jómernemrossz. amúgy szerintem ezen az éghajlaton nagy marhaság a kabrió. pláne egyetlen autónak.mondjuk jó lakatos a tosi, majd hegeszt rá egy tetőt mikor rájönnek hogy az jobb.
Mar vartam hogy kihuzod a kardod es elkezdessz vele hadonaszni.
Bocsi ha megsertettelek,es ha masnak nem is,de magadnak beismerhetsz dolgokat.Az emberek altalaba azt irjak le amit gondolnanak es elmondananak.
Valamiert csak atjott ez az eszrevetel,es ha tevesen velekedek...Szorrii
Nem vitazok mert nincs miert...mert tudom ,hogy miert.
Na ezt én úgy adom elő itthon, hogy még pénzt is keresek vele, de azért nem igazán de legalább ez a nem olcsó hobbi ingyen van. Sokan ezért kupecnak gondolnak igaz ini?
hát jaxy, én aztán pont a lekezelő arogáns tipus vagyok, akinek csak saját maga a fontos, és azt igy mind a neten megláttad ismeretlenül... hát öcsém csak gratulálni tudok ehez a mély meglátáshoz...
csak tudnám akkor miért fordulsz hozzám tanács kéréssel pl az fb-n én meg miért probálok neked segiteni benne
bakker.. én még ezt nem is hallottam ..de állat vagy..
én még nem próbáltam a fiatal fiukat ..de mégy egyenlőre maradok a középkorú csajokknál..
pinával engem sem fog meg ..mert mondtam neki.. nem kell az ..ha te nem adsz ..majd ad más..
2-3 napig duzzogott dee aztán .. lett pÍ....na és van pí..na..
amúgy volt haver az kihazsnálta azt hogy sokat hajtunk..aztán sokszor nem jött ..de a csaja azt hitte hogy azért nem elérhető mert velünk van a románban..
de az az ő dolguk..
aki mega akarja csalni aa másikat az úgy is talál rá okot meg fedező sztroit
na ezeket a számokat.. én sem mondom meg.. számok vannak.... nagyok is..de nem annyira nagyok..
+ volt kenyértörés nálunk is...
mondtam neki ..a hmég egyszer úgy megyek el motorozni a kedvenc hobbimat úzni.. hogy lelkiismeretfurdalással akarja hogy elmennyek jóérzés bizonytalanitav hogy családtól veszem el az időt meg a pénzt.. akkor elmehet a faxba.. mert motoroztam mieőtt megismertem.. és akkor is motorohi fogok...-ha elválnának útjaink-amikor már nem is emlékszem rá..
ez keménydolog..de ez van
mert különben úgy lenne mint ron is mesélte is
tologatnám az asszony utámn a bevásárló kocsit a tszkóba...
igenszivem
ugyvan szivem
nem a nőnek az kell megmond mit akar csinálni! mert ők maguk ezt ne mtudják.. és ha okos vagy és eltaláltad ..akkor jól érzi magát boldog lesz.. és elfogadjaa hgobbid is..
ha nem találod el.. nem lesz boldog..de a motorozástól független úgy is az olyan kapcsolat ..halálra ítélt
most mesélte egy közös ismerős
férj a baráti körbe felcsinálta az egyik feleséget megcsalt férj megy a csalfa férj asszonyához meséli neki hogy a férjed felcsinálta a feleségemet az asszony kiakadva válaszol a Pisti azzal sexel akivel akar annak csinál gyereket akinek akar DE NEM VÁLIK
hát a megcsalt férj na az lelépet mos új asszony város egyik felén a régi a másik felén
és ez mind 2014ben
Az elet az egy nagy eladas!
Kell tudni eladni,magunkat,termekunket,akaratunkat,vagyainkat....
Mindent el lehet adni...akarmit...es nem csak 1 X
Pl ...hogyan adnal el egy szenszuros,ventilacios extra hamuzot egy nemdohanyzo embernek.
Egyszeruen.
Kell ismerni a termek karakterisztikait.Vagyis a termek mit tesz,mit tud,hogy tudja.
Ha megvan ez az infod akkor a termeknek mi az elonye.Azok a karakterisztikak milyen elonyokhoz vezetnek teged vagyis a vasarlot.
Ha ezeket tudod akkor csak talcan elo kell adni hogy mit tesz a termek erte,a kliensert,asszonyert.Mit nyer belole,szamokba vagy ertekekbe,vagy akar idoben.
