vagy ez a feljáró
a sziklákról fényképezve kb úgy néz ki mintha egy 3 éves is fel tudna menni a 3 kerekű kisbiciklivel
pedig igen kemény feljáró, motor nélkül képtelenség felmenni
és ez mind a magasból történő fényképezés miatt tűnik ilyen kis semmiségnek
pl ez egy kis semmiségnek tűnik a felvételről
aztán mivel kicsit elszúrtam a fékezést(és nem számítottam arra hogy vizes a fű) majdnem a szembelévő fáknál álltam meg olyan meredek volt és annyira felgyorsultam fékezés nélkül
igaz egy kicsit rá is kellett segíteni hogy a csatornán át tudjak veretni egykeréken
nem sok köze van a minőséghez, inkább a kamera magassághoz van sok köze, a kormánytól lejjebb kellene kamerázni akkor sokkal jobban visszaadná a helyzet komolyságát a felvétel
hály..
csani mondta neki bejön.. mert mondjuk ö tudja hogy hol vagyunk mikor..azt mondta a tibiptak mellékági videón kapaszkodott a fotelbe mikro jódlist követve cikázunk a patak falain
sztréndszer...
bátyám az magas.. az kettő méter nyÓc. .
én kis töpörödött törpördög vagyok mellete az 186tal
meg azt tudni kell. ügyes nem vagyok..sokszor. ..
de erős vagyok mint testszag a férfi atléták öltözőjébén
a berg meg jól alám dolgozik
olyan öt percnél lehet látni..a mikor jodosnak mondom hogy a bal oldali nyom a jobb...hogy ott a motor bakkecse ként ugrál fel a függőleges ..40-50cm magas sziklalépcsőkön.....ott kell ám okosban tartani a motort
brály...
nem tudom ki hogy mennyit dolgozik.. de mindenki csak örüljön neki ahogy van. ..
ha nem örül neki.. akor meg..változtasson
Sokan panaszkodnak egyébként erre kamerától független, hogy nem adja vissza a terep komolyságát. A nagy látószögűek meg kiváltképpen. Én úgy gondolom, hogy a jobb minőség talán jobban átérezteti a nézővel a meredekséget, stb, például mint a Jaxyé. Talán veszek egy olyan kamerát, ami GPS pozíció vételére is alkalmas a magassági szint mellett és akkor azt kirakom a videó jobb felső sarkába, mint ahova az fps értéket is szokták. Akkor meglátod, hogy ha 2 méteren 3 métert emelkedett a tengerszint feletti magasság, akkor valószínűleg egy függőleges falon haladtál felfelé. Ha meg az időt nézed és 2 perc alatt 200 métert emelkedtél, akkor valószínűleg egy kaptatón baktatsz felfelé. Én eddig ezt csak úgy tudtam érzékeltetni, hogy ha lefelé gurultam, akkor motor zúgás nélkül is 60-as tempóval közlekedtem, felfelé meg visított a motor. Bár már a fríhándrid köbcentinek "köszönhetően" ott sem érzékelni az itteni terepen.
Zari te milyen magas vagy? A videódon olyan határozottan haladtál magadnak előre fel a dombra, mint a bakkecske. Én gyalog is lecsúsznék a domboldalról és az aljában hemperegnék, nem hogy megtartsam a motort, pláne nem még haladjak is vele.
A hétvégén endurocross III.osztály.E2 kategória bajnoka lett" titkos emberem" #722 Villányi Olivér.Nem ktm,nem 4T,hanem csak egy Honda Ktm-es embereim egyik gyűjteménye a hétvégéről.Egyéb kategóriákban többen 2. helyen végeztek (későn ébredtek fel ).
Gyuszó motorja kigyulladt,(nem égett le)így sajnos nem fejezte be a versenyt...
lyaa mondták hogy románban már ... hideg van...
akkor ez az aradi rész ez..nem is román
itt hogy elnéztem a 2 hetet.. még északa is + fok lesz.. nappal meg 10en pár...
mit is kéne csinálni halottak naplyán ..vagy előtte vagy utána...
kéne valami hasznossat
ha lesz időm holnap.. kivágom ebből a 21 percből ami élvezhető.. és akkor azért egy 7-10 perc lesz..de az meg nézhető formában...annak lesz értelme...
klépzeld ha a 80 percből ez a lyava.. milyne lehetet a maradék 60 perc
sajnos igazad van ezzel a témával..
