Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaÚnapot..

bonti
lyó az 2.10től is meg 2.28tól is.. a 2.45 az pont a legcsirább.. olyat szerintem akkor is tudol ha felébresztenek álmodból.. és mony-Gyák...:ugorgy ViÍÍÍ

szerintem a a kőbánya- parkolóban sem annyira szar ..amit mindég bejátszol..

lyakó.
tudod hogy csak viccellek.. mert sem a gödröt átugrani sem felmenni nem tudnék ilyen hlyeken.. és szeretném ha egyszsrr eljutunk.. 2015 mályus 18-20 ig..
akkornem aláznál meg .. és csak olyan helyeken mennénk ahol lyólérzem magam...
nefélj ha otthagyol egy .. lankás hegyldalon amin nem tudok felmennni.. nem irom be ide.. hogy még égessem is magam a nagy zarándi-bándit

majd a félszbukra irom a csunyákat..hogy te mocsok te állat.. tudtál te egyáltalán elaludni....meg ilyen és hasonló kérdések hogy a lelkiismeret furdaljon egy makita 1500wos ütverúróval a kezében
hogy ne itt röhögjön rajtunk az egész motoros társadalom..

szóval óvatossan..

csikusz
az egy hutyaberg...de ...k2es..470?

de mi lehet aza lámÚr.. hogy ott a tizen nyÓcas karika.. csak nem valami.. nÉpnemzeti dohánybolt
Vik! A gyakorlásra visszatérve ilyeneket kellene nekünk is 1 kicsit 2:45-töl!

http://youtu.be/MbzBgDnKnVA
2 nappal előtte jelentkezem!Aztán nem otthagyni a sok ribanccal,mert szétszednek a tetőn
Ok.Szólj előtte,hogy azért a környéken legyek.
az lehet jelzem majd mikor megyünk
Majd akkor suttyomba elmegyünk.Csak aztán nehogy kiderüljön,mert utána meg mi nem fogunk látni,mert kiveri a szemünket!
Jól van amíg anyám nem lát addig oké,de amikor már fog...
Tudom ajánlani a helyet
Szóljál előre,aztán akkor koplalok egy-két napot.
Oké,de remélem már eszel is majd Lehetek 1 napig megint dajka, bezárva
Tudom hogy nem szabad,de néha így jön össze! Nem mindig tudom hogy mit csinálok.Azt is mondhatnám,hogy csak utas vagyok a motoron!

Gyere,aztán meggen meghílak egy olyan GHB-s kólára!
Olyat nem szabad Majd menek arra megint,hogy anyám lásson... elpocskolok az öreg után én is egy keveset,nehogy kilógjak a sorból
Földön fordulós,tarkón szökdelős,halántékon csúszós,háton pörgős,arc éllel tompítós.Én ilyet szoktam!
Ez szétjött.De ez egy ilyen sport!
Ok. De rajtad kívül még ki hazudott a kamerában?
Földön fordulós beakadás volt,azt hittem lövöldöznek,be is kakilódtam
En is a mult het vegen az elsot lepusztitottam de rendesen..
A kép meg lemaradt ez csak belibegett...
Mai földbemenős
Ezek igy olyan fos felmenonek latszanak..foleg ha a masik huzza a gazat es tudja mit kell csinalni..de eloszor latvan...en is neztem ki a fejembol es mondtam,hogy ,bazmeg...de azert a nagy agyuval megneznem,hogy rontasz fel a hegyen..mondjuk nem olyan nehez ha ismered..de mikor mas terepen vagy,idegen terepen maskepp taposol..
bakker.. azt az elsőt azt átugrom.. és utána meg nem a wályúba megyek fel hanema mellette lévő függőleges és a végén akár 20cm is visszahalyló oldalon..

de ez nem vicc

imádom az ilyen ugri bugri dolgokat.. lyodos már látta a zarándba mikor a 5m széles utat egy feljáróba! hogy ugrom át...
tudod .. az a táblástól nem mersze..ahol az út mélyen benne van a hegybe.. vagy 1,5m mélyen v alakban.. és ha nem ugrod át csúnya falnak menés a vége..
mindjárt megkeresem...

a sártól mindég félek..
és nem is megyek.. ha nem lesz 20 fok.. enyhe szellő ovatos napsütés.. lya és előtte legalább 2 hétel nem esik az eső.. ezekkel a feltételekkel vagyok hajlandó.. lya és ha bárhol nem megyek fel elsőre otthagyom magam .. és visszamegyek a kocsihoz és még köszönni sem köszönök magamnak..
Ugy vettem a motort,hogy a hengerfej rajta volt..es mondtam,hogy maradjon is rajta mert pengetek erte pluszba..a kozepso van benne.
Erdekes dolgot mondott Attilacska..hogy neki is az S3 hengerfejbe a kozepso betet el deformalodott es meghajlott..fojt ki a viz melette.....de mondjuk meg is szorult a motorja egyszer...na szoval nem kimelte
A faszt neztem ,hogy milyen kurva luk van ott..en neztem,hol kell es hogy kell felmenni....
Értem! Az s3 hengerfejet már Te vetted rá? A kompressziót is növelted másik betét használatával?
Persze nehez..de eleve ugy szervezodik le az egesz buli,hogy a jobbacskak hivodnak..a bojak nem..mert hat mi is ha jobbakkal motorozunk akkor ,eleg ha rank varnak a nagyok,meg az baszna meg ha mi is kene valakire varjunk...Sok...tenyleg sok a 11...elkepzelhetetlen...de lehet,csak ossze kell szedni a jokat.Igy is volt olyan hogy Poulinak a lancot ledobta egy patakba es szereltek..de 10 perc es jottek fel a patakba...
Persze hogy jók az ilyen menetek,de kibaszott nehéz 11 közel egyforma embert összeszedni.5-6 an mi is szoktunk lenni,de elég ritkán.Abból is fasza menetek szoktak kerekedni.