hát az van hogy nem túl bonyolult...
igy néz ki a lyutúbos magyarázó werzyÓ..
20 perc.. ezt megmutatta haver hogy inditom el.. és ebben kb minden benee van a indulástól az érkezésig.. de a paraaszt összetologatós verzióazt kb .. 3 perc alatt kisilabizáltam belőle..oda vissza tekergetve..
a videok betöltése.. egymás után rakása..egy videó hogy kell vágni...az is egyszerű..aztán mikor kész van akkor mit csinálj.. a végén file.. ott kiválasztani hogy avi mpeg jépeg mkv..na ott az mkv fullhdban.. azzal jó a minősége!és helyet foglal.. hát a 60mázsa fa az helyet foglal de az 1,4 gb videó..az nem http://youtu.be/SSo2LE7keaY
lyakó.. én is fnem ráa fogam hogy eljutunk oda hozzád.. és el si jutunk..már teli a kicsit.. sé csak egy kocsinak lesz hely azon a 7végén.. de az majd csak lyöwő mályus vége ..mikor ulyra ott lehet a hegyeket telibe! halytani
fet már 3szor irtam hogy mivel csináltam milyene fálylban.. ezek szerint nem olvasod írásalyim rendesen..
avs video creator
déw ez a kamera.. ez ugyan az mint a tiéd?
mert ha igane.. és én is hd-ben veszem csak.. akkor neked a videó szerkesztőd lehet a gyengébb..
Ez igy igaz...sajna a kamera az lofaszt se vesz olyan szinten mint a szem lat.
Voiktorunk....mindegy hogy mibe vesz a kamera,a lenyeg hogy a jutub ugyis elbassza de rendesen.
En lemondtam a kamerazgatasrol..ugyhogy ezutan csak elvezem a terepet...mostmar mindenki kivulrol tudja merre motorozunk.
Abba kellene ugykodni,hogy valahol egyet kozosen motorozni...persze nem erdei utakon,hanem valami gecimacimasztatos terepen
én mondtam hogy geci meredek, de nem is ez a lényeg, hanem a helytelen kamerapozíció miatt semmi sem látszik a helyzet komolyságából
pl jaxy videóin is van egy csomó szakasz hogy már fele utat egykeréken teszi meg annyira meredek de a videón csak annyi látszik hogy megy a motor egy ösvényen, aztán csak akkor látni pontosan hol is megy ha oldalra néz és a fák már 30fokos szögben állnak
szóval ezek a fejkamerák leginkább csak akkor jók amikor az ember egy dágványban szopik pöcsig érő sárban, vagy épp fetreng a patakban aztán lehet rajta röhögni
De a verseny amúgy király volt....Zari Dew ti milyen videó szerkesztőt használtok?Össze szeretnék vágni a versenyről egy fasza videót,vannak nagyon király felvételek...
Gáz volt,én még siettem h le ne maradjak róla...Előttem próbálta egy srác néztem a pályát,a srác 2.ig tudott felkapcsolni,de arra se volt szükség csak gondolom ha már ment vele váltani is akart
Mondjuk a triált azt szívesen kipróbáltam volna de előttem egy srác kerekezgetett vele,kiszaladt alóla a motor,elborult az oldalára fenn akadt a gáz,telin üvöltött a motor ő meg lányos zavarában nem a leállító gombhoz nyúlt hanem felállította a triált ami 2. nyélen pörgött,3X360 fokos fordulat közbe lobogott a motor után majd azthitte sikerült menteni a helyzetet( a motor persze még mindíg nyélen) a hátsókerék megtapadt a srác egykeréken lobobva a motor után elindult egy csoport néző felé kb 8 métert tett meg majd a kerék meginnt fogást talált és szabályosan kilőtte a nézőkre a motort,ahol kicsi gyerekek ácsingóztak hajszálon múlt ne lője telibe a gyereket,amikor láttam h a gyerek nem sérült meg úgy elkezdtem szakadni a röhögéstől...csak az öreg szatyina röhögött hangosabban...
ezt mindég igy csináltam..
elárulok egy titkot..
kb megnézés után kérdezték..többen.. ez egy 17ezres kamera.. ez igy vesz.. az állalt!
a sj4000 az nagyobb házban van... konkrétan rengeteg a felszerelési lehetősége ..de a overmax actioncam 2.1 az a kevés elhetőségeivel is joBBBB..
súlya is nagyobb mér dobozában..konkrétan érezhető en! igaz az cserélhetős aksis.. de é nem akarom ..nekem ez va oszt lyaúnapot..
számomra is érthetetlen ez a tisztaságú kép...de úgy van ahogy mondottad..HD ban veszi...
