lassan ugy néztek majd ki mint az apacs pilóták éjszakai repülésen. egyik szem előtt oldalrol behajlik egy éjjeláto kamera. vagy szarabb esetben mint a terminátor. egyik szem helyén lesz beépítve egy hd kamera. na jo ez ne igy legyen.
Valaki írta, hogy leveri a fejéről, eget veszi, nem látja stb. gondok.
Tegye fel így a sisakra a csuklópánttal, sisakot fúrni kell, meg a pántot kicsit hőlégfúvóval alakítani.
Nem veri le semmi, látod hogy vesz vagy nem vesz, könnyen ki-bekapcsolható, nem zavar a kilátásban, stb...
na majd látom. előtte egy nappal ha érzek magamba annyi késztetést hogy letekerjem a kilométert akkor hazamegyek. kezd afaszom tele lenni a kocsizással. hétvégén picit jobb lenne de vasárnap már szar, vagyis ugyanott vagyok mintha csütörtök mennénk... jolenne ha beférnéék valahova mert főleg hazafelé kibaszott szopás ha hazaérünk románbol én meg rögtön iduljak el hogy joesetben éjjel 1-2 órára kiérjek 4-5 óra alvás aztán melo. ráadásul gatterolunk az meg nem papírrepülő hajtogatás.... egy ilyen túra után 2 napig fing vagyok a gatyába. na persze megéri! ha jó a menet. csak kurva nehéz kiszámolni megyünk e vagy befial a macska. osztakkor levesbe az egész .
úgy lám.. erddig szép idők voltak felénk(motorozásilag..)
mostmár örülök ha találok madarat aki kirepü velem ha az idő.
20 fok enyhe szellő kis napsütéstől rosszabb is..
erős sanyÓ.
há most ott volt a 16 pösti?
mesélj 20 emberrel mekkora a menet?12v le mr nem birtunk polilyanába a 2dik napon.. csak 3 órát..
lyoli... nekem lyó lehet a 7vége is...de ha csüt jössz.. akkor mehetünk akkro is ..de ha a hétvégén jössz.. akkor megyek akkor is:-)
én azt mondom mindegy.. csak mennyünk...
a péntek szombatra.. - mond észsakára.. vasárnapra mond valami elfogad6ó idót...
szerda csüt esőt.. péntek szombat.. havat
ralytam nem múlik.. de gyanúsan a hét közepi hajtásról hogy az is...csütörtököt mond
te vik. jól meg gondoltátok azt a szerda csütörtököt? már csak azért ,mert az időkép szerint pont szerda csütörtökre mondja az esőt. itt keddre és szerdára havat mond! az fog odaérni 1 nap késéssel. mármint acsapadék. viszont hétvégére megint napsütést mond. csak azért kérdezem mert elengedtek kedd délután szerda csüt re. de ha megint lemondják nem megyek haza feleslegesen. akkor inkább hazamegyek csütörtök este vagy péntek meló után két napra. azért kevésbé cirkuszolnak.
Na. Ritkán vagyok gép előtt.Inkább csak akkor,ha veszek vagy eladni akarok valamit. A kérdésedre válaszolva. Exc nem volt de xcw-f 350 az igen. Most is ez van csak ez a six. Rosszat nem tudok róla mondani,hacsak nem azt,hogy hidegen nem indul elsőre,,csak másodikra .Tegnap a hegyen mikor cseréltem a haverral ,és kérdeztem,hogy neki milyen ? azt mondta,hogy olyan mint egy villanymotor. Nem nagyon van még egy ilyen motor,ami ennyire megkönnyíti a pilóta dolgát. A külföldi tesztek szerint is amatőröknek a legjobb választás. Tehát vegyed bátran,mert ha még se jön be neked,(mert van ilyen is) akkor legalább könnyű lesz eladni. Amúgy a fekete erdő nyújtotta lehetőség elterjedni látszik,mert még soha nem láttam ennyi motorost rajtunk kívül,,,,,szám szerint 20 at. Legközelebb berakom a tubilsst,és megírom ,milyen volt,mert már látom,hogy senki nem megy nélküle.
persze, csak abból a 3 ezerből több el is megy mint itt
pl erdélyben egy félpanziós magánházas szállás 4500 itt magyarországon meg 6000. a panziók meg kb duplája
"nyugaton" egy sátorhely sokszor több ennél,azt hiszem a belgáknál írták hogy 45eur volt egy sátorhely osztrákoknál is az erzberg idején is agyrém volt a szálláshely még a sátor is
de nem kell búslakodni a kárpátok keleti része sem csúnyább mint a nyugati
Simán keresnek havi 3ezer juro fele, fölé. ..Hivtak minket is...Azur szigetekiek voltak..szoval mondtuk , hogy hat nekünk itt jobb, de nem ezért mert jobb az élet, hanem oda kell egy kis juro
Na joul elirtam...43 eves a faszi..de legalabb 55 nek nez ki ...de azert ugy jott minden hol, hogy bamulatos volt..foleg hogy vegig esett es csupa kopott gumival voltam.
Valaki tud e olyan metzeller gumit endurora ami direkt hard endurora van csinalva? Allitolag most kerul piacra es nagyon ott van...a versenyzok mar azt hasznaljak
Na meg gumi tema...hogy a versenyzok mas tipusu gilden tire gumival mennek mit amit a parasztoknak arulnak....
