A normálisabb helyekenb úgy zajlik az ilyesmi hogy egy motor alá való terepen (utcai, gyorsasági Hring, cross crosspálya, Supermoto SM pálya) ide valami enduro terep kellett volna vagy természetes vagy éített, csiki-csuki sár erdő emelkedő rönkök kövek gumi...
Ezzel szemben itt a néhány négyzetméteres sík bemelegítő pályán lehetett prüntyögni a 300-al, ha akart az ember...
De alig akartak. Konkrétan nem hogy sor és tolakodás nem volt, de egész nap a motort menni nem lehetett látni! Még a környéken is csak azért volt egy-két ember mert a budira ment vagy várt valakit. SAJNOS!
Hy Zari,fasza a kamerka,kicsit feljebb állítod fasza lesz,a minőség az király sztem,még megnézek pár videót tőled,aztán lehet ilyet veszek énis...Szóval jöjjenek cvsak a videók....!
vigyázó...
ott osz a füvesben ..oylan meredekek vannak.. konkrétan ott álsz.. és azt nézed hogy fogsz lemenni.. mert ha nem vagy a motoron.. akkor olyan meredek csúszós bezúgsz alá.. ha meg fent vagy a motoron.. akkor meg azért döglesz meg az aljában..
fater azért egész jól megtanitotta ott akkor ezeket a dolgokat...
idegen..
tuti eléred a 170 ,,ha más nem a mutató ullyaddal. . mikor pipiskedel..
nEEm ..
na ugye
hály kolbik...
irtatok ám szépen
déw
örülök hogy szerinted is jó a kép..mert ..szerintem is állat...
csani is mondotta hogy félködös fényviszonyok és a kép mégis lát6ó..és élwezhető(is lesz ha feljebbállítom kicsit )
azt hisze ma hdra állítottma mait mondottál..azért is tud a 16 gb kártyára másfél óra körüli felvtelt tenni..(a sok kibe kapcsolás31 felvétel lett ) azért szivja is az aksit és igy a 1ó 20perc azt tudja.. az aksi .. meg a kártya is .. tehát összhangban van...a kettő
a minősége szerintem is qrwa lyó.. konkrétan nem látom hogy másik sokksl drágább kamera kellett volna... kezelés is könnyű..egyszerű és a kevés elfogatók közül..(haver sj4000 ott egy diszperzites wŐdörnyi kis felfogató bizbazs van, de abba nemincs olyan pl ami nekem lyobb lenne mint ami kevéből )ehez találtam a nekem megfelelőt
lehet hogy a videószerkesző az segtette hogy lyaú maradjon.. még lyutúbkonverzáció után is! köszönöm neked AVS videószerkeszőfeltaláló mágus..illetve akitől kaptam a pogramot
meg dévnek is a sok tanácsot ..meg azt hogy a gépem is úgy van ahogy kell...
még annyi hogy .. valamit állitani kéne.. mert pl hiába (ez mióta meg van ilyen ) töltöm fel a jutúbara... egy idő után a gép.. sztendbályba lepihen.. mintha nem is kéne dolgoznia...(20-30 perc múlva más csöndbe vab a proci vetilye és csak villog a kis zŐd led.. hogy azért be van kapcsolva...
egeretmegmozditom. kiirja hogy felhasználó váltás ..ráklklikk
aztán kiira hogy bejelentkezés-vagy ve.. arra is ráklikk..akkor bedobja az épp utolsó mozilla oldalt ..és mintha mis em trötént volan- nem szundizott volna be...- megy tovább a feltöltés..
de közbe meg... ..nem ment.. nem ment addig még ő ott pihenkélt..
ezt ugy oldottma meg hogy a gyerek videó pendrályvján van egy 400 percnyi vizcsepp mesterr és azt elinditom km plélyerrel.. ..na ha az megy akkro nem kapcsol sztendbályba a kis köcsög.. és feltölti a vidit a lyutúbra...
de egyébként meg...szoptat
Ez a Vigyázó (Vladeasa) tényleg becsapós, mi is ráfordultunk terepjáróval, de nem tudott felmenni rajta, elfogyott az erő, utánna alig bírtunk visszajönni. Motoros léptékben persze azért nem olyan meredek..
Elképzelhető, hogy egy olcsóbb kategóriás kamera is tudja azokat a funkciókat mint egy drágábbik. Régen volt már az, hogy én széjjel néztem a pijacon. Állandóan a GoPro van szajkózva, legyé híró meg a videók elejére berakják, hogy azzal készült a videó, de igazából most már elég széles piaca van ennek, nagy a választék. Én korábban leírtam az elvárásaimat, ahhoz tartom magamat. Nem tetszik, hogy nagy a felülete. Biztos isteni videókat lehet vele csinálni, de igazából néztem interneten olyan összehasonlító videókat, különböző kamerákkal osztott képernyőn, hogy nem mondanád meg melyik melyikkel készült, ha nem írják oda. Tudom, hogy manapság már van lehetőség kamerát bérelni is, hogy ki is tudd próbálni melyik felel meg neked igazán, de a fene hagyná ott a kamera árát kaucióban. Inkább veszek egyet.
ini amit mondtál, hogy alacsonyabbra helyezzem a kamerát azt egyszer kipróbálom, ha arra érdemes helyre tévedünk. Igazából szeretem a fejemen hordani a kamerát, mert mindig azt veszi, amit én is éppen nézek. Csak ugye az nem adja vissza úgy.
