot belgiumban vagy hol. a hozzá hasonló politikus gyerekekkel. jó kezekbe kerül majd a hatalom 10 -20 év mulva is . addigra zseni szinten kitanitják nekik ezekben az iskolákban hogy kell átbaszni a népet.... és tovább vini az apai örökséget.... csak gratulálni tudok a 20 on éves örnagyoknak és ezeknek a suttyóknak. nézegessék csaka térképet honnan lehet még elvenni vagy eladni vagy felrobbantani vagy kitiltani...
ugyan áruld már el ki ellen akarnak ezek háboruzni?
Lelked rajta?
0:56nál a srác nagyon kemény.. mert péntek délbeni jó ha 8 fok volt
tudom tudom.. ..nem átlátszó a srác..pedig az ő aputálya üveges volt
látom ez még régi felvétel talán 2013..
de igy hibátlan a vidi.. lehet lyódosnak uis tetszik.. de amúgy ő tudna lyó tanaxokat adni ..a kamerázás téren is..meg úgy általában
kolbi ezen is fel ne kapda a vizet.. mint valami búwár sziwattyÚ
amúgy nekem sem jó más nap a 7en..csak amiket irtál
Összeraktam az edzőnapos vidit, nem sok de elég is ennyi belőle
http://youtu.be/D2-hM-yYHvE
szombaton... 10 fok.. az esetleg ..lyelenthet valamit?
déw..
ezek egy embertől félnek hogy az megent idetalál.. de az már nem olvassa a fórumot
amúgy meg .. m,egy a szerv.. de hova?
romániába.. hova?
románia egy 3szor akkora terület mint emez...
hegyileg meg..
100szor..
1000 hegység
10000nyi falvacskályában
száz1000 megállási lehetőség közül.. hova?
hát az ötös lottón nagyobb eséllye találna magának nyereményt..
és amúgy is csak is oda megyünk hajtani ahol szabad.. sőt akarlyák hogy mi ott hajtsunk..
http://motopartsshop.hu/?oldal...
itt még hószán lánctalp is van.. 170től..
állta a hely.
http://motopartsshop.hu/?oldal...