nem nem..lyakó ez csak is igy meg..
ha te vagy az úr a háznál még akkor is motoroz6ol ha az aszony viszi gahaza a többségi lóvét!
ha nem nem.. akkor te nem moitorozol..
ez nem csaak nálad mindehol kérdés..
ki a zúr a aháznál..
aki az úr azé aq döntés
de ha jó úr vagy akkkor az egyik kezeddel magadnak oszod a jót motorozás stb.. a másik kezeddel meg a családnbak kedvezel..
pl úgy tudsz kedvezni hogy elvweszel valamit..
és mikor visszaadod akkor boldogok.. aztán meg mndod hogy nem veszem el ha boldogok maradtok..
aztán már jaú fej is lettél a család szemében..miközben nem tettél semmit sem érte
A nők -általában- mihelyt megmelegedtek, elkezdenek elvenni a szabadságodból, apránként. Jó érzékkel látják mikor meddig mehetnek el. Mikor kell megállni, rögzíteni a stasus quot. Aztán idővel megint húzni a pórázon. Végén mint a horgász, a halat a vízből, kiemeli a közegéből a pasit.
Aztán kinél meddig jutnak az embere válogatja válogatja.
A pasas átalakul, már nem az a vagány, belevaló, alfahím akibe a nő beleszeretett, így már ez a központi probléma.......
Persze az is gyanús ha akkor mész el napokra amikor akarsz, mert akkor a másik oldalt is van valami elfoglaltság-amiről te nem tudsz.
bakker téged átbasztak? ennek annyira szét voplt rohadva a tetelye ..hogyy mostmár nix is
szegény gyerÖk.. hogy fogja igy felszedni a csajokat a nyári napsütésben a balatonparton..hogy majd lobog a hajya szélben .
Szerintem ha egyensúlyban vannak az egyéb dolgok, akkor nem szabad problémának lenni, ha a férfi egy héten egy napot rászán a hobbijára.
Minden embernek nőnek férfinak más a kulcsa, ugyanúgy mint az udvarlásnál, a hobbira is személyre szabott megoldások kellenek. Ezt vagy tapasztalatból felismeri az ember, vagy kínlódni fog a bambaságával.
Ökölszabály csak egy van, ami 100% működik: a nőt széppé és boldoggá kell tenni:
te nÓrmális vagy
hát belenyúltál a darázsfészekbe..de rÖndödsen
ronisnak igaza van..meg lyódlisnak is..
és az hogy kinek mi lyár egy kapcsolatban ..idő és pénz.. és hogy azt a 10estmert annyi egymotorozás.. alaphangon! szóval azt a havi..100..150 ályót.. azt van e egy embernek magára költeni?
a női agy máshogy van összerakva
az nem fáj neki hogy egy évben eltelefonál legalább 100ezret, de az bántja hogy én ugyanennyiért veszek ezt-azt
persze amit keres az az ő pénze amit én keresek az meg a mi pénzünk
szóval kell egy kis kozmetika és megvan a nyugalom neki is meg nekem is
ennyi szerintem vállalható ismerek elég sok hárpia menyecskét aki 10x rosszabb mint az enyém
bár van jobb is tőle, na de én se vagyok egyszerű eset
Ha nem tudja nem faj alapon sok dolog jol mukodik a normalis hatarokon belol,vagyis te nyugottan vasarolhatsz a sporolt vagy Bonus penzedbol amit o nem tud,mert te erre raszolgaltal.Ez nem jelenti azt,hogy te a fizudat nem adod a csaladert.
Ahogy o elmegy kozmetikaba,fodraszhoz,mukormok...lofaszsagok..ugy neked is jar egy kis....
hogy mindenki magara ismerjen nagy vonalakba...
1
Dominans.Piros
Ez a tipus direkt,provokalo,energikus,bator,magabiztos,tipikus tigris.
Nincs jele nagyon emocios meg nyilvanulasoknak.
2
Majmoca tipus.Vagyis Sarga
Vidam,tele energiaval,baratsagos,konyen szocializalodik,otlet gazdag..
Ez a tipus sem nagyon mutat erzelmi megnyilvanulasokat!
3
Stabil.Zold
Elefant tipus.
Lojalis,figyelmes,aggodo,kiegyensujozott,kedves....Nem haborognak,nem kiabalnak,elnyelnek dolgokat,,,..
Emocios alapokon fekszik.
4
Lelkiismeretes.Kek szinu
Hangya tipusu.
Pontos,elovigyazatos,logikus,visszafogott,tartalekos,mely (erzelmek,tudas,)
Elegge emocios alapokon fekszik...
Ezek a fobb emberek,de ez nem jelenti azt,hogy egyikbol nem lehet a masikba.
