mondtam hogy ez visszahajló karos és nix zéger a készeltben..de olyat nem találtak..
sőt mikor mondtam hogy niksz .. méga berg ktm szerelő barétom.azt mondta olyan nix ..mert mindet a zéger tartja a helyén..
ennek mondom csak egy bepattanós kis műanyag karika a biztilye.. de olyan azt mondták niksz..
mondtam is a füzetnek.. hülye füzet...
meg a motorrnak is ..hülye motor
jo mondjuk powerfedelet meg átvezető csonkot venni kellet de azt énis tudtam.nameg a power emelő fogasléc se ugyanaz volt de azt se tudta senki csak utolag. de a henger volt a lényeg az meg simán ráment.
én meg azt hittem.. előre wisszaadod a duplályát...
mit képzelsz te magadról.. kűggyed a zsét de izibe.. látod az árát.. 33 lyurka.. a duplálya az 66 ugyhogy haladjá...
az alkatrész meg mekapot ha itt a lóvál.. és úgy gondolom.. lyó.. figyellyé lyoda.. lyÓÓÓÓ
jovan.
ez pont ugyanaz az eset mint amikor 3 ktm dilert kédeztem hogy rámegy e a 2004 sx 250 re a 2010 es henger 1:1 ben. halvány fingjuk se volt de még le is hülyéztek meg hogy cikszám szerint se lesz jo meg sehogy se jolesz de végülis még egyik se probálta. na én a hengertalp töm alapján kitaláltam hogy jolesz. arrol nem is beszélve hogy romániában a parkoloban motoorzás előtt cseréltem le. oszt pöccre indult aztán egész nap mentünk mint az állat. meg még amig nálam volt. de monjuk it az az eset volt csak forditva. aszonták jolesz oszt nem.
na itt a kutya elásva.. a cikkszám..de akkor két ktm se mért mondta hogy az amit irok nekik..az a lyó?
nekik mért nem hozta azt amit neked zsolti?
lyodli...ahogy beszéltük úgy van...
a csomag sértetlen bontatlan..ÖSSZE kenetlen!
természetessen nekem úgy jo ahogy csinálod...
ha nem találkoznánk addig.. eljuttatom postán.. vagy ha minden héten megyünk hajtani(ahogy beszéltük)..azért eljuttathatom neked ..személyesen is.. vagy az .. az gáz lenne
lerajzoltam...
esztergomba is kérdeztem.. mondták mi van benne...
ugyan azon a cikkszámon postaköltség és vagy 5 eruróval mentessen jött az alkatrész.. öszterelyhből...
a orkos ogyan ez.. csak ott a dupla portát.. 4 rugót azonnal bukta...
itt meg hátha ez nem lesz..
ez volt a cikkszáma..erre mondták kettő ktm diler is hogy ez az..
59002032000.121693-2812
na itt egy rögtönzott ked ralyz..
talán látszik hogy mi a gond.. az a 3mm ott a végén...
viktor. szépen kértelek hogy nézz utána a cikszámoknak!direkt elküldtem előre mindent még kintről de basztál utánanézni . összekented mocskoltad olajjal az egészet ahogy szoktad. dec 1 én majd megyek vissza természetesen visszafogom vinni ha viszahozod ide hodmezőre vagy eljuttatod ide valahogy. a pénzt meg majd akkor adom visza ha nekem visszadták.mivel előre elpofáztam hogy járj utána a cikkszámoknak! te meg csak nyugtadtgatad magad hogy jolesz az jolesz az.add fel levélben postán hódra. 300 ft. de hogy miért kented össze az talány marad. kinebontsd meg forrsztgasd a zacskot. nem jo bele kész.
a két dugattyú közt van sajna különbség..nem is kevés..
de ennek ellenére ha nem vennék vissza...ami remélhetőleg visszavételre kerül...
azért rendessen átnéztem..
