Sarkosan? Bammeg itt minden 4.ember ott dolgozik,ez nem sarkosság kérdése,és nincs is benne fenyegetőzés.Itt így lehet ott meg úgy.Konkurencia meg olyannak akinek már csináltam,nem is lehetek,de nem is akarok lenni.......................
ez már kurva bonyolultnak tűnik. ki mikor hova mehet be. hagyjuk már túl sok krimit néztél . ha így működne a világ már rég felakasztotta volna magát mindenki. látod a NAV igazgatónőt . na az se tart be semmiféle etiketteket. szarik rá majd lesz valami meg nem is magyarázkodik. pedig lassan nemártana.
elmondom neked csika hogy nyugaton még durvábban szarnak az ilyesmire. mármint ki mikor hol tartózkodhat.... az ajtókat se zárják nemhogy kitiltanak valakit! munkavédelmi előírásokat meg kétlábbal tapossák! ellenőrzés nevetséges 3 évben egyszer. oda jönne yoda és elkezdene gyalulni meg marógépezni a műhelyben kutya nem vergődne vele. ha meg ledarabolja a kezeit majd felvarrják neki.
egyébként Palkó magasról szarja le ki áll ott max nem beszélget vele. egyszerű oka van ... sose leszel neki konkurencia!semmilyen szinten.
amúgy ott lep nála a fél környék nap mint nap.... közte nem egy fakabát meg hivatalnok. gondolhatod menyire retteg. kicsit sarkosan látod a dolgokat meg ez a fenyegetőzés is elég furán 6.
Volt olyan,hogy ugye folyt csóri szimmering,küldtem másik garnitúrát,betették,megint folyt,de akkor is én vagyok a hülye?
Lesz majd rólam" kitalált kreált hazug hülyeség is lejáratásra ,nemcsak valós",ha ezt akarom megkapom Jelentem: rögzítve
Lehet játszani....csak már nem vagyok benne partner.Viszont lehet majd velem találkozni,itt ott, az országban is
had panaszkodjak már én is egy kicsit a csikára... nekem például egyszer adott egy zsir uj itatós hátizsákot, ami például tul kicsi... mert adhatott volna nagyobbat is....
Basztam már el ronisnak is telót,de mielőtt küldte mondtam neki szar lesz,mert az egy olyan cucc.Nála nem pénzen múlott,hogy nem jó.
A javíthatatlan javítása is van,hogy jó,de a jó kopása sem adja ki,hogy jó legyen.
Má félek arra menni,mert szétleszek ütve vagy elásva ,ha elfolyik a cucc
Hejj hejj, ide is idejöhetett bárki,meg is nézheti most is,csak nem "munkaidőben"!
Ugyanis munkaidőben idegenek nem tartózkodhatnak a műhelyben!
Nem tudhatom ki ellenőr ugye ki nem,hiába itt minden 4. ember az...
Ha balesetet szenved,mindegy mit ,szednek elő mit keresett ott munkaidőben.
Ezt nem én találtam ki,ez jogszabály szerint így működik.
Okosnak könnyű lenni a sok féltudósnak
A gyárba sem mehetsz be,egy sima asztalos műhelyben sincs keresni valód jogilag,bármi lehet és utána úgy megbasznak a lábadon nem állsz meg.
Kamu embernél ott lehetsz,ha olyan a szerelő műhely,hogy személyesen ismernek talán ott lehetsz,de hivatalosan semmi keresni valód ott,főleg nem egy "idegennek"!
A másik. Nekem (többünknek) csinált már a csika telót,eddig még egyikkel se volt baj.Ha meg lett volna,akkor felhívom,és ha tudja orvosolni telefonon keresztül akkor megteszi,ha meg nem tudja,akkor meg visszaküldöm,nem telefosok minden fórumot.
A kis cetli amit itt hiányoltak.Ha azt mondaná hogy ennyi+áfa,akkor a kilencvenkilenc százalékának az lenne a válasza,hogy nem kell számla csak olcsóbb legyen.Szerintem számlától függetlenül is javítaná garanciába,ha hibázna.
Nem tudom,de felénk ez úgy szokás,hogy ha valakivel valami gondom van,akkor vagy felhívom vagy odaállok elé és megmondom neki.
emlékszem volt már itt olyan hogy pont te mondtad, tele a tököd a sok titok olvasoval, mikor az évek alatt sok utána járással, meg nem kevés lovéval kitapasztalt dolgokat csak ugy simán lemásolják...
szoval lehet hogy Horváth Pali csak azért mondja el neked, meg egy pár embernek a titkokat mert érdemesnek tart rá... nem hiszem hogy minden jött ment betévedő embernek orákat adna pl.a válto szerelés rejtelmeiröl...
Ilyesmi szerelő nálunk is volt.Hordtunk hozzá vagy 25 motort.Mostmár nem megy oda senki közülünk.Volt akinek "kicserélte" a dugót,aztán két hét múlva valamiért megint odakerült a motor,csak addigra a szerelő mester elfelejtette hogy előtte mi "történt" és megint dugót akart cserélni. Ilyenek mindig voltak,meg lesznek is.Én a kocsikat is ott merem hagyni a szerelőmnél.
A másik meg hogy ha mindenki odaállna pl a csika mellé,annak a fele jövőhéten már teleszkópot javítana magának meg másnak is. Van itt olyan fórum társ,aki kb kétszer látta hogy hogyan csinálják,azóta ő is szerel.
