Alapvetően jó a megközelítés
Nálam pl. vannak fontossági sorrendek
Nekem most kapott jogsit a gyermek és vettünk egy kis golfot és azt csináltuk közösen a gyerekkel hétvégenként
Az lesz az autója egy kis hegesztés, javítás. A fényezést viszont szakemberre bíztuk! Most a vizsga meg ilyen marhaságok vannak hátra! Én az ilyen közös munkát nagyon sokra becsülöm! A végeredmény
Ja es olyat is halottam en is,hogy jo motoros,elloptak a motorjat es motorozna,es van is mibol,es cegvezeto,meg miegymas,de az aszony nem engedi.
es sok ilyent ismerek,sok gyerekes havert ismerek akik jonnenek,de nem Engedik.
egy ismerősöm ismerősével volt ugy régebben évekkel ezelőtt. hogy nagy családos volt a párja . motorozni ugye meg álltalában hétvégén ment volna a nyomorult.... namármost minden tetves hétvégére esett egy kurva névnap, évfordulo, vagy szülinap a nagy rokonságban. szerencsétlen fasz meg sose tudott elmenni. na ki is utálták a családból hipphopp 2 év alatt. mondjuk tényleg sose ment el egy ebédre sem.
egyébként azt én nem értem egyesekneek miért olyan kurva fontos minden hétvégén öszeülni és ha hiányzik valaki az egy mocsok. ráadásul ezeken az ebédeken rendszerint összeveszett a teljes rokonság! és mindig azt mocskolták aki épp nem ment el.
Ez nem problema nekem,hanem kihivas.Es amig ilyet csinal az asszony addig tudom,hogy szeret,es ragaszkodik.Amugy ez egy normalis reakcio,nem betegek vagy hujek,nem is tanitsa a szomszed,hogy kell a jaromba befogni a ferfit..
Ha szeretsz valamit ragaszkodsz erte,azzal akarsz jatszani,vele akarsz lenni.
Te mit csinalnal ezekbe a helyzetekbe?
Es egy erdekesseg.
Miert van az,hogy az engedelemes jo lelku,szereto,normalis embereknek a nonemu tagok fel ulnek a fejukre,uralkodni akarnak,sot meg uralkodnak is es ha valamit szolsz akkor csomagolhatsz es mehet... es a Kemenyfarku csavok,akik reszegen mennek haza este,beesnek az agyba,rafekszenek az asszonyra,jol megdugja es meg el is alszik rajta....jol megveri,megszegyeniti...ugy is ott vannak vele es ....ragaszkodnak ertuk...
Miert?
még egyszer mondom jaxy, ha ez már "probléma" tárgya akkor rosszul választottál asszonyt...
én ebben semmilyen tanácsot nem tudok neked adni mert nálunk sose volt ez téma , egyik asszonynál sem, olyat viszont sokszor hallotam motoros barátoktol hogy komoly veszekedések cirkuszolások, féltékenykedések tárgya volt a motorozás...
(megjegyzem komoly baj van annak a nőnek a fejében aki az endurozás miatt féltékeny a pasijára.. el nem tudom képzelni hogy izzadtan bűdösen mikor csöpög a fűlemböl is az izzadság majd becsajozzák.. hol? az erdőben a 4.-ik fánál...? )
na azon kb jot vigyorogtam magamban, és további sok boldog évet kivántam nekik..
En azt elvezem,mikor egy hettel azelott a haverek hivank hogy megyunk motorozni,pl szombaton,es szolok a mutternak,hogy hello bejbi,megyek szombaton motorozni...azt kerdi..elkerenztel?,mondom sha mijaz,hogy el..:)..na jo..be vagyok jelentkezve a motorozasrol..:)
Hopp pentek este,jon a mutter,hogy holnap XY nak szulinapja van es oda kell menjunk felkoszonteni...na ekkor jon a ....
na meg vannak még a kurva kemények akik azt mondják hogy szarnak mindenre nekik ugyan nem ugat senki! akkor mennek meg oda ahova akarnak... oszt érdekes mód sose érnek rá vagy egyre ritkábban.