a belső részen az még a zátmérő hogykissebb vagy nagyobb azzal nix is gond az csak a folyadék szállítás utánpumpálás miatt volan jelentősége.. de normál körülmények között nix..(pl légtelenitésnél)
de sajna a külső lezáró karmanyú..az pontossan annyival van beljebb ..egy karmanytúnyival.. (3mm).. a dugyattyú igy mint a réginél kisseb úton járna.. az is elég a kiemeléshez..de azért ez a olyat emel ki hogy nix az a hideg olaj ahol nem tudná egyből tökéletessen kivenni a sebességet még full hideg montornál sem.(10mm dugattyú út itt 13mm)
viszont igy félő.. hogy nehogy esetleg teljessen benyomott állapotában... a kis furat...nehogy a kis karmantyú mögé essen.. mert akor ful benyomva viszont... akkor ereszthet...
persze ha a kitet megbontom akkor ez kiderülne hamar.. de ha ezt vissza lehetne cserélni(természetessen fullsértetlen az egész csomag ) akkor azt nagyon megköszönném...
aztán csak lesz aki olyat hoz...amibe nix zéger..mint a második képen is látszik a készlet...
konktrétan..ma reggel már sirtam..
a géphez vett felső kuplifelúlyító szett..magura kuplikar...a ktm hez irja hogy csak dugattyú átmérő föggő..repér kit piston 9,5 2000
a berges kis füzetembe meg az van hogy repér kit piston 9,5 09...
ez visszahajló karos..amazok nem ..
két helyen is nézték és mind a kettő neves kereskedés ahonnan szok rendelni...persze ktm díler...ez meg berg.. de a bergdiler is ugyan azé a pénzé hozta volna neki...
mondom nekik mi van...mondják mi van a készletben...van benne zégergyűrű is..de mondom ebbe nincs.. ebbe furcsa mód nix zéger csak egy műanag lemez ami nem engedi ki a dugattyút...nix zéger..
erre azt mondták olyan nix ..az mind zégeres.. és ebbe is van műanyag dugó...
lyóvan mondom..ha mind zégeres..akkora az..
na nem az.. .
lyódlis.. lyú ár de lászt hÓp..
azaz te vagy az utolsó reményem...plíz help mí .
lyú ár ön éndzsel...
a csomag természetesen bontatlan sértetlen...!
nem látom amiot ti mondotok.. a tévén sehol nem homályosodik el.. pedig a 42 colol nem olyan kicsi.. lyó lyó tudma vannak már 50 col meg még nagyobb is.. 1000colos kivetítő az égre..lényeg a kis szoba tévén.. sehol semikor nem homályosodik el.. elgalább is a mostani egy pillanatra sem..
mekkora egy hazudós vagy jodos...
ezt a hejet eddig 3 szor láttuk.. .. egyszer lejöttünk ott..aztán pár 7 múlva kialáltam hogy mennyünk fel senki sem tudott..
aztán te meg bontós felszivtátok amagatokst úly gumival.. én akkor kerülésre kárhoztam..
meg most hogy nagy nehezen feljutottunk..
sz elmondom ..meglátja valaki..azt mondja ..ember mennyünk tovább.. ott nem megy fel senki.. aztán mikor ráfordulunk a következő szav az lesz ..
ember te beteg vagy.. meg akasz dögleni mindjárt
aztán a elugrótol 1m balra ott nem dob akkorát.. vagy ahol én mentem meredekebb de nix eldobó..az is über beteg...
valahoyg a beteg helyekhez meg van az érzékem..
de osztán azért mindég feljutunk..valahogy..
a másik feljárót már évek óta néztem.. de nem gondoltam bele csak tawaly mikor egyszer még robúr itt vot.. és velük szopotuk fel magunkat...vagy 10et rádobott mindenki meire feljutott a zorró párkányig..aztán múltkor ti találtátok meg mikor az úly géppel voltál bonti golden meg csanival..
meg most hogy feljutottunk.. mér most direkt kerestem..
