Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre valaki öszinte eszt már szeretem
na jácint ..elf akkor abból is jó lesz nekem..
látom a géped..faxa..

putyusz...
kiba jól mész szép a tested..egyre szebb..olyan szép hogy fél kettőkor már rá sem mernék nézni...
te 9ven kilós csodaparipa
Nem értem a többes számot, csak nekem válaszoltál vagy tévedek!?
az emberek flusztráltak ,lenézősek, beszologatosak...a megoldás : legyél te is az és akkor megvan az egyensuly...

fuuu ezdeszar tanács volt... viszont ingyen adtam
én szeretnék lelki támogatást stilusomrol és tknikai tudásrol hogy ez a plafo vagy még van mit csiszolni de csak ovatosan kicsit lehet hazudni ha muszáj
Most putoline van, előtte elf volt, elf sokkal surubb ragadosabb,putoline ahhoz képest hig fos, de biztos jo az is!
Besérült? Legyen,ha ti így, én úgy és most lehet köpködni szaporán
kér még valaki lelki fröccsöt..
olyan igazi nagy fröccsöt..
csikusz..
csikusz.. lelkedrevevős csiksuz..
téged úgy érzem megtalálnak..
a múltkor konzol úr.. most dzsó...
nem szab a szivedre venni.ez egy béna fórum..csak beszélgetünk el...egymás mellett...

az hogy van olyan hogy valaki nem jót csinál az meg azért van mert..dolgozik..az hibázik.. aki nem dolgozik..az nem hibáz6...
hibákból nem kell mindég nagy következtetéseket levonni
..pl hogy elköltözök alyusztálijába..meg cshálynába...
éld az életed
bird a szidást mint miska az ivást

csináld a sok szart hogyazért 80% csak jókat csinálsz nem.. az orvos is ..kettessel már operál6..
ugyhogy sorsunk jó kezekben.. isten kezében.. aki lehet csaj és sokszor menstruál....vagy egy szakállas komcsÍta
sosem lehet tudni.. az ember az isten a saját képére próbálja megálmodni...bezzeg a másikról nix elfogadott kép.. pedig van isten van a másik..van a lying akkor van a jang..
és van a fing ..akkor van a fann
Na ezzel a megnyilvánulásoddal mindent elárultál az egyéniségedről, rövid és tömör a besérült mester aki mindenkit feljelent és nem dolgozik tovább! Azért öngyilkos ne legyél, a kritikát meg kell tudni viselni főleg ha jogos!
Te tudod a legjobban miről van itt szó úgyhogy ne mártirkodj itt az áruló képeiddel! Az meg, hogy valaki nem szól mert fost csináltál nem jelenti az, hogy nem tudja! Van ez a féléves garanciád vagy mi, kb. 2hét mire visszaér a teló, mikor szezon van szerinted ki fogja ismét visszaküldeni ha 1-sőre is fost kapott! Mint már mondtam nem mind hülye aki hozzád küldi, kb. 3-4pár is így járt és érdekes utána szimering csere és azóta is jó, úgyhogy nem kell ez a sár duma! Olvasom azért máshol is volt már probléma, nem tudom ki az a zsiráf de mielőtt valakit nevesítesz talán tájékozódj!
Lassan elkellene dönteni,mit csináljak amiben jobb vagyok....
Döntsétek el ti
Csináljam a telókat (amivel szúrom a szemét sokaknak)csináljam a telókat és a motorokat,(amivel nagyon szúrom a szemét sokaknak)menjek ki külfödre és csináljam ott ezeket stb...
Vagy csináljam azt amit már régen kellene,amit nem akarok,de lassan rákényszerítenek...
Ezen az oldalakon egymás pocskondiázása folyik,miért? Egyrészt anyagi érdekből...
Anyagi érdek?Kinek mi az anyagi?Van akinek a meló,van akinek a meló melletti hobbi meló ,van akinek a fekete munka...
Csináljam azt amit nem akarok?Nyomuljak a fekete munka ellen?Kell ez nektek?
Kikövetelitek magatoknak az ilyen név nélküli beszólogatásokkal itt,máshol meg a mások előtti leszólásokkal,rágalmazásokkal stb,hogy rátok legyen nézve?!
VAn egy határ..(Voltam határőr,mégpedig a legrosszabbkor...Onnét lettem hivatásos..)Voltam lovasrendőr,motorosrendőr,voltam a zsebeseknél nyomozó és baleset helyszínelő,szóval kijártam mindent amit lehetett a max-ot,vigyem tovább max-on?Legyek abban a legjobb? Kell ez nektek,mert nagyon úgy néz ki ,igen....Hagyom akkor ezt,és folytatom amazt,jó lesz az? Kinek lesz jó?Nekem lesz munkám az tuti... Pedig ezzel az a célotok,hogy azt vegyétek el ami nektek nem adatott "eddig" meg.
Túrtam ki valakit valaha?Nem...Minősítettem mások munkáját,de jogosan és a gazdik beleegyezésével,nem csak úgy,viszont fel is vállalom,én nem bújok mások szoknyája alá,háta mögé.(elég széles a hátam és nagy a pofám...,de van mire.
Kilehet nyílvánítani a nemtetszéseteket,köpködhettek,de ha nagyon akarom,nem csak szerelni nem fogtok "illegálisan",de még motorozni sem!
Aztán máris ellehet gondolkozni,kit,mikor és hol köpködtök!
Nem csak úgy lengeti a szél a pofámat...
uristen ... mi lett itt ? filozofus forum?
lyaúnapot..
ugy érzékelem akkor ezel az adzsipp olajjan túl sok baj nem lesz.. bár én a 10w-50 fogom venni ha nem az elfet.. az nem api sg hanem sl
ilttetve kifejezetten a terepre alyánlja...ami nálam nem hátrány..plusz azért mert vastagabb egy olaj neme feltétlen biztosit nagyobb védelmet...mert akkor mindenki 80W olajokkal járna
de azért minden képp jó a 10w-60 is

loki...
az a baj a benyával.. az oldja a légszűrő ragaszólyát..
persze nem úgy hogy k igyűrod bennen és szétesik..de bántja a ragaszásnál a légszűrőt.. a gázolaj az nem ..

