Hali! Tud valaki valami infót, hogy ez a gumi milyen talajra jó? Sár? száraz? Mert van 1 ilyen vadi új gumim, de nem merem felrakni mert félek tőle hogy csak kapírgálok majd vele,mert olyan kemény az anyaga hogy alig bírom benyomni még így szabadon is. Mi lesz ha felrakom?
trelleborg super enduro 913
Szevasztok! Látom megy itt minden. Én meg ígértem,hogy ha beteszem a tublisst,,akkor mondok róla valamit. Mitas 754 es párosítás. Tetszett..Úgy is mondhatnám,hogy feltűnés nélkül tette a dolgát. Ugyanis már az elindulás pillanatától olyan tapadásom volt,hogy mire az igazi szopó részhez értem eleve nagyobb lendülettel érkeztem, mint addig bármikor,és ezért nem is kellett szopni sehol...Jó hogy már egy fél éve már ott lógott a garázsba, ahelyett, hogy beraktam volna. Csika! Arc nélküli embereknek ne válaszolj,ne magyarázkodj,,,főleg ha nincs miért. Ez nem az a fórum ahol az egymás munkáját szidjuk. Ezt lehet a munkahelyen is ...Viktor! Vittem szerszámot...Nem mertem nem vinni. Lassan olyan leszek,mint egy igazi endurós... De egy baj van a tublissal. Olyan helyen fel visz ,,,ahol utána nem merek lejönni...
Ezzel sokra nem mész az a baj...Panaszkodni meg nem hiszem hogy itt kell,azt inkább telefonon kell intézni...
Az hogy igazad van e vagy sem azt nem tudom.Nem ismerlek se téged se Csikát...
de ha pintérrel összekötöd a balyszodat..mondjuk összetörtöd a kocsiját...de garanád vetővel kiabálva hogy éllyenek a madzsarok....... akkor oszt bekerülö a bölytönbe..és amig tartósitva lennén..0,5re téve.....akkor azért csak nem tudol motorozni..
majd ird már le mi volt..mármint hogy 3-4-5 hajtásnál már van különbség...vagy semmi érezhető(ez lenne a nÓrmális)...illetve az olajat mikor lecseréled..akkor... ..
de egyenlőre csak az elfnek áll a zászló
hogyan tudná már akár a pintér vagy bárki elintézni hogy ne motorozzak amikor akarok... ez csak max magának a jó istennek jönne össze..
más földi halandónak ehhez semmi
Sziasztok! ini! Carpalis alagút szindróma a neve ennek a zsibbadásnak ami neked van. Nekem is volt, csak a műtét segített. Hiába pihentettem és kíméltem, éjszakánként félkeltem a fájdalomtól is ,és már fájdalomcsillapító nélkül nem mentem sehová! A műtét helyi érzéstelenítéssel kb,15-20perc, másnap kiengednek, és én már rá 2-3 hétre motoroztam, JA és műtét után azonnal elmúlik az összes panasz! AMI FONTOS! Tudtam aludni nemzsibbadt nem fájt!
" nem tudom ki az a zsiráf de mielőtt valakit nevesítesz talán tájékozódj!"
Vicces gyerek vagy te, meg kicsit pofátlan is
Előadod ezt a mondatot így egy fantázia név mögé bújva?
Ezt amit itt művelsz a jellemtörpékre jellemző. Véleménye van, de nem meri magát vállalni...
Az is hülye aki az ilyeneket komolyan veszi!
Zari olaj téma.
Kauffer jó hely rendeltem már onnan.
Tegnap olajcseréztem, én is i-Ride 10w50 et próbálom most ki.
Felbontása lezárása teljesen ua. mint az elfé...
Feltöltés után mentem egyet fel-le az utcába, kicsit mintha nehezebben váltott volna de ez lehet a sportcipő miatt volt. Majd élesben kiderül.
MI a gond ha van garancia, és te nem küldöd vissza mert soká tart és ezért mérgelődsz
Nekem még soha nem volt gond Csika munkáival pedig küldtem már szemetet neki én is
A határidő meg, szezon közben küldtem neki én is mert beszart eleje hátulja kedden elküldtem szerdán megcsinálta csütörtökön megkaptam .
Hozzá állás kérdése az egész.
Benyalós bizbasz nincs?
trelleborg super enduro 913
felfelé még hagyján
de lefele...
Az hogy igazad van e vagy sem azt nem tudom.Nem ismerlek se téged se Csikát...
ez full hülye.. ügyes is az nem kérdés..de full full idióta
http://youtu.be/MLejkyXbJlc
http://garazsmenet.postr.hu/vi...
az akkor faxa .
majd ird már le mi volt..mármint hogy 3-4-5 hajtásnál már van különbség...vagy semmi érezhető(ez lenne a nÓrmális)...illetve az olajat mikor lecseréled..akkor... ..
de egyenlőre csak az elfnek áll a zászló
más földi halandónak ehhez semmi
1 pár link hogy miről is van szó!
https://www.youtube.com/watch?...
Itt meg végignézheted mi is fog veled történni a műtétkór:
https://www.youtube.com/watch?...
te a rendőrségre ha visszamennél egyből a pintér helyére mennél?
más ilyet nem tudna elintézni...
"...de ha nagyon akarom,nem csak szerelni nem fogtok "illegálisan",de még motorozni sem!..."
egész országos erdőtilalom
akkor mégsem lehet olyan szar azoknak a telóknak a belseje, amiket csika csinált, ha a szimeringen kívül mást nem cseréltetek és jó lett... ?
"....kb. 3-4pár is így járt és érdekes utána szimering csere és azóta is jó..."
aztmeg, hogy csika honnan szerzi be a szar szimeringeket, még szegény janek sem érti
Mondjuk a pancser csak azt látja, hogy nem jó, ilyenkor mindig valaki más a hibás...
Vicces gyerek vagy te, meg kicsit pofátlan is
Előadod ezt a mondatot így egy fantázia név mögé bújva?
Ezt amit itt művelsz a jellemtörpékre jellemző. Véleménye van, de nem meri magát vállalni...
Az is hülye aki az ilyeneket komolyan veszi!
Kauffer jó hely rendeltem már onnan.
Tegnap olajcseréztem, én is i-Ride 10w50 et próbálom most ki.
Felbontása lezárása teljesen ua. mint az elfé...
Feltöltés után mentem egyet fel-le az utcába, kicsit mintha nehezebben váltott volna de ez lehet a sportcipő miatt volt. Majd élesben kiderül.
Nekem még soha nem volt gond Csika munkáival pedig küldtem már szemetet neki én is
A határidő meg, szezon közben küldtem neki én is mert beszart eleje hátulja kedden elküldtem szerdán megcsinálta csütörtökön megkaptam .
Hozzá állás kérdése az egész.
Benyalós bizbasz nincs?