de az a hely sem lesz szar ahol a 4m völgylábbal a fejjel előre tompítosat ested..na az is nagy fain hely lesz..csak ott nem kell semmi csak haladni felfelé
Szerintem a valós okra fogtad, sziklán a falevél, az teljes mértékben gyilkossá teszi a rajta való haladást, rosszabb, mint a vizes szikla, szerintem is ennyi az ok
Jó ez az ősz, egy dologra a lehető legjobb, nyomot keresni, frankón átlátható a teljes táj, a dombok, minden
S előnye mellé, megvan a hátránya is, hogy a haraszt alatt megbújó dolgok hatalmas meglepetéseket tudnak okozni.
az a borzalom déw hogy ezen konkrétan a kis rövid szikláson régebben elsőre ránézésre felszaladtunk . most meg nem igen találtunk rá gyógymódot. én a magam részéről a falevélre fogtam a csütörtököt. a másik kettő az kifogott régebben is de azt nagyon senki se eröltette eddig. reméljük eztis hamar benövi a gaz mint már jópárat amit nem szerettek sokan :) járunk az ösvényen mint a csirkék.
Nem vagyok a téma szakértője, csak kapisgálom, ezt már hozzártőktől kérdezd, s azért, mert a NIKON és az SJ is ugyan úgy AVC, csak kb annyi a különség, hogy az SJ nél nagyobb az FPS.
Érdekes, hogy ettől megpusztul a kimenet, ami meg már teljesen ugyanaz.
Lehetséges, hogy a kodek valami olyan algoritmust használ, amit nem bír a géped 60FPS-es forrás videónál.
Amit mondasz másik szerkesztőt, az valószínű nem kódol semmit, csak kivágja a tartalmat és ugyan abban a kódolásban hagyja, az azért működik.
Másik kimenetet próbáltál már? Nem MKV hanem más, van ott AVI, MPEG, stb, bár fontosabb, hogy ne H264/AVC próbálj mást,
s írd le, hogy melyiknél javult meg, ha egyiknél sem, akkor lehet a 60FPSt nem jól kezelei az a videó decoder, amit az AVS használ (nem tudja rendesen olvasni), de sajnos ezt már nem tudom, meg azt se mennyit értettél ebből, amit leírtam
S az még lehet, hogy amivel lejátszod, az a program másik kodeket használ a 60FPS es videó olvasására, azért nem szaggat, de amikor az AVS dekódolja, ott már szaggat, mert más a kódek,
vagy az is lehet a géped nem bírja, mert videó lejátszásnál nem terhelődik le annyira, mint amikor videót szerkesztesz.
Kérdés: Amikor az AVS ben szerkeszted a videót, gondolom, ott meg is tudod nézni, amikor nézed ott benne (ha lehet) akkor nem szaggat, csak amikor elkészül a végtermék?
fet köszi...örülök ha más is élvezi..mert én is nagyon élvezem az úly viidelyó felvételeket is ..meg azt ahogy 1szerű az egész..az meg hogy a ez a kamera ilyen faxa felbontással dolgozik.. hát el sem hiszem néha..de valólyában meg.. ott a vidi és a 100as tévén is éles élvezhető.. szóval..
lyodli..sokan elmotoroznának mellette.. hát nix is nyom.. előttünk.. mert eddig ...mindenki csak elmotorozott mellette..
bár golden mondta a múltkor ős is csak feljutott a párkányra.. aztán meg zorróba fel a tetejéig..mondjuk ideális talajban is megküzdöt vele.....! és mondta hogy kikészül rendessen a tetejére.. de feljutott és aki fent van az mehet tovább aki lent marad az meg kapja a bünti pontokat és mehet a bé-n
nem véletlen.. golden nagyon készül arra befejezetlen A nyomos dévára.. de hátha lyöwöre összejön neki is
a B.én Á-n ez tök kafi..n
sőt mikor mondtam hogy niksz .. méga berg ktm szerelő barétom.azt mondta olyan nix ..mert mindet a zéger tartja a helyén..
ennek mondom csak egy bepattanós kis műanyag karika a biztilye.. de olyan azt mondták niksz..
mondtam is a füzetnek.. hülye füzet...
meg a motorrnak is ..hülye motor