Ne moralizálj hiányos ismeretekkel, mert csak még jobban megtéveszted a nálad is kevesebbet tudókat.
Dolfi bácsiról semmit nem tudsz ha ilyen marhaságokat hintesz róla.
Viszont a haveri körében tényleg voltak gonosz emberek, főleg a vízen túl.
sok ártalmatlan gyerek esett már el értelmetlen háborúban?
miért irtad ezt. . mert van értelmetlen háború ..meg van az értelmes háború
amúgy a bölcsiben ..minden gyermek ..alapból jó..csak aztán ahogy nőnek a kis lulkók..és az otthonról hozott dolgok erősen alakétják az életüket..amit otthon látnak..apa anya mit csinál tecsók mit csinálnak.. ezek 80% befolyásolják a világnézetüket..és aztán eltelik..20 év ..és a hiper ártatlan gyerekből orvos lesz atomfizikus közmunkás vagy tolvaj bűnöző..estetleg világuralomra törö tömeggyilkosmészárao.. mint hit-ler..vagy sztálin vagy napóleon...ezek azért hogy a világot meghóditsák..önös érdekekből egyik embert ugrasztották a másik tokának.. ezt nevezik az emberrek háborúnak.. meg intelienciának..
pl a legszentebb emberek a keresztények a legálszentebbek a földön mert a hit nevében oriási gyilkolásokat vittek végben.. élyen a köpönyegforgató állszentség...a háború a békéért mozgalom..
a závése videóeditorrról annyit tudok.. megcsinálom a szerkesztést..elmentem.. aztán mondom hogy mentse.. össze visza beirom ami kell oszt 3,4 óra múlva szól hogy kész...
felküldöm a lyuhtyúbra ..oszt ennyi..
nekem ne szaggasson ..mert azt ugye nem kértem mint eksztra
laca
sok fékbetétfajta tud ilyet ..főleg a gagyibbak...a dugattyú oldali szok elkopni azoknál sokkal gyorsabban.. .
ez föleg aakkro gáz ha úgy jáérsz mint én.. hogy a sárban megete és aztán elfogyott a szinter a betétről... és megharapta a tárcsám..kukára..
mondjuk amivel vettem az 2,50000001mm volt és 2,5mm a javitó méret..ugyhogy végül is nagy kárt nem tett. . mert az a tárcsa amúgy is hamarossan kuka lett volna..
az urolgusról annyit ..ha előirják jövöre hogy menni kell.. mert akkor tól márkell.. akor azért nem megyek el hamarabb mert mondom jövő összel kell..de iyg hogy mondod.. mindjárt megcsinálom magamnak...
ezzel a fényképpel..meg kiba kafi a dolog..
egy haver aki a szekszben előtérbehelyezi az úly dolgokat ..mondta a csajának hogy mikor elélvezne akkor nyújjon fel a seggébe..
és proszttázza meg..hátha úgynagyobb lesz az elyakulációja..de aztán párszor próbálták és .. mindég lelankadt a farka...ugyhogy ez nekik sikerült a magassabb szintű élvezetet igy előkotorni a segge likából...
Robur Úrral ne említs egy lapon,mert a fiú úgy el húzott,hogy.. ...Úgy tudom ,mikor kimegy románba hard versenyre,,,,ő szokott lenni a legjobb magyar. Ráadásul már cross pályán is úgy felszívta magát,hogy úgy megy el mellettem,mint a gyorsvonat. Bár mellettem nem nehéz,nem az én műfajom...De legyen ez tanulság azoknak akiknek nagy tervei vannak a motorozással:Aki sok energiát szán rá és sok időt tud motoron eltölteni,,annak bizony meg lesz a gyümölcse.,.Amennyit én motoron töltök az ahoz elég,hogy szinten tartsam magam. De jól érzem én ettől még magam, jó emberekkel hajtunk ,sokat nevetünk. 8 éve,mikor elkezdtem a sárkányrepülést, akkor sokat megkaptam,hogy egy seggel nem lehet 2 lovat megülni. Ez így van,de az én seggem még a repülésé. Nyilván az ember azt csinálja amibe nagyobb sikerek ér el. De ilyenkor már nem repülünk,és olyan szép az erdő,mikor lehullanak a levelek, olyan jól esik egy sziklán felugrani,ahol még gyalog is kapaszkodni kell, olyan jó egy lefelébe ahol azt hitted,hogy meghalsz,,,és mégse...és semmibe nem tudok úgy elfáradni,mint a motorozásba,és még élvezem is...Még 2 hétig biztos jó idő lesz,menjetek hajtsatok.
Ezt lehet nem kellene, de van ettől durvább is, szóval tessék szokni :
Dolfi bácsiról semmit nem tudsz ha ilyen marhaságokat hintesz róla.
Viszont a haveri körében tényleg voltak gonosz emberek, főleg a vízen túl.
A katona, az önkéntes, azaz a harcos esik el a háborúban.
Aki nem harcol, nem harcos, pl a gyermek akit célzatosan lelő egy katona, azt ugyanúgy meggyilkolják, mint ha a harctéren kívül, békeidőben lőnék le.
tehát nem esik el a gyerek...
nem hinném, hogy bármely behívott katona azért menne, hogy önként meghaljon...
a gyerekeket pedig sajnálom. függetlenül attól, hogy épp hova született...
A fegyvertelen, nem harcoló gyermekeket meggyilkolják.
Pedig azok célját szolgálja legkevésbé akiket feltüzelnek és önként mennek népet íratni.-általában a legbarbárabb módon.
lásd: délszláv háborúk.
szóval sok gyerek esett már el háborúban...
de ejtsük a témát. bocs, hogy bemásoltam. enne tényleg semmi köze a motorokhoz. nem hogy a gasgas-hoz
miért irtad ezt. . mert van értelmetlen háború ..meg van az értelmes háború
amúgy a bölcsiben ..minden gyermek ..alapból jó..csak aztán ahogy nőnek a kis lulkók..és az otthonról hozott dolgok erősen alakétják az életüket..amit otthon látnak..apa anya mit csinál tecsók mit csinálnak.. ezek 80% befolyásolják a világnézetüket..és aztán eltelik..20 év ..és a hiper ártatlan gyerekből orvos lesz atomfizikus közmunkás vagy tolvaj bűnöző..estetleg világuralomra törö tömeggyilkosmészárao.. mint hit-ler..vagy sztálin vagy napóleon...ezek azért hogy a világot meghóditsák..önös érdekekből egyik embert ugrasztották a másik tokának.. ezt nevezik az emberrek háborúnak.. meg intelienciának..
pl a legszentebb emberek a keresztények a legálszentebbek a földön mert a hit nevében oriási gyilkolásokat vittek végben.. élyen a köpönyegforgató állszentség...a háború a békéért mozgalom..
de az biztos, hogy sok ártatlan gyerek esett már el értelmetlen háborúkban
átértékelitek az egész életeteket, nem csak a motorozást...
telókat meg egyenesen leszarjátok
http://indavideo.hu/video/Goly...
a kisfiú megmenti a kislányt, miközben eljátszja az orrvlövészeknek, hogy eltalálták...
hát nem tudom. nekem 7 hónapos a kisfiam, de nem ilyen jövőt remélek neki
felküldöm a lyuhtyúbra ..oszt ennyi..
nekem ne szaggasson ..mert azt ugye nem kértem mint eksztra
laca
sok fékbetétfajta tud ilyet ..főleg a gagyibbak...a dugattyú oldali szok elkopni azoknál sokkal gyorsabban.. .
ez föleg aakkro gáz ha úgy jáérsz mint én.. hogy a sárban megete és aztán elfogyott a szinter a betétről... és megharapta a tárcsám..kukára..
mondjuk amivel vettem az 2,50000001mm volt és 2,5mm a javitó méret..ugyhogy végül is nagy kárt nem tett. . mert az a tárcsa amúgy is hamarossan kuka lett volna..
az urolgusról annyit ..ha előirják jövöre hogy menni kell.. mert akkor tól márkell.. akor azért nem megyek el hamarabb mert mondom jövő összel kell..de iyg hogy mondod.. mindjárt megcsinálom magamnak...
ezzel a fényképpel..meg kiba kafi a dolog..
egy haver aki a szekszben előtérbehelyezi az úly dolgokat ..mondta a csajának hogy mikor elélvezne akkor nyújjon fel a seggébe..
és proszttázza meg..hátha úgynagyobb lesz az elyakulációja..de aztán párszor próbálták és .. mindég lelankadt a farka...ugyhogy ez nekik sikerült a magassabb szintű élvezetet igy előkotorni a segge likából...