laca..
én már lyó idelye a goldfren k5 lx használom...
azzal mocsok jól fog a gyárival megegyező fék és életartam teljesítményt nyújt!
tárcsa is kb örök élet ..+sárban homokban.. ahol minden betét úgy fogy mint a fiam kezében a 2gombócos fagyi.. .
na ez ott akkor sem kopik szarrá!
az ára az a húzós.. mert 6000 körül van.. mig a gyári az 12 ha van okosságod is..

telóban az biz igaz..
ha a telószárra ráüél a sár.. és az a teló mikor dolgozik meleg ám.. ilynekor a sár hipp hopp rászárad kiszárad.. és ott a bajság.. hogy az alsó tiz centben gyszer csak a megkövült rámelegedett sárra rácsúsztatja a paraszt..
mondjuk ezt nehéz kivédeni..
illetve fiygelni kel la porvédő kis külső gumin is a rugós oring az szorítson rendessen..különben tényleg hamar betakaritja magába a dzsuvát a teló..a mosásról meg ne is ebszéljünk.. ki menniyre figyel oda.. és hova olyankor..
Az,hogy a tello 2,3 motorozas utan elfossa magat megtortenhet.Nem kimondottan a sar miatt.
Pl kepp az egyik haver vett egy uj ktm-et ami ujan jott...es kb a 8 motorozas utan elfosta magat a tello.Holott az enyembe regi szimering van es a szezon elejen volt olaj cserelve.Tehat NEM mindig a szaki a ludas.
Ez pont olyan hogy szar a ktm mert az egyik havernak aki jol motorozik beragadt es szet esett a hajtokarja 30 ora utan...igen ha az isten barma nem tesz eleg olajat a motorba,vagy abszolut el is felejti tenni.
A szakik se istenek,de legalabb nem szetbarmoljak tudas nelkul,ha segithetnek rajtuk legalabb nem artanak..legalabb is akarattal.
Érdekelne, hogy szerinted milyen az a szimmering ami csak 2 menést bír ki? Mi van ha nem is gyártanak ilyet?
Mert szerintem simán csak pancseroknál fordul ez elő, mikor beledolgozzák a sarat a gátlóba és aztán basznak kitakarítani. Legtöbbször ezért "fossa el magát"

Már bocs a belevauért, de én is belelépek néha ebbe a tócsába, hogy segítek az analfabétának a legjobb tudásom szerint, van mikor még pénzt se kérek, aztán később valami alapvető dolgot elbasz a barma ami elcseszi a munkámat is, és persze én vagyok a hibás...
Nana zsiráf,nem vagyok én olyan hülye gyerek mint amilyennek beállítasz
Ez meg felhívás keringőre...
Hivatalosak vagyunk,veszem is úgy.Van ennek útja módja.Nekem minden megvan,meglehet nézni mindent,akár fotó,akár csere cucc.
Ha vádaskodsz,bizonyítsd,ne firkálj feleslegesen legyél tökös vállald fel.
Csak veled vesztem össze ezen és csak TE pampogtál ezek miatt,más nem.Ha megtanultad volna betenni azokat a telókat befeszítés nélkül,soha nem ment volna el egy sem,mert még a sajátodat sem sikerült...
Az,hogy nem kell,hogy ide küldj,több melót,már évekkel ezelőtt is mondtam,mert egy rakás szarok ,csak leszedted róla a pluszt ami kellett neked...ezzel csak segítve volt neked,nem magamnak,neked.
Ami azt illeti én nem szólnák semmit......
Teljesen mindegy, csak a munkáidról van itt szó! Annyira azért nem kell nagyra lenni a tudományoddal, értesz hozzá ez tény csak azért nem mindenki analfabéta aki hozzád küldi a telóját és pont azért küldi mert azt várja te jobban megcsináld mint maga tudná. De valahogy a szimeringek amiket kicseréltél nem mindíg cserélődnek ki, vagy valami fosra!
Nem tudom ki vagy,de te is kibírnál kettőt?
Kb. annyit ki is bír mielőtt elfossa magát ha te csináltad!
én már kurva öreg vagyok ehhez a motorhoz, csak azért kell hogy évente 2x3 napot elmegyünk a biharba viháncolni mintha még mindig fiatalok lennénk
utána egy hét regenerálódás és tudok motorozni egész évben a ténérével mindenféle izomlázak nélkül
Az igen Megyek 2-őt, azt cserélem
megy évi kb 10 napot szóval nemigen fogok annyira emlékezni milyen volt előtte
de ha elszaródik utána megy generálra ismét
Jaja,hibás és hiányos is volt eleje-hátulja,de patika,sziklázhatsz nem zsibbadsz majd,a változást meg úgyis észreveszed a mostanihoz képest,mikor fogja az olaj megadni magát.