Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fostam én is hogy nem fogok tudni motorozni zsibbadás nélkül....
Amúgy ilyen volt egy haveromnak is réges régen,aztán neki is elmúlt,és nem is jött vissza
Minden esetre az ellensegemnek sem kivanom azt az erotlen zsibbadasos erzest....Nekem meg ami szar volt ,hogy az inak annyira el voltak rendezve,hogy az ujjaimba semmi ero nem volt.Csuklott ossze az ujjam ha akartam fogni.Nem tudtam megszoritani semmit,mondom a sliccem se tudtam megfogni es lehuzni...brutal kinyultam azon a versenyen,igaz eletem elso versenye volt....
jó szar érzés. megfogtam egy 5 forintost aztán semmit se éreztem csak láttam hogy megfogtam
egyedül a kisujjam jött helyre abból totál kiment a zsibbadás
Nekem nem volt ennyire durva. Nekem a jobb kezemen a középső három új zsibbadt,de fogni azért tudtam vele.
A 12 órás endurót meg ki sem bírnám
így könnyű ha minden része megvan......
http://www.sportmotor.hu/motor...
persze előbb be lett a blokkon a lyuk ragasztva
a drót másik feléből első fékkar lett egy 660asra
Mostanaba afejunk zsibbad...a sok szilvapalinkatol...
http://youtu.be/xpi1ZCEPSLc
Zari, Így menj a dokihoz így könnyebb lesz neki, meg neked is!
Sziasztok!
Nekem ilyen zsibbadas akkor jott volt elo vagy egy hetig mikor a 12 oras endurot a tavaly lenyomtam...akkor nekem is az egyik kezembe par uj zsibadt egy hetig,de akkor ugy meg volt eroltetve a kezem,hogy a sliccem nem tudtam lehuzni es a gatyamat is mas huzta le....szoval meg egyszer ilyet nem!
egyik ismerősömnek volt egy ilyen esete
nő is volt meg vékony ujjú is
de nem kórteremben
Ez mellé duma
Én nem félek a dokiktól, meg egyébként is én kérdeztem, szóval nem nekem kell mesélnem.
Ezek szerint tőlem is félsz?
Pedig becs szóra nem akartalak zavarba hozni, ez csupán baráti közeledés volt részemről
lyöwöre nekem is kell az urológushoz menni.. majd valami csajt kereek aki.. a kis ullyaival...finoman 6ol bEE
na bakker..m ivan ebbe a kocsmába.. egyszerre bejött lyött mindenki

bontós..szar gumi ne rakd fel. de én annyiért átvenném amennyiért beszéltük.. majd legközelebb meglátod akkor hogyan muzsikál
mivel kemény a fala...pont jól lesz akár defektessen is a cigó tublinkhoz..nem úgy mint a defektes fimes goldentályer

sanyaerős..
az kafi.. akkor a robúrnál is jobb vagy most már...mert ha igen akkor a következő lépcső az lyárvis dzsonivóker páros
szerszám is van.. az karaj.. akkor már neked is nehéz az a táska
A Zsiráf én lennék, még az a szerencse, hogy nem írok ebbe a topikba, és nem is nagyon olvasom...ja, és álnevem sincs...
te voltál már urologusnál? mert ha már feldugta a szőrős vastag gyürüs ujját a seggedbe akkor tudhatnád hogy nem egy vidám és felemelő dolog..

de ha akarsz mesélj rola...
Szakikám mi ez a komplexus nálad? Beszéljünk csak róla pár szót. Netán kicsi korból kellemetlen élmény az urológusnál... ?
én viszont biztos hogy csak akkor megyek orvoshoz ha erővel visznek a hordágyra szijazva, és forog a fejem felett a helikopter rotorja...

önként és dalolva... naneee, nincs az az isten...
Bontósnak igaza van,ha műtteted,akkor most csináltasd amíg "holt szezon" van.
na akkor valamit majd kiagyalok
bár amilyen jó állapotban van az egészségügy lehet csak júliusra lenne időpontom (pl asszony öreganyjának egy szürkehályog "levételre" 1,5 évet kellett várni)
Az erőltetéstől van,az tuti.
Nekem is akkoriban volt ez,mint bontósnak,és el is határoztam hogy én is megműttetem ha neki beválik,de időközben megjavult.
nem ültem már motoron vagy másfél hónapja......
lehet a vaspakolás is beszopat, amíg vasutas voltam és csak a seggem vakarásztam egész nap addig mindig elmúlt
mennyi idő után tudtad terhelni? mert nekem 8-10 meg 15 kilós vasakat kell pakolgatni meg 1 tonna körüli raklapokat huzigálni a kézi emelővel
az a gáz ha elmegyek több hét betegállományra utána megszopatnak a mozgóbérrel több hónapig
Nekem is volt hónapokig ilyen zsibbadásom,viszont éjszaka nem fájt.
Amióta csika megcsinálta a telóimat,elkezdett rugózni a motor,már nem olyan mint a seprű nyél,és azóta elmúlt. És nem vicc!
ini most jön a szar idő, csináltasd meg. Én is dec. elejére időzítettem, mert akkor szar az idő is meg jönnek az ünnepek és ilyenkor kevesebb a melo is meg a motorozás! Meg gyorsan gyógyul mert ha kenegeted a sebet ilyen spec kenőcsökkel 2 hét és minden a régi
köszi az infót, nekem éjjel nem fáj, ezért is húzom a dolgot
ha pihentetve van akkor csak kicsit zsibbad(pl a hosszú hétvége) de ha dolgozok(vasakat pakolgatok) akkor jobban zsibbad