Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaxy ezeket szerintem mind valami agyament eladási kézikönyv szénszürős ventillácios hamuzo értékesitő kézikönyvben olvastad...

ne csináld már ezt velem, legalább halgass a jozan paraszti észre, az emberek nem igy működnek hogy ilyen kis szánalmas bekategorizálás szerint lehetne skatulyázni,,

mondjuk ha elhiszed akkor kár győzködni...
Hat igen. .mi...inkabb lecsereljuk az asszonyt , minthogy valaki dilis segitsen hogy a problema meg oldodjon :) ....
Igen..az ember a kudarcot nem szerti latni sem..inkabb arrébb sepri...
az agykurkászok mind dilisek
Bálint. ..ezeket nem én találtam ki.Ezek tudományos meghatározások.
Ezeket az agykurkaszok is ilyesmi formába használják. ..
reméljük azért ezt nem olvassa az asszonyod mert akkor megint térdepelhetsz este a sarokban majd azzal a golyos szájpecekel a rozsaszin tangában..
de az elefánt emocionális alapon döntött a zöld pizsoma mellett, mikor meglátta a zöld majmocát a fán ugrálni vidáman, erre indult be a skizofrén tigrincs ... mindig tudtam hogy durva egy állatkert ez a világ...
ezen befostam Bálint! megtévedt elefánt. bruhahaha ja ami krokodillal találkozott zöld pizsamában. amit egy tigris kergetett.skizó
Nálunk nagyon nincs a motorozásból vita.Csak kérdezni szokta,hogy vasárnap megyek-e.Tüsszögés nincs belőle.Azért meg nem szól hogy mi mennyibe kerül,mert pénz van szarásig.
Mit melegítettek rád ember?Ilyen szart,még teteje sincs baszki!

Amúgy fasza.
Legközelebb mond ezt neki:
https://m.youtube.com/results?...

Ja hem akartam az asszonyodat kinösíteni hiszen nem is ismerem...
De az emberek eleg primitivek
Es nekem az acconyal nincs gond..az lenne a gond ha nem lenne!
Jaxy ezen jòt röhögtem.Az emberi személyiség bonyolultabb annál hogy így leírd, ki ragadni néhány dolgot, beskatulyázni nyilván lehet bárkit...
Amiket leírtál a primitív emberekre igazak...
Asszonnyal meg sok sikert... amugy nem feltétlen a motorozással lehet a gond...valószínü ha a haverokkal rendszeresen járnál, kocsmázni, vagy bólingozni,vagy erdei hétvégi saturated vagy focizni vagy akármit amit nélküle csinálsz zavarná önnös érdekei miatt, mert nyílvàn az ember nem a gyereke szàjàbòl veszi el a betevöt hogy motorozhasson, ha igen ott baj van fejben...viszont nem vàrhatja el h az egész heti robot utàn ne ereszd ki a gözt..aztàn mèg ö legyen felhàborodva h ingerült vagy...
Ronisaal egyet értek ha ennyire nem tudja az aszzony elfogani a hobbid akkor ott azèrt fejben gondola vannak, pláne ha aztaz érvet dobja oda h költöd a pénst, nemhogy aztmondaná oda baszod megad szilánkosra töröd a làbad, fél èvig nem tudsz dolgozni a gyerek meg éhen hal...
mennyiből mennyi az olyan?
én ismerek közelebbről mondjuk 25 menyecskét de egy "olyan" van csak közte
buzdítom is cserére de nem akarja a gazdája
Hehe...
Szenszuros ventilacios hamuzo...miert jo?foleg ha nem vagy dohanyos?
Mert nem szereted a dohany fustot,nem szeretned ha fustel teli legyen,foleg dohany fustel a lakasod ha jon a haver es ragyujt,mikozben sorozgettek?
Na latod,pont ezert jo ez a kis cucc mert ez elszivja es megszuri a fustot es praktikus mert direkt a hamuzoba levo cigi fustjet szivja el es szuri meg,ez altal nem fogod erezni a budos fust szagat csak minimalisan,es nem lesz minden fust szagu mintha kocsma lenne a lakasodsod.
Es meg a havered is ertekelni fogja a gesztusod,hogy milyen sokat megteszel erte!Kitunsz majd,hogy nem csak a nem dohanyosokra gondolsz hanem a dohanyosokra is.
De minek egy ilyen vacak,ha kihet az ajto ele.
probálnál meg nekem eladni szénszűrös ventállicios hamuzot, hiába ismered az összes karakterisztikát, biritékolnám a sikertelenséget, mivel nem dohányzom...
pedig én is ismerek olyat...
jaxy, ebben igazad van hogy mindig megmondom a véleményemet , ettöl még senkiröl nem vonnák le mélyenszánto véleményt ugy hogy nem is ismerem személyesen...

ez meg hogy bekategorizálni ilyen szinekre milyen embertipusok vannak, már meg ne haragudj érte de egy nagy marhaság...ennél sokkal szinesebb az élet, és mi van ha valakinek rossz napja van akkor kategoriát váltott? esetleg egyszer megtellik a pohár az elefántnál és hiába a 3 gyerek mindent otthagy a picsába, és elmegy más utra akkor az mi? megtévedt elefánt, vagy hogy?
olyan nincs
a nők olyanok mint az a kibaszott régi közhely hogy nyújtsd a kisujjad aztán az egész karod kell neki
persze mindig van pár kivétel, én is ismerek egyet, de ez olyan elenyésző hogy evvel nem is lehet számolni
érdekesnek tartom hogy itt senki nem dobja be azt hogy esetleg egyenrangu partnerként kezeljük a párunkat az élni és élni hagyni ...

mindenki csak az uralkodosdi , dominálos, meg letagadom hogy mire költöttem tipusu példákkal jön...
Nem nem Zari..Balint mindig megmondta a velemenyet velem szembe egyenesen,motorrol vagy azzal kapcsolatosan is kerdeztem,ezert respekt...ha fb vagy ha itt irogattunk is.Az hogy mert a fb kerdeztem...mert gyorsabb a valasz...enyi
én kérek elnézést a párhuzamért...
Ez úgy, működik megveszem, rendbe rakom és már hirdetem is de közben használom amíg el nem viszik.
lényegtelen mit ad-vesz, az a lényeg hogy csinálja