a videót tekergetve ..azért lesz pár élvezhető rész.. kb még ennek is a felét le kéne vágni hogy jó legyen..de mondom..van élvezhető...
kicsit tekergess bele..
már állítottam a szögön nem is kicsit.. remélem olyan jó lsikerül hogy akkor majd a fák lombjainak hilyányát fogom látni...
de nem ..mert legközelebb ezt ott a helyszinen meg si nézem.. szánok rá annyi időt.. és nem úgy mint most...
pedig csak annyi lett volan leveszem.. 3 perc alatt viszanézek egyet ..és állítok a konzolon
de ez a vonat már elment..
de mondom ha tekergélel.. akkor azért ..pl a tibipatak mellékági kilyáró az élvezhető lát6ó... kékpatak is..de a végén pl a kispolszkis kilyárólya az fullban nézhető.. meredekség et persze egyáltalán nem látni.. de a gázhúzásaim is olyan hervatagbnak tűnnek.. ott meg bömbölt a gép 2ben 3ban is...
A tegnap mi is el voltunk 1et motorozni ...10en akarhany motorosbol csak enyi volt vallalkozo aki 5 fokba el mert jonni,miutan ejjel -7 fok volt.
1 orakor volt a felszalas...egybol bele egy kis patakba ahol mi Bilaval 2 en elvezkedtunk addig a masik kifujta a lelket is.
A tegnap volt az a maotorozas az iden mikor keltem es fekudtem.Letortem az elso sarvedot,mert nkivagtam egy fanak.10 szer estem..vagyis addig szamoltam....de a kopott gumival kivergodtem magam ott is ,hol a haver az uj gumival szenvedett.
Hideg volt,jeges...lassan itt az szezonnak befellegzett
Az elso 2 perc utani velemenyem a videoid beallitasaival kapcsolatba
Ne Full hd ba filmezz..mert abba keptelenek jo minoseget csinalni es kicsi a latoszog is.Probald meg ,ha van 60 frame/sec al csinalni es eleg a HD minoseg is,de legyen szelesebb latoszogu.Az elso felmenonel fingom se volt,hogy az meredek vagy befele mesz.Ez NO SENS video,mert nem elvezheto.Bocs de ez van.Segiteni akarok.
lyodli..
kész a videlyó.. hát jó párszor kicsit lefelé néz
de azért nézhető...
ami látszik..a kamerka..az jÓÓ..haggyon jÓÓ
elnézést az elején van pár anyázás.. konkrét na a két sáros semmilyne feljáróban.....de ott akkor elgurult a sárba a gyógyszer.. http://youtu.be/S5JOAV9HNI8
jodos...
megnéztem..
últra király...
lehet alig lesz több 5 kilónál..mig egx belső...0,7
gondolj bele... hogy kell kinézniegx keréknek ha a taljon van..kb 30cm lánctalpkénz...
arra az elgonoolásod...nem jó..de amúgy sok sikert...
én mint megértő barétod azt mondom..hú de kafi..halyrá sikerre viszed
de mint Épészmérnök...azt mondó wok:
keress fel egy cihológust..mert tuti azért agyalsz ilyenen..mert hiányod van..motorozási hiányod......
készül a videó te elynstelyn.. te frenk..azaz
frankeinstein
21 perc eltt .nézhető..de azért még ez is jópár helyen lefelé néz
felhívtam a a srácot aki küldte a avs szerkezsőt.. mkv ban lett..
a 1,4 giga bály lettt .éa a 100as tv is király éles
reggel körül re lesz a lyuhtyúbon
Egy bizonyos szinting szerintem mindenképp meg kell, ha nincs egy szerelőd, aki faragja neked és te csak ráülsz, bár ekkor sem árt...
Az új gumival jobban jársz, ha nem csak jégmotorozni akarsz, mert sokszor lapátolni is kéne a guminak, amikor a talaj már szét van rúgatva a csavarossal, vagy épp sáros/havas is, nem csak jég.
Jégmotorra jó a slikk szöges is, de felesleges a bütyök, ha csak ez a célod, lehet jobban jársz sima utcai endúró gumival.
a sziklákról fényképezve kb úgy néz ki mintha egy 3 éves is fel tudna menni a 3 kerekű kisbiciklivel
pedig igen kemény feljáró, motor nélkül képtelenség felmenni
és ez mind a magasból történő fényképezés miatt tűnik ilyen kis semmiségnek