Tehat ha tudod hogy a termeked,szolgaltatsod mit tud azt elonybe tudod helyezni,hogy mit tesz a te termeked,ami general egy ...amit akar hallani es tudni a masik.
Egy kis egyszeru pelda.
Csoki.pl Milka
a termekrol tudjuk hogy edes,kremes,finom,tejbol van,keves edesitovel normal cukorral,kakaoval melegbe nem folyik ...stb
Elonye,hogy termeszetes adalekokat tartalmaz,potolja a boldogsag hormonokat,tejbol van,kakaot tartalmaz,ismert marka..
A Haszon rajta,hogy ismert markat eszel,amit a gyereked is megehet mert termeszetes dolgokat tartalmaz es meg boldogabba is tesz,es meg melegbe sem olvad el...
Tehat...Mit tud....hogyan tudja..milyen elonyom szarmazik belole,es a vegen mit nyerek.
Igy barmit el lehet adni.
El lehet adni a motorozast is.
''Anyu..el megyek motorozni...nem mesz sehova...de tudod hogy ha elmegyek motorozni,csak x idore megyek,vigyazok magamra,tudod...
Igen
Sietek haza mindt a multkor,mert tudom hogy varsz aggodsz,igaz?..
Igen
Meg meg is csengetlek kozbe
Igen
Este ki is viszlek
Jo
(mar manipulalas van a dologba)
Tudod mikor hazajovok nyugodt vagyok es nem stresszes,nem vitatkozok hujesegekert es meg az agyba is...:))))duma
Igen
Akkor mehetek egy kis korre a haverekel?Addig hagyok neked egy kis puszi penzt ,menj a csajokkal egy .....
Tehat..el kell adni,el kell erni celokat....mondjuk ebbe volt egy kis manipulalas is...a sok arvezetes hogy a vegen igen...3,4,5 igen utan 99% hogy a vegen a kerdesedre amit akarsz igennel valaszol.
Na jo..lefarasztottam itt sokakat es agykukrkasznak kepzeltek....de ez segit mindenkinek....Alapok,amik a mi motoros haverek ,baratok jobb idotoltesehez vezet..
Kellemes probalkozast!
de aki életvitelszerűen ad-vesz kocsit-motort-lovat-stb az kupec
ebben gondolom egyetértünk
mert nem hallod a menetszéltől hogy mint mond az asszony..
Bocsi ha megsertettelek,es ha masnak nem is,de magadnak beismerhetsz dolgokat.Az emberek altalaba azt irjak le amit gondolnanak es elmondananak.
Valamiert csak atjott ez az eszrevetel,es ha tevesen velekedek...Szorrii
Nem vitazok mert nincs miert...mert tudom ,hogy miert.
tóólyást
ne légy olan mint a haverod a feri.. hogy fészbuk vs gázgasz fórum
Ez pl egy kiegyensúlyozása a családi harmóniának.
csak tudnám akkor miért fordulsz hozzám tanács kéréssel pl az fb-n én meg miért probálok neked segiteni benne
Vagy most is annyit bírsz mint 19 évesen? -ez a jobbik.
Szóval nem kell próbál-gat-ni, elég az emlék:-)
A helyi erők kerítettek egy 350exc-t, azzal voltam kénytelen motorozni.
A tulaj a szeretőjénél volt, onnan kellett elhozni a motort, mert a felesége úgy tudta versenyen van az románia másik felén.
Van aki nem nyeli le, van aki lenyeli. Van aki nem tudja, hogy nyeli.
én még nem próbáltam a fiatal fiukat ..de mégy egyenlőre maradok a középkorú csajokknál..
pinával engem sem fog meg ..mert mondtam neki.. nem kell az ..ha te nem adsz ..majd ad más..