az avs az ful hdba tömöriti mkv fálylban..
onna megy a lyuhtyúbon keresztül..é s a 100as tévén olyan éles a kép.. hogy konkrétan a pick szalámit IS azzal szeleteltetem fel
köszi fet..
a kamera élessége eddig.. jódos kivételével..mindenkinek kifogástalan volt..
konkrétan azt mondották a semmivel nem rosszabb mint a többiek gópró szuperhiper százezres kamerafelvétele!
azt azért az nem szar...
szerintem is éles.. a fény is szar volt és mégis.. beállítva lesz ez még de legközelebb lyobban meg lesz figyelve ..emnet közbe ránázek.. ha kell akkor állítok is
déw.. te egy igazi álmodozó vagy...
képzelem ahogy megjelensz.. a kis szerszámos tákáddal.. ..lyónapot kivánaok kicsit áthangolnám ezt a motort hogy lehessen vele élvezetesset meni . .
szerintem konkrétan feküdnének ők is a röhögéstől..aztán meg elhajtanának mint a magzat vizet
a tesztnek nem az a lényege hogy te ott csinályál valamit.. nem nem ..a hirverés csak .. hogy kiplakátozza.. és a parszt olvassa gaszgasz teszt.. tehát egy sima gaszgasz reklám...
ott nagyából a üléspoziciót meg azt hogy hogy kanyarodik váz gelyometria amit meg tudol nézni.. meg ha ügyeske akkor a motorhangolást eltalálva arról is halowány lila gözöd lesz.-..
de a legnagyobb cél.. az hogy egy süvesgyöpes semmi pályán te ne tegyél kárt a motortban..mert igaz jhogy aláirod meg saját felelősség..
de hogy hajtanának be mondkjuk rajtad ..100-150 ezer forintot.. ott a helyszinen?
konkrétan senkin nagyon nem tudna.. de késsőbb is necces a dolog...
szóval cél.. hogy ne üsd szét a blokkot egy szkklaakadályon..max feküggy a füves rumplikon egy olyat hogy törik kezed lábad meg letépsz két szoplylert ..oszt azt még valahogy rendezed a helyszinen...
én láttam már a zarándban egy srácotr.. gyanúsan ö is nagy olvasónk mint mindenki aki az egyetlen ofródos seggedi boltba lyár
az pl úgy baxta oda a motorját hogy a nyélen forgó 530as ktm oldaldekni benyomódott a kuplirugók nekifeszültek.. sé szétszakadt agyastól eaz egész... a kár nem lehettett tőb.. 100-150 ezernél.. pedig csak épp nem jól tette oda egy sziklalépcsőnél..
ugyhogy az ilyet szertné elkerülnimnind..
de pl régebben a bodisék nyomták dunaföldváron a ktm berg tesztnapot..2009-10ben volt unk is.. na az karaly volt.. ott meglövethettem a gépeket..
na ott mentem először a fe 570 bergel... de a folytott verzió az haloványabbnak tünt mint a fx 450 ..
de a mostani enyém fe 570.. na az minden csak nem .. halovány
Nekem az akksi elmegy 2-3 órát is, igaz nem szoktam kapcsolgatni, benyomom meg lenyomom a végén, de fel is töltöm előtte rendesen.
Addig töltsd míg a piros világít rajta, ha töltőn van! Ha elalszik, akkor van feltöltve.
Ha van egy kicsit több pénzed, nekem az SJ 4000 jobbnak tűnik ár/érték arányban, amit nemrég dobott be valaki,
de igazából az még nem volt a kezemben, csak azok alapján vélem, amit láttam róla infót és bemutató videókat.
Arra jó lett volna az a placc, hogy odaállítok a szerszámos táskámmal, meg a mérőműszerekkel, s ha úgy se kell senkinek pötyögni, addig szemügyre veszem a vasat kicsit alaposabban
igy néz ki a lyutúbos magyarázó werzyÓ..
20 perc.. ezt megmutatta haver hogy inditom el.. és ebben kb minden benee van a indulástól az érkezésig.. de a paraaszt összetologatós verzióazt kb .. 3 perc alatt kisilabizáltam belőle..oda vissza tekergetve..
a videok betöltése.. egymás után rakása..egy videó hogy kell vágni...az is egyszerű..aztán mikor kész van akkor mit csinálj.. a végén file.. ott kiválasztani hogy avi mpeg jépeg mkv..na ott az mkv fullhdban.. azzal jó a minősége!és helyet foglal.. hát a 60mázsa fa az helyet foglal de az 1,4 gb videó..az nem
http://youtu.be/SSo2LE7keaY