Kuldjetek a gecibe egy kis esot bazz..lasan 2 honapja szaraz minden..porzik a szar is..nem is megyek motorozni mig nem nedves ...:)mar nem is tudom milyen a takonyba sikandozni :)
vik. pedig ma egész nap rottyon voltam milyen jó lehet nektek de nem mertem megkockáztatni a hazamenetelt mert bonti szolt azért hogy van esély rá hogy páran viszalépnek. oriás cumi lett volna igy hazamenni. azért nem örülök hogy nem mentetek. jővő héten lehet hazamék de tudni kéne majd valami támpontot. amugy itt is szakad egész nap kint szivtunk jürgennel az esőn. tetőt építünk.
titokjancsi. látod ilyen mikor kukkol valaki a szomszéd ablakán este hátha lát valami érdekeset. nem mondta azt se senki hogy tilos, de azért ha lebukik valaki kukkolással elég kellemetlen nem? maradtál volna elbujva most nem kéne magyarázkodni ,hogy te véletlen jártál a szomszéd ablak előtt ahol igazából évek óta leselkedsz. ...
amugy vicces mikor a titokjancsik olvassák hogy ép meg lettek szólítva ... huh olyankor biztos átszalad rajta a meleghullám ,hogy hu baszameg ez nekem szólt. még szerintem kicsit hátra is biccenti a fejét reflexből.
a családos szöveg pedig egy másik jancsinak szólt aki szintén titokolvasó de azért kurvára képbe van csak nincs ideje olvasgatni a családra megy el az idő.
de téged foglak..mert már rendelésben is vagyok.a 2.1 el
lyódos a többektől a okosbeszedésben .a 7 millás kamerára dobáld a lóvét..
7 csináljátok. a te részed ..csak egy milla..ha már úgy is kitallátad ..kŰd a lÓvét aztán a többiek majd kŰdik
Eszembe jutott, miért választottam annó az overmax 2.1 et a goextreme helyett.
Jobb a videó minősége, azok alapján, amit a youtuben láttam!
A fókusztávolsága az overmaxnak 3.53, a goextremenek meg 9.3 mm, nem igazán értem hogy lehet ezzel 120 fokos látószögű.
A 2.1 overmax 60FPS el tud venni HD ben, a goextreme csak 30FPS.
A goextreme igaz tud zoomolni papíron, de ahogy nézem csak akkor ha kivan véve a tokból és az érintőképernyőn keresztül, amit terepen nem igen fogsz használni...
Részemről az érintőképtől paráznék, megsérül és dobhatod ki a cuccot, jobb szerintem a mezei gombos.
A goextrem mellett csak a zoom szól, minden más ellene,
szóval azt döntsd el, kell-e egyáltalán a minőség rovására...
Részemről a kettő közül még a te céljaidra is inkább az overmax activecamot venném, de a döntés a tied, ne engem szidj utána!
Zari...vegyel 1 ilyet http://www.sony.hu/electronics...
Ha veszel az jo legyen..ne egy szar....most ez a legjobb..a goprot siman veri...eksirol ne is beszeljunk
az igaz.. ah olyan filmere vágyik valakimint a lyárviséks az erzbergen.. az Özbörgben..akkor ida kell egy stáb...meg kb 50millányi felszerelés.. abból lesz majd egy 1 órás fullos élvezhető videlyó összevágva a kb 30-50 órányi anyagból..!
na vagyunk mi.. akik élvezhető videóra vágynak.. és szerintem a dév féle 17ezrestől már az a kategória ami élvezhető...(az én eddig ividieeim egy fényképezőből vannak.. és a fullhád tévén 42 colon is élvezhetőek lesz..ső azon élvezhető igazán
és a 130 ezres gópró sem jobb nagyságrndekkel..mondjuk..8 szor...
ugyhogy már kb kikörvonalazódot a dolog.. még kettő dolog ami szóba jön(most)
a déw féel.. már tesztel és szerintem számomra minőségben is megfelelő... http://www.overmax.eu/md/terme...
emez ez ugyan az a kategória.. kicsit gyengébb fényképezéssel(déwé 12..emez 5( a es 90 is 5Mpixelen fényképez most full hibátlan..még méteres képnél is!)
de meze.. emez tud egy 4x digi zúmot..amivel egy kicsit a távolságot tudom csökkenteni.. http://www.goxtreme-action-cam...!
mert a sima es 90el is.. sokszor .. alapból volt a távolság..de volt hog 1,3..1,6..1,9..2,3 nagyitásig ..élvezhető és jó maradt a kép.. de azért csak közelített...(mondjuk utólag.. már azért a 2 feletti zúmolás már
ugyhogy talán ez miatt a utóbbi.. ugyna olyan áru gépet választaná.. illetve dév is.... mikor fóvette a kamerát látta mind a kettőt ..csak miment a feléyből miért is a active cam 2.1 választotta..
de szeritnme az egy nagyon jó kamera..
kiváncsi lettem volna a csani felé 50 rugós mit mutat ma.. de ez a vonat már..elment
sokat nem szabad költeni rá, mert úgy is fos felvételeket csinál mind
kb semmi sem látszik a meredekségből a nagy látószög és a helytelen(általában magas) felvételi pozíció miatt
művészi képekre-filmekre meg általában nincs idő-hely
itt is kb 15 képből lett egy ami elfogadható, és fényképezni könnyebb mint videózni
A rendes kézi kamera túl nagy, mindig a táskában van, a kis fejkamerát meg majd egy ág jól leveri azt elhagyod! http://olx.hu/hirdetes/nokia-n...
Ennyi. Gyönyörű képet csinál, videót úgyszintén. Hasitasiba zsebbe elfér. Nekem a kormányon gyors kötözővel van egy tok abba van a telóm. Előkap 2 tapi Kamerázok. Olcsó jó!