Csak mert én 170-et nem érem. Legutóbbi méreckedésnél voltam akkora, azóta pedig megyek össze, mert mindig rám borul a motor . Az eldőlések 90%-a abból fakad, hogy nem ér le a lábam a földig. El kéne vágni a motorból föld felett 30 cm-re, csak akkor meg érdekesen járna alattam. Pit bike volna az igazi, csak azt nem találnám magam alatt miután átmentem egy nagyobb sártengeren, elnyelné a föld. Erőben sem nyújt maradandót. Helyette inkább erősíteni kellene a triálos dolgokat, de legfőképp az egyensúlyt.
én mondtam hogy dobjuk össze de el se olvasta. ha minannyian beszálltunk volna 20 jurkával elég ha tizen öszedobjuk akik kb megfordulnak arrafelé vele. de már lényegtelen. hátha sikerül ezt jól belőnie.
Ennek a vége meg már majdnem függőleges . ini nálad is a legtöbb partnak akkor mutatkozik meg az ereje, amikor közelebb megy hozzá az ember és látja az igazi arcát, amikor elképzeled, hogy hogyan kellene megmászni. Szerencsére tapasztaltam ennek ellenkezőjét is. Volt egy part a hegyekbe, ami nekem eltörte a kormányomat és rettenetesen be voltam rezelve tőle. Miután nemrégiben legyőztem onnantól nem tűnt vészesnek.Beálltam a part közepébe levideózni barátom személyében mindazt, amit én annak idején leszenvedtem. Onnantól egy laza partnak tűnt és nem láttam benne semmi ijesztőt.
mondjuk mindenkinek más a meredek jelentése. nekem pl alföldi suttyónak a 20 fokos már nagyon meredeknek számit. amellett inkább elmotorozok úgy ,hogy senkinek ne tűnjön fel.
Viktor, jó lesz az!
Állítsd feljebb, meg vedd le a zoomot 0-ra, s ha FHD-n volt, tedd le sima HD ra, ha HDn volt, nem tudom, hogy csináltál belőle FHD-t, a youtube szerint FHD. 120 fokos látószögtől ez sose lesz több, azt nem tudod befolyásolni.
Ebben a sárban így közlekedni, na az a nem semmi sokszor vízszintesen nem tudok elindulni, nem még felfelé, ahogy ti mentek.
Mindenki másnak írom, hogy ne hasonlítsuk össze az árban 50eFt feletti kamerákat ezzel 20 eFt alatti kamerával
Ez ennyit tud, ár érték arányban nézve szerintem jó...aki minőségben szeretné nézni Zari akcióit, azok dobjanak össze neki egy gopro hero 4 re
Annyi még "zavaró" lehet, hogy Viktornak nem a feje tetején van a kamera, hanem az állán, de majd ha feljebb állítja jobb lesz.
Na ez már igen. A parthoz képest látszik mekkora a motoros. Ehhez aztán jó korán neki kell indulni virradás után, hogy sötétedésig felérjen a vadparaszt.
ezt mondom hogy kurvára nem látszik egyik se meredeknek
a füvest persze én basztam el(mindenki simán legurult) mert legurítottam magam aztán nem volt sebességben, aztán mire felváltottam 2.ba már csúszott a segge a reggeli vizes füvön
na de a másik......
ha ott állsz az alján összeszorul a záróizom
ezért mondom hogy túl fentről fotózunk-filmezünk aztán ló@ sem látszik
motor nélkül képtelenség felmenni? nebaszd már. gyalog fűggőleges sziklafalakon fel lehet menni . sirokon voltál már? na az meredek. de gyalog egy ovodás is felmászik a tetejére . legfeljebb kicsit zilálja a levegőt mire felér.
ini. nem kötekedés kép ,de ahol ilyen zöldellő gyepes domboldal szerűség van. arról nehezen tudom elképzelni amit leírtál. a meredek az általában sziklás vagy legalábbis nem fűvel van benőve. de tényleg nem kötekedés. a másik kép meg egy kitaposott kocsiútnak látszik de az is lehet más részt kell nézni.
Ezzel szemben itt a néhány négyzetméteres sík bemelegítő pályán lehetett prüntyögni a 300-al, ha akart az ember...
De alig akartak. Konkrétan nem hogy sor és tolakodás nem volt, de egész nap a motort menni nem lehetett látni! Még a környéken is csak azért volt egy-két ember mert a budira ment vagy várt valakit. SAJNOS!