Szerintem mindenki tud kapasbol mondani embereket ki hova tartozik.
A lenyeg,hogy a par valasztasba kell vigyazni ezekre a dolgokra...az 1 es 2 tipusok nem emotivak,es ha kapnak egy olyan part aki 3,4 tipus azok nagyon nem fogjak elvezni a mezesmadzag vegen(bazi nagy szerelem utan) az eletet mikor jonnek a..megyek motorozni..es az 1 tipusu ember azt mondja...itt maradsz....mert levagom a fejed...
Ertitek
Persze....mindent lehet csak kell tudni,hogy !
de nem avval van gond hogy elmegyek és motorozok
avval sincs hogy tankolok néha x ezret
inkább az olyanokkal hogy van egy akármi javítás x tízezerért vagy akármi alkatrész ismét x tízezerért
itt kell egy kicsit kozmetikázni a számokat és már nincs is gond
amúgy nemigen érdekli a motorozás téma észre sem veszi hogy van egy új kormány a gépen vagy épp új gumi(azért ésszerű gyorsan össze kell sározni felszerelés után)
csizmánál ravasz voltam ugyanolyat vettem mint a régi volt még mutattam is neki milyen szépen meg tudtam takarítani a sártól
igazándiból akkor sincs nagy gond ha kiderül az igazság, csak akkor nekem az 2x annyiba van mert neki is kell valami "hihetetlen fontos" cucc
ezek szerint annak ellenére amit lentebb írtál egyel, mégsem megy annyira könnyen és dalova.
mondjuk a legjobb helyeken is kiszokta verni a biztosítékot mikor megtudják hogy kiadtál 15-20 ezret egy hátsógumiért már megint pedig két hete is vettél egyet.az meg már a kuka mellé van támasztva 3 napja.... csizma stb már inkább ne is elmlítsük
eleinte bepróbálkozott pina megvonással, miután szembesült a ténnyel hogy olyan nem csak neki van abbahagyta
mondjuk mostanában már nem is annyira érdekel ez a téma
duzzogás van de nem érdekel, neki is vannak hülyeségei......
pénzügyi téren van inkább háború de ezt nem részletezném
Ugyes!
Nem szabad engedni,hogy bizonyos dolgokba beleugassanak.
Kell tudni nemet mondani.Na es ha megsertodik?Duzmal?Erezteti?
Vagy elkonyveli ugy es kesz.?
nekem ez úgy van hogy felülök a motorra és megyek
a román túrák előtt szokott hisztizni egy kicsit hogy ő is szeretne jönni, de nem érdekel
mondom neki hogy ha akar akkor induljon amerre lát
ennyi
mi a picsát kell az asszonytól kérezkedni?
anyáméktól kérezkedtem utoljára amikor még általános iskolás voltam
utána csak mondtam hogy hová megyek és mikor jövök
Ronis jo szivvel elengedlek csak ne ironizalj.
Pont ezt mondana a te acconyod...
Te az a tipusu ember vagy aki arrogans,lekezelo,tipikus Piros ember vagy.Szeretik a dolgokat maguk iranyitani,ki tunni,nagyon folulrol nezik a dolgokat,csakis az ok meglatasuk a fontos es a tutti.
Direkt modon adjak elo a meglatasaik tudasaik.Nem kontor falaznak.
Energikusak...mintha fel lennenek porgetve.
Batrak!
Magabiztosak!
Kihivoak!
Igazi tigrisek
Az ilyen emberekkel nem nagyon szal senki szembe mert felnek az emberek hogy meg alazhatjak es le alacsonyithatjak,visszautasithatjak...stb.teha pillanataid es rossz ember
vagy!
Es nem vagy beteg,vagy huje,ez egy ember tipus(amugy 4 fo ember tipus letezik)
ahoz mit szóltok ,hogy 10 év utazás után leszállt a kis ürszonda. és pont egy szikla árnyékában landolt, nem kap fényt a napelemekhez. lemerült az aksija. mennyi munka veszet kárba. durva. és nem igazán van ötlet mit lehetne tenni.
ha te vagy az úr a háznál még akkor is motoroz6ol ha az aszony viszi gahaza a többségi lóvét!
ha nem nem.. akkor te nem moitorozol..
ez nem csaak nálad mindehol kérdés..
ki a zúr a aháznál..
aki az úr azé aq döntés
de ha jó úr vagy akkkor az egyik kezeddel magadnak oszod a jót motorozás stb.. a másik kezeddel meg a családnbak kedvezel..
pl úgy tudsz kedvezni hogy elvweszel valamit..
és mikor visszaadod akkor boldogok.. aztán meg mndod hogy nem veszem el ha boldogok maradtok..
aztán már jaú fej is lettél a család szemében..miközben nem tettél semmit sem érte