Jo megkozeliteseke irtal le Jodli.Koszi!
Ronis...azert minden hujesegert nem csereljuk le az assszonysagot .
Es aki utanna kezd el motorozni?Miutan megismerte?
Es ha a szerelem elveszi a fejedet mert fiatal vagy..gondolok en itt a 10-en eves fiukra akik napi rendszeresseggel motorozznak....
Vannak fontossagi sorrendek...fontos a csalad meg a gyerek,koltod rajuk a sok lovet mert kell,de magadra is koltesz mert ez a hobbid....
Tehat lassan a tenyek elokerulnek,az elgondolasok hogy mit hogy kene csinalni.
Johettek kesz peldakkal,motorozasi problema megoldasanak az evoluciojaval.....
A veg kerdes az lesz...hogyan gyozod meg az asszonyt meg a baratnot,nagyit,a fonokod,hogy te motorozni akarsz,mert azt szereted,de mind ez melett ok,az ,mind fontos.
.......
komolyan mondom ha már ezen kell agyalni hogy probléma van otthon a motorozással akkor ideje asszonyt cserélni , vagy tényleg el kell adni és kisérgetni szépen a tecskoba és tologatni a bevásárlo kocsit, a sorok végén meg nyomni egy két driftet vele, de csak ha nem figyelnek az árgus szemek...
amugy ebből a szempontból jobb a motocross. sok esetben kint van a kis család és mindenki jól érzi magát a maga szintjén.
jaxi esetében a nők ezt úgy látják hogy elmegy az ember egy vagy 2 napra a haverjaival és dorbézolnak csárdákban mulatoznak meg locsolják a lóvét a motorra számolatlanul. az is probléma lehet hogy nem egy anyagi szinten vannak a motorosok. a nők meg azt gondolhatják hogy amit amaz megengedhet mi nem engedhetnénk meg magunknak.... és ebből szép lassan kialakul egyfajta ellenérzés ,ha túl sokat kezdesz menni motorozni akkor túl sokat veszel el a családtól. na innentől kezdve el van ásva a történet. szép lassan bemérgezik a hobbidat
jó téma! álltalában a nőknek tetszik a dolog... eleinte mig meg nem kapnak.... után elkezdik szépen lassan rühellni mert azt a pénzt rájuk is költhetnéd. bruhahaha
sok féle nézőpont van. pl ha szük az anyagi helyzet és közös a kassza ugymond . ők úgy fogják látni még ha te előtte is csináltad évekkel hogy a családtol veszed el a betevőt...
az is szempont ha pl más fontos dolgokban nélkülözés van orvosi dolgok ,étkezés ,mindennapok...stb de erre érdekes mód mindig akad. na azis cinkes.
legjobb ha magad ura vagy és mehetsz ha kedved tartja. viszont baszhatod ha a körülötted levők a fent líertak függvényében vannak korlátozva..
ritka eset ha a párod engedékeny és nem csinál ügyet.
kompromisszumot kell keresni neki is kel engedni luxust had élvezze ő is a saját szintjén a nélküled eltöltött időt kénye kedve szerint.. aztán van az hogy kuslegyen én keresem a pénzt akkor megyek amikor akarok te meg vigyázz a gyerekekre ezt nyomatékosithatod is egy távozás előti alapos veréssel.
biztos van még számtalan verzió. amikor anya kendővel integet karjában a gyerekekkel az ajtóból a hős apának amikor távozik az idióta haverjaival pocsaralni és majdnem megdögleni.
szerintem egy profinak csak lotyói vannak akik le vannak szarva mert a csóka állandóan világversenyeken log. aztán ott szedegeti le az apraját a rajongók közül. meg van amelyiket állandóan kisérgeti az asszony pl Jaró. az sehova se megy nélküle.
jaxy, ha már magyarázkodnod kell az asszonynak azért a hobbyért amit szeretsz csinálni és valoszinűleg már az ő "megjelenése" előtt is műveltél , akkor ott a másik oldallal vannak komoly problémák a fejben...
egy "normális" párkapcsolat alap pillére az élni és élni hagyni,... szerintem...