Es jarvis meg jhony motorjai is motorikusan at vannak alakitva...azert mennek olyan nagy nyomatekbol....
sajnos a matematikai hülyéés benne vana tÍmben....de pl másnapra meg már havat mutat...engen nem foglakoztat..a htéged se.. gyere.. és ketten már tuti ott leszünk a csapatból..hátha vonzuk majd a hülyéket és nő az a létszám az esőmutató időlyárás elleneére is http://www.foreca.hu/Romania/S...
a kamera amúgy már Úton van..
ha minden igaz.. holnap du a pikkpakk ponton lesz..de majd kiderül.. 16 kártyát vettem hozzá ..a lyavasolt 32 helyett
de mindom...1-1,5 óra felvétel ..szerintem nekem elég lesz..
az egész hajtást ..3,5 óra +-kicsi úgysem tudnám és nem is akarom felvenni..de az hogy jópár érdekes helye.. ott legyen az.. karaly lesz..
pl a heti hajtás útvonalterve már a felymben van.. ugyhogy.. nem lesz hiba.. és jó erős órány felvételből.. ugy összeollózok 10-15 percnyi fullos videjót...
főleg ha lesz társaság is.. nem csak jódos..
nem azért jodlist is várom..de a többikeket is hátha nem hülyéznek be az idő miatt...
mert idő az lesz.. nem is kicsit jó.. mert szerdára esőt mond erőset..
és ha a mostani miatt már volt nyüszités..ami kint 0mm volt.. csak itthon esett...de megent benézték..
szóval.. gyanús hogy ...de ne úgy legyen.. hanem az amit lebeszéltünk
nekünk csak a káemeszes havernak van....valami sárgapiros fullhd szivarszerű.. kb mint asityaklámpa.. meg a kocsiba valami... ..de azt nem is néztem..
ha minden igaz.. holnap elmegyünk miskóciba.. valami fekvenyomó verseny lesz.. oszt ott kell.. 110 kiló alatt egy pacek...aztán tegnap mértem magam 2digi mérlegen..és hiheteteln.. 107-8 kilót mutatott..mind a kettő..
ugyhogy hajnalban már indulni kell..
ha eljössz ott tudunk ...titok dumcsizni
lyakó..
faxa leírás...
most akkor nem értem.. 43ve motorozik.. de háÚ meni..iletve máccs jÍrz óld az ember?
de kafi is ez.. bakker hogy rát udnak szánni .egy 7et a családtól távol..
mondjuk...4-5 év múlva már az én gyerekeim is ..4-5 évvel idősebbek lesznek
és akkor.. én is 4-5 évvel..... tapasztaltabb motoros leszek
Itt a tüzin CONTOUR HD kamerát használunk(ha nem felejti el feltenni a pk a sisakra) 135"látószög,nincs kímélve, mivel több gazdája van,a sisakra úgy van rögzítve hogy elfordítaná a motoros fejét, ha beakadna a faágba.
A tegnap elvoltunk egy meghivott motorozasra,mi 3 mentunk innen csikbol es Tusnadon volt a talalka,francia figurak jottek es egy regi motoros haver volt a vezeto .Elore mondtuk,hogy a franciakat felcsavarja a hegy,de eleg jol rugattak,ugyhogy kisebb nagyobb szenvedesek aran de tudtak joni utanunk.
Azert az nem semmi,hogy egy francia kepes fizetni 2000 es akarhany eurot egy 5 napos motorozasert,hozzak viszika motorjat stb....mi meg alig tudunk elmenni az orszagba ide oda.
Elmondtak,hogy odakint a klasszikus enduro nagyba megy,ilyen hard enduro csak itt van ilyen nagy utembe,mit persze tudjuk,hogy nagy divat is.Mindenki hardozni akar de fingja sincs azt hogy kellene.Ezek versenyzoi szintem motoroztak,de megharapta a hegy,pont ugy mint minket a classzikus enduroba a fullgazas motorozas .Szep szamba volt 300 2T es 350 4T is de mind 14 es es 15 motorok.
Megismerkedtunk olyan motorossal aki 43 eve motorozik..Michel Duomulin aki romaniaba szervez enduros turakat nagyreszt kulfoldieknek...2 honapja minden nap motorozik ,olyan figura is volt ki 46 eve,megjarta a dakart,most 300 2T vel megy es a hard enduros cikcakiba mindig az elsok kozott volt es tapodott hatulrol....es ami megspekelte mind ezt,hogy telyesen suket volt ...de nem is hallottam a motort orditani sehol..azt mondtak a fiuk,hogy a rezonanciat erzi...
Volt meg egy figura aki a delutani korre jott el 3-unkal egy szopatos hejre..na ahol en mar kesz voltam,es 3 fan fel kellett emelnia motort..ez fel rakta az elejet es az elso kerektol felhuzta...amire en keptelen voltam,igaz elottem mindent szetrugattak,semmi nyomatekos motorozast nem tudtak..es mind ez ugy hogy zuhogo esobe indultunk el miutan vartuk 1 orat hogy aljon el...
Szoval..szep helyeken,fasza motorosokkal....
Kamerarol anyit,hogy meg mindig sok szart lehet kapni jo dragan,persze olyan minoseget filmeznek,hogy mikor megnezed akkor a felfele majdnem befelenek latszik.
En mostansag nem viszem a kamerat..unom mar,hogy mindig vigyazzak,hogy az agak mikor kapjak le..es amugy is van dogivel video...
Akarom elvezni a motorozast..es ha valakit erdekel akkor meg eljon motorozni
http://www.foreca.com/Romania/...