Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont lyuhtúbra felrakom a régi szisztéma szeriint és már estére csak lesz valami kis használható videlyóm

dév ver ár lyúÚÚ?
olyan igazi okos vagyok.. letöltöttem este egy olyat hogy gágülbe beirtam free videó készitó..
azt valami videó mékert lejött..
kérdezte a rendszer hogy engedem.. mondom ..lya..
hát valamit tuti baszott a gépnek mert gugli helyett áskveb szörcs van...
de persze a videócsinálót azt nem tudom még elinditani..
én olyan igazi okos vagyok a számitógéppes programos internet témában ..mint déved a rémeremiksz meglyawításában..
hol vagy dév ..
seGÍCCS
ha akarod én adok neked occson csavaros hátso gumit, de van első is dögivel, ugysem tudok vele mostanában mit kezdeni...

kapsz hozzá oktatást is..
lya kép meg..lemaradt
hály kolbik..
déw.. kálypin üzentem

sztréndzser.. én fektetem rendessen.. de mondjuk lyégrne nem megyek csak lefagyutttutakon.. ott viszont iszolyat fog...
ez az erdei és havas részekre való.. lyégre az önfúró csavaros a jó.. és nem is kel hogy 20mm kiálljon...
lyégre 10mm bőven elég...
Hát nem tudom, de barátom a 19-es gumiba rakott a szélére is, meg középre is szépen elosztva. Hát az nem is csúszott meg sehol. Ennél a megoldásnál picit tartanék az éles kanyarodásnál. Én még sosem bírtam függőleges lábletétellel csúsztatni a motort. Mindig szétnyílt a lábam és elzanyáltam.
bocsi sanyó..
de majd nézd meg ezzel milyen lett..
igaz hogy a kép nema legjobb helyet veszi..de az élasségét látni fogod..

sztréndszer...
nincs az a keskeny gumi amibe az oldalsó csavar na karistolná a kipuffancsot..
esetleg ah tőből levágod a bütyköt és 1 pici miliméter..mintha a bütyök lenne csak a csavar áll ki.. akkor sestleg..
egyébként elhiheted ez a másikfajta a szélső bütykök kihagyva tipus.. is úgy kanyarodik..mint semmilyen kroccgumi a világon!
Ez mind szép és jó, csak a gumi méretekről nem mondtál semmit. Mi is 6-os kapupánt csavarokkal szeretnénk kivitelezni, alátéttel és önzáró anyákkal. Akkor megnézem a mostani új 110/100-as gumimon hogy mennyi férőhely van még. A használt guminak akkor annyira visszavágom a bütykeit, hogy az anyacsavar meg egy pár karika menet odaférjen :). A szélére is jó lenne egy két csavar. Akkor kanyarba is lehetne dönteni, mert nem csúszik meg. No majd kitalálunk valamit. Egyébként lehet számítani a jégpályákra kint a szántóföldeken, mert van néhány videó újabban feltöltve, ami erről árulkodik. Mindenki átment tengeralattjáróba.
Ok. Köszi azért...
sanyó kamera. elkelt..
de vannak okosságok..
hály..
szöges gumÍÍÍt .. inkább csavarossat

az a szitu.. a legoldalsó bütyöksorba nem szabad rakni csavart. a többibe mehet...
ide a lefagyott sikos földutakra.. a 6mm csavarok a jók...
de jégre.. lyégre a 6,3 önfúró csavarok..D fejjel..
jó 32mmes és lhetőleg a bütyök magas legyen.. 10mm nél nagyobb..
én ..mi ide a 8.8as kapupántosból faragjuk 35mm hosszú és szimpla anya faköésű alátét..
de a legszléső bütyöksort kihagyva.. nem eszio a kipufogót..és igy is.. 100on milimétertől szélesebbet kapirnyál...úgy fog ..mint semmilyen kroccgumi sosem fog....
Képzeld mikor ugyanezt a cégnél ahol dolgozok az igazgató kb. 80 ember előtt levetítette úgy, hogy az informatikus a céges dolgokat feliratozta mellé! Á kicsit sem beteg..........
Sziasztok!

Leesett ez a sok eső. Mivel hatályos időn belül társul hozzá a hideg is, így feltételezhető, hogy sokfelé találunk majd jeget. Emiatt indokoltnak érzem, hogy csináljak szöges gumit a télre. Az első már megvan a korábbi cross motoromról, de hátulra nincs, mert annak 19" volt. Kérdésem az volna, hogy hátra mekkora gumi méretből lehetne csinálni. A service manual gyári 140/80 x 18-as külsőt ír (lásd a mellékletben), de nekem most a 110/100 x 18-as alig fér el. Most ez mellékes, de ha erre rájön még egy csavar méret, akkor félő, hogy belekaristol a villába, sárvédőkbe, kipufogóba, stb. Ettől kisebb gumi méretet gondoltunk 100/80 x 18, 100/90 x 18, 110/80 x18 vagy 110/90 x 18, ami már talán elfér. Egyáltalán létezik ilyen gumi méret ? Ha valakinek volna alkalmas, nem szál szakadt, kihasadt, laposan használt, de kopott és nem kellő gumija, ami csavarokkal sem ér bele, akkor az szóljon már.
sanyó..sj négyezrese van kolegámnak.. egy 20as..
most szolt hogy mért nem szoltam neki..hogy sportkamarát akarok..
20asért elgondolkodtam volna rajtam eg behozz kipróbál6om..de ez a vonat már elment ..mivel emezt megvettem..van hozzás akis tartalék..stb..
én szeretem a műszaki cikkekből az úlyat..-
ez a sima overmax aghcionkem..2.1 ez meg úly is faxa is...

lyakó..
az van hogy van majd másfél óra anyag.. azt vágogatni kell..de holnapnál hamarabb nem érek oda...
sajna a kamera kicsit lefelé néz..de igy is az ért lettek nagyon kafi felvételek...amin látszódnak a dolgok
a képe majd látod..de éles mint a penge.. mondjuk csak az 22 monitoron néztem tegnap..de azon nagyon penge

ezena két videlyón.mind a kettőn befostam a röhögéstől..
mekkora idióták hogy igy lefeliratozzák...
naggyon karaly..
kár hogy ez a mi országunkba megy.. mert ha máshol lenne. . én is röhögnék...de igy meg
Na ezt nezd meg es bepisalsz bazz..
http://youtu.be/8lbxbGC6TRo
https://www.youtube.com/watch?...

szavazzatok legközelebb is rájuk :)
Vik-Torr!
Valami motorozast emlegettel a nagy duma kozepette...Hol a rakba vannak a videok?Elvegre uj kamera,sutyumutyu...itt irod a nagy motoroso dumat,kozbe meg valami roman kurvakkal veretted miii
Milyen lett a beallitas?
valamit gyurjal fel mert hianyom van a videokbull.
VARJUK!
Sa! van egy gopro hero 2es-em sok plussz tartozékkal memóriakártyával,45ezer pénz...
Zari,Dew,. Fiam kamerát szeretne magának. SJ 4000 . Megveheti? 35 forint. Megéri ?
Vukk a regény író. .

Lassak videot nem akarok sokat olvasni...
Sharba a kemény bütykös gumi kell..sziklasba meg puhapocsu gumi kell.
Bunyósputyu? Baszkíííííí,kifröcsögött a déli leves a számból!
Vrábel Attila volt a Gasgasos akinek a barátnőjének volt a 125 Gas.
jahh, én is... Most akkor szelyetcc? Mert kéne spongyoriba gumi!
én nem haragszom senkire....még gyagyás zsir feri aljas bunyósputyura sem
szóval te is fiam ...burkus