2-3 napig duzzogott dee aztán .. lett pÍ....na és van pí..na..
amúgy volt haver az kihazsnálta azt hogy sokat hajtunk..aztán sokszor nem jött ..de a csaja azt hitte hogy azért nem elérhető mert velünk van a románban..
de az az ő dolguk..
aki mega akarja csalni aa másikat az úgy is talál rá okot meg fedező sztroit
előtte mindig volt simson de ilyen többnapos túra sosem volt
+ volt kenyértörés nálunk is...
mondtam neki ..a hmég egyszer úgy megyek el motorozni a kedvenc hobbimat úzni.. hogy lelkiismeretfurdalással akarja hogy elmennyek jóérzés bizonytalanitav hogy családtól veszem el az időt meg a pénzt.. akkor elmehet a faxba.. mert motoroztam mieőtt megismertem.. és akkor is motorohi fogok...-ha elválnának útjaink-amikor már nem is emlékszem rá..
ez keménydolog..de ez van
mert különben úgy lenne mint ron is mesélte is
tologatnám az asszony utámn a bevásárló kocsit a tszkóba...
igenszivem
ugyvan szivem
nem a nőnek az kell megmond mit akar csinálni! mert ők maguk ezt ne mtudják.. és ha okos vagy és eltaláltad ..akkor jól érzi magát boldog lesz.. és elfogadjaa hgobbid is..
ha nem találod el.. nem lesz boldog..de a motorozástól független úgy is az olyan kapcsolat ..halálra ítélt
férj a baráti körbe felcsinálta az egyik feleséget megcsalt férj megy a csalfa férj asszonyához meséli neki hogy a férjed felcsinálta a feleségemet az asszony kiakadva válaszol a Pisti azzal sexel akivel akar annak csinál gyereket akinek akar DE NEM VÁLIK
hát a megcsalt férj na az lelépet mos új asszony város egyik felén a régi a másik felén
és ez mind 2014ben
Kell tudni eladni,magunkat,termekunket,akaratunkat,vagyainkat....
Mindent el lehet adni...akarmit...es nem csak 1 X
Pl ...hogyan adnal el egy szenszuros,ventilacios extra hamuzot egy nemdohanyzo embernek.
Egyszeruen.
Kell ismerni a termek karakterisztikait.Vagyis a termek mit tesz,mit tud,hogy tudja.
Ha megvan ez az infod akkor a termeknek mi az elonye.Azok a karakterisztikak milyen elonyokhoz vezetnek teged vagyis a vasarlot.
Ha ezeket tudod akkor csak talcan elo kell adni hogy mit tesz a termek erte,a kliensert,asszonyert.Mit nyer belole,szamokba vagy ertekekbe,vagy akar idoben.
Tehat ha tudod hogy a termeked,szolgaltatsod mit tud azt elonybe tudod helyezni,hogy mit tesz a te termeked,ami general egy ...amit akar hallani es tudni a masik.
Egy kis egyszeru pelda.
Csoki.pl Milka
a termekrol tudjuk hogy edes,kremes,finom,tejbol van,keves edesitovel normal cukorral,kakaoval melegbe nem folyik ...stb
Elonye,hogy termeszetes adalekokat tartalmaz,potolja a boldogsag hormonokat,tejbol van,kakaot tartalmaz,ismert marka..
A Haszon rajta,hogy ismert markat eszel,amit a gyereked is megehet mert termeszetes dolgokat tartalmaz es meg boldogabba is tesz,es meg melegbe sem olvad el...
Tehat...Mit tud....hogyan tudja..milyen elonyom szarmazik belole,es a vegen mit nyerek.
Igy barmit el lehet adni.
El lehet adni a motorozast is.
''Anyu..el megyek motorozni...nem mesz sehova...de tudod hogy ha elmegyek motorozni,csak x idore megyek,vigyazok magamra,tudod...
Igen
Sietek haza mindt a multkor,mert tudom hogy varsz aggodsz,igaz?..
Igen
Meg meg is csengetlek kozbe
Igen
Este ki is viszlek
Jo
(mar manipulalas van a dologba)
Tudod mikor hazajovok nyugodt vagyok es nem stresszes,nem vitatkozok hujesegekert es meg az agyba is...:))))duma
Igen
Akkor mehetek egy kis korre a haverekel?Addig hagyok neked egy kis puszi penzt ,menj a csajokkal egy .....
Tehat..el kell adni,el kell erni celokat....mondjuk ebbe volt egy kis manipulalas is...a sok arvezetes hogy a vegen igen...3,4,5 igen utan 99% hogy a vegen a kerdesedre amit akarsz igennel valaszol.
Na jo..lefarasztottam itt sokakat es agykukrkasznak kepzeltek....de ez segit mindenkinek....Alapok,amik a mi motoros haverek ,baratok jobb idotoltesehez vezet..
Kellemes probalkozast!
A csajok meg emiatt nem problémáznak a fiatal fiuknak: