Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Manipulálni, eladni? Mi vagy te, dinnyeárus?
A minap megcsináltattam a hátsó telómat,az új olajjal sokkal de sokkal jobb...
Aztmondtâk nagyon jò állapotban van...hétfőn vittem,kedd dêlután mâr csapattam..
Nekem az a dolgom hogy gondolkodjak, el adjak, manipulaljak, befojasoljak ....egesz nap...szerinted van kedvem olvasgatni a sok maszlagot?...persze...kozbe, mikor nyugisabb az adott helyzet.
Nem vagyok az a tipus mint te, hogy mindenhez IS ertek....altalaba az semmihez nem ert rendesen...
Na megyek, hagyom a helyet a sok észkombájnak
sok esetben ez is aktuális
http://youtu.be/PpLC1wzs0js
-Várj! Gondolkodj!
-Miért?
de nem az volt a kérdés...
Melyik a nehezebb?

Témába vágó
Tessék, gondolkodjatok
Mi a nehezebb 1kg vas vagy 1 kg pihe?
http://youtu.be/CTn06OF_8i0
Akkor ez most jó vagy nem?
Mert nekem úgy tűnik, hogy ha valamin már gondolkodni kell akkor a többségnél már ki van csapva a biztosíték.
Tehát ne beszéljünk kétté karbantartásról meg tuningról, mert az már sok. Háborúról se, mert az meg túl egyszerű, lőnek meg visszalőnek.
A motorosok azé ugatnak ha sokat kell gondolkodni, kutyafej meg azért, ha nem kell sokat.
Akkor nézzetek TV-t, de ne kapcsoljátok be, mert az már fáraszt
Hetfotol agytomesen vagyok a cegnel,utanna kimelnek es elkuldenek terepre estig dolgozni,amit normal mod reggeltol kellene meg csinalni.
Benezek a Gaz forumra es haborurol van szo,meg mittudom mirol,szamitogep szoftolasrol...
Na ez igen ezermester forum....valaki fogasz nincs a korbe?
Menő vagyok én is, mert nekem is van photoshopos képem amin egyértelműen kivehető, hogy márpedig kutyafejű emberek igenis léteznek, mint ahogy emberfejű kutyák is.
Egyébként békepárti vagyok, amikor kötegszem, beszólogatok, összeugrasztok embereket az csak azért van, mert ez a sok-sok okos gondolat a fejemben néha kicsit! összezavar.
erről a képről nem ismerek senkit sem
tv-t nem nézek újságot nem olvasok, a sportmotoron kívül csak a vidékilányok jönnek be szóval ideológiailag nem vagyok elég képzett
ja és mindig nyugodtan alszom
Békepárti vagyok, és épp ezért haragszok a győztes oldalra, mert azok a rosszabbak. Náluk csak a győzelem számított, hisz tudták,, hogy aztán úgy is mindent rá fognak a vesztesre, aki pedig bizonyítani tudta volna az igazat, az mind háborús bűnös lett és kivégezték.

Szaddamról is van shoppos képem amin amcsi vezetőkkel üzletel vegyi fegyver ügyben... Ezért támadták meg ezzel az indokkal, mert tudták, hogy van neki, hisz tőlük vette.

Ez sem gyenge shop, ráadásul aktuális :
lyanó..
ralytad mindég el csodálkozom..mert olyan mű-velt vagy és kifinomult..
aki nem úgy tudja mint te az mind tudatlan...

1ben azért 1et érthetünk...akár hogy is...ha egy másik ember megöl valakit.. az azért ..tisztességtelen dolog..
nEEm? persze ha emez épp ki akar nyirni...hát én sem a tökébe vágnám a kisfelyszét.. hanem a fején találnám. a szöggel
de alap helyzetben aki meg akar ölni valakit.. az azért nem tisztességes..
már igy a kevés tudásommal is igy gondolom.. lehet ha többet tanulnék ez ..megváltoz6na
mert ha igen akkor maradok ilyen buta..
Nem akarok belefolyni a konkrétumokba (nem érdekel a múlt), csak a konkrét képekről vélemény.

