imádom az úly videós készitős dolgokat...az órányi felvételből pikk pakk öszevágtam a negyed órányi förmedvényünket
az 3 óra alatt készre csinálta magát amit a lyuhtúb ..2 óra alatt magáévá tesz...
eddig a 15 percnyi összes videó az ment fel vagy egy napig...és utána geciztem vele.. és abból még egy 2-3 órát a lyutúb is.. és most meg ..ez meg van pikk pakk..és van alatta szenei alá festés is..
egyenáram váltóáramtól a még sosem hallott menydörgés .. és a prodidzsitől a nÓ gád... http://youtu.be/jQ3zxK0G9jQ
na az van hogy ..a videó beállítás az.. hiper karalylett..
konkrétan túl sok a jó velvétel. de szelektáls után azért csak bele kell férlyen egy 15 percbe..
mert az egész csak nekünk helyi kolbiknak érdekes.. a de lesz olyan 15percnyi ami minden kolbinak érdekes lesz
de nem ma az is biztos..
ezúton üdv a z45678 éknakk.. karaly lyót mentünk együtt.. persze mig birtunk velük küzdeni ..
de aztán csúnyán feladtuk.. és sajna nem tudtunk továbbmenni velük..
azért is innen is köszönet nektek
remélem nektek is legalább olyan lyól sikerált nap lett mint nekünk .
az első csizmám egy szarrátapossott 3500 forintos alpinestars tech 3 volt
már az újra ragasztott talp is fecnikben volt rajta, de akkor épp csóró voltam és az xt-hez kellett valami csizma
szóval evvel a "ronccsal" elkaptam egy fatuskót de úgy hogy hátrarántott a csomagtartóig mehettem vagy 40el, a spiccvas is totál kiegyenesedett aztán semmi se tört el, 2 nap múlva már alig fájt
a mostani román csodacsizmám is használom vagy 3 éve aztán még elég jó
Szali..csakis ujat vegyél mert annak van tartasa.Minden csizmát 1 szezonra terveznek.mutan mar bepuhul az mar nem olyan biztonságos...vagyis a használt csizma.
keresnék uj gaerne sg 12 est ( régi modell is jo) vagy sidi crossfiret . 42-43 as méret. ha esetleg valakinek van infoja jó áras helyről ne titkolja el . universalnal néztem nem semmi árak vannak. 120 ezret nem adok egy szaros csizmáért. viszont ganét se akarok venni. ma néztem osztrákban is kicsivel drágább de majdnem ugyanannyi ittis.
késleltetni akarnám mert az ilyen kavicsos szarokon ahogy megy a kormány ide-oda csak huzigálom a gázt egy kicsit aztán ne tetszik az eredmény
na de majd kitapasztalom valamikor, most úgy is szét akarom dobni a futóművét
ini ha ezt ilynere megcsinálod.. hamar megoldódi ka problémád... hanyattbasz hamar egy váratlan pillanatban.. aztán már mondom nem lesz több problémád..
ez pontossan az ellenkezőlye annak amit te szeretnél elérni...
ami te akarsz az azon a csavron ha jobban hajtod akkor késleltei a befecskendezést...
ha jól emlékszem. akkor...
tehát késlelteti a gázreakciódat is kicsit
itt egy kis zenealá sx 525 fényezős vidi.. zene vidi összekavarodással.. ha valaki nem is merné fel az egyenáram váltóáram tól a számot.. akor mondom a számot..a bűvős számot ...hét http://youtu.be/8HKn14ZxHFQ
ini..
há hogy a rákba ne lehetne...
oda állítod ahova akarod
leveszed a karbi oldaláról azt a mŰanyag kis védőburkolatot a gázbovdennél... na ott van pár csavar...azzal tudod a késleltetést variálni...
ha késleltetni akarod.. azzal lehet..
de az mire lyÓ
mert az szokott lenni hogy igy isa ktmeken lévő fcr karbik 2008 előtti széria az kicsit lassan tolja be a benyát és ezért iszonyatosat torpan kis fordulatról gázrántásra....
de azt a problémát azt kicsit bonyolultabb megoldani, mint hogy a csavaron állítassz....de ha késleltetni stzeretnéd.. ott a gyorsító mechanizmus tetejénlévő kis csavarral.. azzal tudod..
na kimentem és addig állítottam.. hogy
lyó lett...
mert rálylyöttem az egész csÍzilyóra.. hogy mi is a lényeg...
nem azt kell lássa a kamera amit én akarok nézni...nem nem
hanem amikro én a földet figyelem magam előtt őnek iakkro is egy távoolabbi horizontot kell nézni.. konkrétan látni kell a horizontot.. hogy a néző az élvezhesse a gyors menetet..csak nekem kell figyelni a motor elé 4 m rel.. akamaera alja az mehet oda nézőben de a többi az csak ia a távolba..tehát a horizont az mindég a felső 1/3-1/4 részén még látszódni kell..akkor lesz élvezhető a nézőnek..
mert a néző leszarja hogy ottt előttrme a felada az 2-3-4-5-6-7 méterre a van az aszt akarja látni hogy m,egyek és megyek és megyek.. a szeme sarkából meg látja úgy is hogy bakker az egy..mekkora szikla volt..
na mi van mindenki ...aAszik...
imádom az úly videós készitős dolgokat...az órányi felvételből pikk pakk öszevágtam a negyed órányi förmedvényünket
az 3 óra alatt készre csinálta magát amit a lyuhtúb ..2 óra alatt magáévá tesz...
eddig a 15 percnyi összes videó az ment fel vagy egy napig...és utána geciztem vele.. és abból még egy 2-3 órát a lyutúb is.. és most meg ..ez meg van pikk pakk..és van alatta szenei alá festés is..
egyenáram váltóáramtól a még sosem hallott menydörgés .. és a prodidzsitől a nÓ gád...
http://youtu.be/jQ3zxK0G9jQ