Szerintem igaza van,én utálom ha a valagam végébe állnak és magyaráznak.Ha tudja akkor csinálja meg,ha nem tudja,akkor meg húzzon onnan.
A folyásról kisiskolásoknak,ugyan mi és miért idézheti elő egy eltakarított,összerakott telónál ha nem cseréled a csúszóperselyeket...ki lehet kooperálni.Amit ugye sokan"spórolásból" nem kérnek,mert drága azzal együtt a javítás.Némelyik kompletten a 100-at is simán verné annyi szart kéne benne kicserélni...Kicsit elkéne gondolkozni és itt még sem sár,sem homok nincs,sőt még házi por se. Aki összerakta az meg ugye idővel, szar szemét és mindegy ki az
Én Koch Ferinél jártam így, kérdeztem, és elkezdte magyarázni a kerékfűzés-centirozás rejtelmeit, amiből egy közel 3-4 órás beszélgetés lett. Persze ettől még nem lettem Yoda, és továbbra is Ő marad a mester, de ha azt mondja ez titok, vagy nem árulhatom el, vagy nem nézhetem, hát… otthagytam volna a picsába. Most télen is hozzá viszem a kerekeket, mert hiába tudom, nekem jó munka kell, minőség, azt pedig tőle kapom meg.
elmondom neked csika hogy nyugaton még durvábban szarnak az ilyesmire. mármint ki mikor hol tartózkodhat.... az ajtókat se zárják nemhogy kitiltanak valakit! munkavédelmi előírásokat meg kétlábbal tapossák! ellenőrzés nevetséges 3 évben egyszer. oda jönne yoda és elkezdene gyalulni meg marógépezni a műhelyben kutya nem vergődne vele. ha meg ledarabolja a kezeit majd felvarrják neki.
egyébként Palkó magasról szarja le ki áll ott max nem beszélget vele. egyszerű oka van ... sose leszel neki konkurencia!semmilyen szinten.
amúgy ott lep nála a fél környék nap mint nap.... közte nem egy fakabát meg hivatalnok. gondolhatod menyire retteg. kicsit sarkosan látod a dolgokat meg ez a fenyegetőzés is elég furán 6.
szóval ne tanuld el a nőktől a "csak a nagy a jó" dumát
Lesz majd rólam" kitalált kreált hazug hülyeség is lejáratásra ,nemcsak valós",ha ezt akarom megkapom Jelentem: rögzítve
Lehet játszani....csak már nem vagyok benne partner.Viszont lehet majd velem találkozni,itt ott, az országban is
A javíthatatlan javítása is van,hogy jó,de a jó kopása sem adja ki,hogy jó legyen.
Má félek arra menni,mert szétleszek ütve vagy elásva ,ha elfolyik a cucc
Ugyanis munkaidőben idegenek nem tartózkodhatnak a műhelyben!
Nem tudhatom ki ellenőr ugye ki nem,hiába itt minden 4. ember az...
Ha balesetet szenved,mindegy mit ,szednek elő mit keresett ott munkaidőben.
Ezt nem én találtam ki,ez jogszabály szerint így működik.
Okosnak könnyű lenni a sok féltudósnak
A gyárba sem mehetsz be,egy sima asztalos műhelyben sincs keresni valód jogilag,bármi lehet és utána úgy megbasznak a lábadon nem állsz meg.
Kamu embernél ott lehetsz,ha olyan a szerelő műhely,hogy személyesen ismernek talán ott lehetsz,de hivatalosan semmi keresni valód ott,főleg nem egy "idegennek"!
A kis cetli amit itt hiányoltak.Ha azt mondaná hogy ennyi+áfa,akkor a kilencvenkilenc százalékának az lenne a válasza,hogy nem kell számla csak olcsóbb legyen.Szerintem számlától függetlenül is javítaná garanciába,ha hibázna.
Nem tudom,de felénk ez úgy szokás,hogy ha valakivel valami gondom van,akkor vagy felhívom vagy odaállok elé és megmondom neki.
szoval lehet hogy Horváth Pali csak azért mondja el neked, meg egy pár embernek a titkokat mert érdemesnek tart rá... nem hiszem hogy minden jött ment betévedő embernek orákat adna pl.a válto szerelés rejtelmeiröl...
A másik meg hogy ha mindenki odaállna pl a csika mellé,annak a fele jövőhéten már teleszkópot javítana magának meg másnak is. Van itt olyan fórum társ,aki kb kétszer látta hogy hogyan csinálják,azóta ő is szerel.
Szerintem igaza van,én utálom ha a valagam végébe állnak és magyaráznak.Ha tudja akkor csinálja meg,ha nem tudja,akkor meg húzzon onnan.
mindig annak örülünk ami van
az volna a legjobb ha sosem lennénk bánatosak azért ami nincs, de ez nem mindig sikerül
mert ha nincs zacsi tele a régi kivett cuccokal az már gyanusan sántit...
Én Koch Ferinél jártam így, kérdeztem, és elkezdte magyarázni a kerékfűzés-centirozás rejtelmeit, amiből egy közel 3-4 órás beszélgetés lett. Persze ettől még nem lettem Yoda, és továbbra is Ő marad a mester, de ha azt mondja ez titok, vagy nem árulhatom el, vagy nem nézhetem, hát… otthagytam volna a picsába. Most télen is hozzá viszem a kerekeket, mert hiába tudom, nekem jó munka kell, minőség, azt pedig tőle kapom meg.