Szevasztok!
Egy kis erdekes temat dobok fel,mint motorosnak valo problemat.
Ki hogyan szokott az asszonytól,anyutol,mamatol elkerenzeni,el logni,megszokni motorozni.
Kerdes,hogy hogy oldjatok meg a problemat,hogy vagjatok ki magatokat,diplomatikusan,uralkodo stilusuan,megalazkodoan,vagy egyszeruen felulsz es csokolom Berta...
Ez egy kis erdekes tema,ami szerintem minden motorost erint valamilyen szinten....mint engem is,de majd a vegen en is leirom az en tipusu verziomat,addig is hagyok mindenkit kibontakozni.
Ne vegyetek cikis dolognak,mert egy hobbirol van szo,nem szegyen,es nem is szep ha havert zsenirozni a dologggal,hogy az asszony nem engedett el megint mi....szoval minol tobb megoldasi peldat kernek leirni,segiteni masoknak,hogy a hobbijuk ne egy kenyes kinos megelozo kalvariat vigyen vegbe...
Akar a gyereked meg gyozese is lehet,hogy'' megint mesz motorozni?''
Hajra
Janek,Zari,Jodlis,Zsir,..barki...
kész a motor..lyodli..
a kupli is működik.. és amúgy igazándiból egy pinanyalatni olaj hiányozhatott csak a tartályból..... vagy is inkább úgy mondom..nem igazán mérehtő hogy mennyi is fogyott.....
ugyhogy összerakva....és megent kész a menetre...ha nem hülyézünk be..a 7 vége előtti 7 közbe valamikor..
mehetünk...
Na megvan a baj, a formátum mindegy, hanem az avs-ben a mikor beállítom a formátumot felbontást stb-t a codec-et H.264/avc-ről MPEG4-re kellett állítani.
majd kiüzenünk a másik viktornak. az mátol kint van. mondani kell neki a jo cikszámot és ezt ami nemjo. hogy amaz kell. vagy megtudni ez mibe jo pontosan és körbekérdezni neme kell ez valakinek éppen. ha az enyémbe jolenne elraknám tarcsiba de abba bizti nem jo mert az enyém asszem fékolajosközenincshozzá. igy nem kéne annyit hurcolászni.
igen nekem siez a cikkszám jön..a másik amit a ktm esek néztek..az olyan hosszú.. mondom ott nix egyezés..lehet azért mert a ktm dÍlernek már nem adja be a bergdilernetet..mondom ha azt mondják.. kettő egymástól független és jó szerelő haver.. + meg is nézi a dilernetet..akor csak jó lesz..
de nem lett.. de azért hátha valami visszajönne.. lyódosnak hála..
a 0,5 hülyék mindég olyan okosak..
most nézem.. a rövidebb cikszám az nálam is az . ..kár hogy nem voltam félokos ..
de reménykedd van ma..
hátha báchölör visszacserélné...egy 100 több cikszámúra..
mondom ok kiviszem és majd ha! megyek baknerhoz 100 km t vagy viktor akkor viszavisszük és vagy viszadja vagy levásároljuk. decemberbe meg jövök majd haza szabira. vagy levélbe vszaküldöma pizt. így jár aki lusta
Nálam pl. vannak fontossági sorrendek
Nekem most kapott jogsit a gyermek és vettünk egy kis golfot és azt csináltuk közösen a gyerekkel hétvégenként
Az lesz az autója egy kis hegesztés, javítás. A fényezést viszont szakemberre bíztuk! Most a vizsga meg ilyen marhaságok vannak hátra! Én az ilyen közös munkát nagyon sokra becsülöm! A végeredmény