Jobb oldalon nem hordanak se zsepit se kereszteket, aztán érdemes megnézni más képeken a két csereberélt manus testalkatát.
Gyorsan kiderül melyik kép a valósabb(Ronisé szerintem), de ettől még szerintem mind2 simán lehet hamisítvány

Egyébként meg tök feleslegesen "vitáztok", máshonnan nézitek, simán lehet mindenki jól látja, csak másik oldalról nézi és onnan tényleg annak látszik
Te is propahantista vagy a "másik" oldalon?

És tényleg, a te képeden valóban nem busch látható és tényleg shppoltnak néz ki...
Lényegtelen részletekbe kapaszkodsz, így persze, hogy nem érted mi zajlik körülötted
Értem, köszönöm a segítséget
Nem biztos, hogy a számítógéppel van baj.
A videónál is két irány van encoder meg decoder, amikor a videót csinálod egyiket használja, amikor a videót megnézed, meg a másikat.
Lehet csak a kóderrel van baj, amivel írná ki a videót, azért mondtam, próbáld meg másik formátumba, mert annak más lesz a kódere és azzal lehet jól szuperál.
Köszönöm, akkor valószinű a proci-program páros lesz a ludas, mert másik programmal nem csinálja ezt, valamint a gép lejátsza a full hd-ket is akármilyen kiterjesztésben. Megpróbálom másik gépen ami erősebb.
Három oka lehet biztosan (persze akár több is).
1. A géped amikor készíti a kimenetet nem folyamatos processzor időt kap és ez által, ha erre nem figyel az AVS szoftver, elcseszi a kimenetet.
Ezt úgy tudod megállapítani, hogy az eredményt megnézed másik számítógépen, ha ott is szar, akkor a végeredménnyel van a baj és valószínű ez az oka, amit írok. Megszüntetni talán úgy tudod, ha nem csinlsz semmi mást a gépen, amíg ment.
2. A gépeden lévő kodek nem szuperál rendesen azzal a kimeneti formátummal, amit készítesz (pl MKV).
Ezt úgy szüntetheted meg, ha mentesz másik formátumba, vagy lecseréled a kodek csomagot a gépeden.
3. Szimplán lassú a géped, s ha olyan kódolási folyamatot kell vérehajtania a lejátszónak, ami nagy processzor munkát igényelne, akkor beakad a videó.

Szerintem:
1. Próbáld meg más formátumba és más kódekkel menteni, talán választható, hogy mkv vagy avi vagy xvid, stb, s nézd meg úgy a végeredményt.
2. Ha ez nem segít, akkor próbáld ki, hogy mást nem csinálsz a gépen, míg ment.
3. Ha ez se, cserélj kodek csomagot a gépen
4. Ha ez se, telepítsd újra a gépet
5. Ha ez se, vegyél másikat, vagy fejlesz benne hardvert vagy ne csinálj videókat rajta.
Lehet csak a lejátszód vagy nem megfelelő codec miatt szaggat, tehát nem magával a videóval van a gond hanem a "gépeddel" próbáld ki hogy egy kisebb videót felnyomsz youtube-ra és ha ott is szaggat akkor a videjó a szar, ha nem akkor meg az ön készülékében lesz a hiba.
Jó napot!
Megcsinálom én is a szerkesztést, és kimentem, de még hogyha hd-ban vettem fel és kimentésnél nem is hd-t hanem mondjuk 640x480-at választok akkor is szaggat a kész fájl ezt nem értem, hogy miért
hát öcsém , ezt azért nehéz megállni szo nélkül...

ajánlom te se moralizálj azzal az elvakult világnézeteddel ami van , és szinte szorol szora igaz amit másoknak osztasz hogy ne téveszd meg a nálad kevesebbet tudokat...

ezen a képen nem prescott bush láthato, (akit állitolagosan a náci pénzek amerikai tisztára mosásával vádolnak ) hanem Chamberlain britt miniszterelnök fejére rakták be az öreg bush fejét... sima foto shop...