Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol teszed. én is kimegyek a kroszpályára. de csak nézem ahogy a nagyok veretnek.
Egye fene kicsit kinèzek a pàlyàra gyakorolni...
Amikor tàvolròl làtszik a feljàrò ott azèrt làtni h nem picsa...
Persze ùgymond laikus szemmel nèzve kis dombocskànak tünnek...de aki tudja mit/hogyan kell nèzni az sejtheti a dolgokat...
Kicsit nekem is homàlyos.
jobb már mint eleinte. de némejik hejet lesnem kellet hol van pedig én ottvoltam. élőbe rá se birtunk szagolni csak 10 enedjére
a videon meg picsának látszik . ahol 10 enszer probálgatjuk az pedig nem szokot szar lenni . pl amit jaxi kinevetett na amellett konkrétan elég sokan inkáb simán elmotoorznának :) amugy valamiért nekem tök homályos az egész de biztos a gépem a ludas
Zari. jò hogy vetted ezt a kameràt eddigi legjobb videòd sztem, hosszù tartalmas ès megtalàltad a legjobb helyet a kamnak, mintha jobban visszaadnà a meredeksèget Nem? Szerintetek?
érthetetleen miért mondják le a többiek a hajtásokat sorban... ultra fasza idő van most kéne menni. hétköznap dolgozniuk kéne mégis inkább kimennének de aztán munkára vagy elfoglaltságra tekintettel mégis lemondják... most itt a jóidő lapit mindeki. család az hétköznap is család nem hiszem hogy számit szombat elmennének hajtani vagy vasárnap. valaki okositson már fel. aztán majd jön az eső akkor meg azabaj .
Ki mondtha,vagy latta hogy Johny joker 380 vagy mi a tokommel megy?
Ez hujeseg.Motorikusan vannak valtoztatva benne dolgok amitol olyan eroseg es nyomatekosak.Michaell mondta,hogy francia szereloik vannak,es ok mondtak neki,hogy motorikusan masak,vagyis valamilyen lemzekkel zarnak be jaratokat a motorba,hogy kisebb maradjon a ompreszios ter....aztan mna...az E-tech motorok is ezen az elven mukodnek,csak maskepp oldjak meg ott a dolgokat.
hály kolbik

ne báncsad zozót..
nem tudod elképzelni azt hogy van nálad ügyesebb? mert az hogy nálam ügyesebb a száz100alék .
majd ha eljutunk hozzá majd akkor tanul-6-unk sok.. oszt reménykedhetünk hogy a második domb tetején ...nem hagy ott minket
meg lesz sok jó vidi is.. ahogy lekamerázza ahogy lekamerázom a karmerást

addig meg készillyed a gépet...én is készitem ....(remélme ez a 9,5 kölben magura ez az összes magurába..de legalább is az enyémbe is lyaú lesz.. )
mert megent jön a lyöwő 7 és akkor megent kéne valamit csinálni.. lehet el kéne menni halytani? vagy nem is tudom
jaxikám. hidd el volt ott próba sokféleképpen. emlegettünk is,hogy ti milyen könnyen feljutnátok itt a SZékely teknikával :) na de te ha ott tudsz huzni 20 centis falevélben egy kövér gázt 3 méteren aztán nem lő ki az első ugrató akkor lehet igaz is lenne az elméleted.
Nem egy atomerőmű, de van egy olyan hogy Bigasoft Total Video Converter azzal kivágom amit akarok, és minden fasza, a kész videó is hd-ban marad szépen játsza is, ezt nem értem. csak funkciókból szegény a program, azért akarnám avs-el. na mindegy
Ha próbáltad és nem jó,akkor nincs más tipp.
a géped jó?
én egyszer akartam valamit szerkesztgetni aztán az i5-nek is izzadt a homloka
Nem baj, de átállítva is ugyanazt csinálja, vagy a fényképezőval azért jó mert 25 ről 25 marad, de akkor ha a kamera 60 és 60 ra állítom akkor mérnem jó úgyse?
Nem vagyok szakértő,és bocsi hogy belepofázok,de nem lehet hogy a bemeneti,és kimeneti fps nem stimmel?
Mintha a sportkamerád 60fps-es rögzítene,a szerkesztővel megy 25fps-re konvertálod. Emiatt akadozhat szerintem a végeredmény.
Állítsd át a szerkesztőben a kimenetet 60fps-re....már ha lehet.
Na mindegy mármeg a képet nem rakja be
Na Dew! Mondj valamit balról jobbra a képek: Nikon, SJ4000, Nikon AVS-el, SJ4000 AVS-el. Mindkét alap videót szépen játsza a gép, de AVS után az sj-t szaggatva. ja is mindkettőt ugyanúgy küldtem át az AVS-en itt a kép
lyakóóó
hát lebuktunk ..csíra helyek ezek.. olyanok mint mi is .. de ez van..

kétté az már számitásba jött... mikor kiderült hogy dzsoni kókler egy gyári 390 exc vel megy egyből agyaltam én is..de valólyában meg még sincs olyan csak a dzsoni filyu alá építik..legalább is glden úgy látta a riportot hogy az véletlen sem exc 300 az 390!
na egy olyan esetleg...
de valólyában az sem..mert azok nem szeretik a földutas utzós stilust amit mi is toltunk jódossal tegnap .. ugyhogy egyenlőre 2 t kizárva
Jodli..szerintem az 14 es ktm ed olyan faszantosul megy,hogy viktor mar arra rajszol
Vikk..mikor veszel 2 T?tudod a menoik azzal mennek
Na joouuu na viccelek
Vikk...mi ez a sok bebenazas?Jodli...mi a szar van..nem meritek a gazt huzni?
Az ilyen feljarokanal,amit a video kozepe fele is masztok...latom hogy uj,de alol a patak utan,konyek a helyen,es nyel gaaaaaz,majd kuplungal segited.Ti ott az aljaba akartok nagyot varazsolni.
Na...beszoltam az uraknak :P
Nem baj, értem hogy mit mondol, csak nem tudom hogy csináljam meg, van valami bigasoft-ost vágóprogram az az sj felvételét is jol csinálja készre, az avs-ben tetszet a multi trim kivágom ami kell a videóbol össze is rakja oszt gó. Megpróbálom a sony vegast hátha azzal sikerül.
Bocsi, nem tudtam milyen szinten vagy,
de ha tudnám is, akkor is hajlamos vagyok szakszavakba esni.

Nyugodtan kérdezz, ha nem érted és van még amit tudni szeretnél.
Tudom kérdezni is nehéz lehet

A lényeg, hogy a kodekkel lehet a baj.
ezt rövid tömőrséggel igy irtam volna dévnek..
na mennyé te a. ....tudod-hova

az a baly ..dév elfelejti..hogy itt a forumozók nagy része ezt a gépi bináris nyelvet.. ezt nem tudja...
bár ahogy dévet elképszelem a kettes számrendszerben old meg mindent(mint minden számító-gÉp)
csak 0 és 1 ből áll az egész élete...
déw
be ne sérvtőggy ezt dicsértet.. mert számítógép okos vagy ezt tudjuk mindannyian...
de a malály kurvákon nem segit az ha a pap németül mondja el feloldozást bűnös lelkéért és az üdvözlégy máriát
Na ez már nekem magas Köszönöm azért a segítséget