Te Zari miért nem veszel vateráról használtan valami fasza kicsi hd kézikamerát?Haveromnak samsungja nagyon jó felvételt csinál,és bagóért vette használtan,de újonnan se vág földhöz...aztmondtad nem onbordra kell...egy övtáskában bőven éjfél,amikor kell előrántod aztán mehet a filmezés..vagy sisakkamerát akarsz mindenképp?
szerintem itt nem lehet minőségről beszélni.........
azért linkeltem hogy az olcsó ritkán jó
ellenben ugyanevvel a kütyüvel meglepően jó vízalatti felvételeket csináltak, igaz ott kb ideális fényviszony volt
bakker..
lyamahóhaver.. hát lyódos lyól kibaxta a biztositékot a felyedben
ez van.. ha titokolvasó kiborul..
nem szab.. Ízi... nyugi...
inkább szólj hozzá ..a hülye semmitmondó irásainkhoz..és ezzel te is emeled a szinvonalát a fórumnak.. csak is emelheted mert eléggé a béka segge alatt mozgunk azért is van 200 ezer felett a hozzászólások száma..
lyól mondod dév.. ez a kamerám...és úgy nézem ..a te kamerád .a. állófelvételeken.. egy miliméterrel sem szarabb.. viszont mozgót is faxán veszi..és ha neki is a 8GB kártyára 30 perc fér akkor a formátumom is hason..lÓ..
hogy van neked elhelyezve a kamera?
kicsit feljebb kéne állitani hogy azt nézze az ember a középpontban amit te is látol ..látni akaersz motorozáskor..de amúgy karaj.. és ki is elégiti azt a (béna ) szintet amit akarok..ami elvárok.. és
ugy érzem ez nem si az a kategória ami után venni fogok másikat ..mert ez nekem kevés lenne...
csani most vett egy felykamerát valami 50 huf forintért.. de nem tudjuk megtesztelni mert ő is ..lesérült...
mondjuk a vasárnapi Dé földwáry megeröltető menet után.. nem csoda hogy lelki békére van szükségük.. a z45678as csapat .. irdatlan tudáshalamaza sokkolta a brigádunkat..
de remélem hamarjában kiheverik.. és nem zavarja majd öket az sem hogy a lyöwŐ 7 közepétől esni fog...
de én most is azt mondó vagyok.. akkor kell menni hajtani..ha jól esik
dév..jól látod.. nekem egy olyan elképzelésem van..az alap gondolat... ami ott lötyög, felcsipteve a tatyóra előre a mellykasomon...semmitáskában.. odanyúlok érte akár kézben is tartva.. és már vesz is...
a zÚmolása z nem olyan lényeg.. mert ez a sima es 90 számszung.. ez is ha zúmolt hát azt 6gyuk beállítottam egy távolságot és azzal vett.. igazándiból.. nem volt jó a zÚmolása...
brálytom..
te nagyon..hŰŰ..jEEE
az a kocsi egyik oldali szélvédőlye tiszta a másik meg..... heró3mal kezelt maszatos
sj4000 az ..lyó
de elmondom..a dév féle kamera.. az ahogy néztem .. pont tudja amit kell...ami az Én elvárásom... működő videóhoz..amit ér nekem egy videó felvétel..ár érték élvezhetőségi szinten
lyódli...
a mai napot... behülyézte a csapat...
összeomlott a kártyavár amit építettel..
pedig volt hozzá faxa alapanyag....erős leklámúlyságpapÉr.. meg amivel összekötöm őket...a részt..vevőket.. tök erős... ökörnyál-am...
de behülyéztünk...
egyik kocsiban kihúzták a 3 főből az egyiket... akkor az a kocsi kinulllázódott...
aztán a mi itteni gépünk.. a másik gép kihullása miatt..
de nix hiba van úly időpont...
csak azt kell látni hogy röhög mindenki hogy mi itt behülyézünk..de mindenki ugyan úgy be tud hülyézni...
mert mindehol az a kártya...vÁr
de a titokolvasóknak mondom.. azért szeptember 1 óta.. 7 motorozás románba..azért nem lett behülyézve
ugyhogy csillagos ötös a csapatunk igy is..
de ha eljöttél volna.. akkor én azért mentem volna..ma is..
de nem gáz...majd ..legközelebb.. idén amúgy nem soká vég a szezonnak részemről...mert idén max..dec 30 ig vagyok hajlandó hajtani..aztán 2014ben le teszem a gépet pihenni.. és pihenhet..egészen....2015 jan. 2 dikáig pihenhetaz 100% rekreációs időszak lesz
a 200ezeres reklűz..te hülye állat... hát 500 dodo és 250nel is számolva a dodót.. az csak 125ezer...+ posta.. kb 150...1000 és itthon is van ugyhogy a 60zeret már biktam is .. és csak tiz maradt a kamerára....
gonzó..a tsávó meghalt? mertgondolom kitörte a nyakát a menetszél
0,5re a tHrély-fát.. az tutti.. a es 90 től.. mindel jobb lesz..mert az aztán igazán nem tolerálja a legkissebb mozgást sem.. mivel..az egy ..fényképező..abból is csak egy 20ezres..de eddig is .. minden pillanatát élveztem a videóknak.. remélem mások is....aki meg nem szerette.. az ne is nézze
a kamera is olyan mint a motor.. 6.000.000.000 ember hatmiliárd féle elvárással.. olyan hogy egy kamera mindenkinek jó.. olyan..nix és nem is lehet
ronis.. igen befizettük..
lyól meg is kaptuk....az összes vadász azóta bejelölt a fészbukkón de ez van..tanuló lóé volt.. milyne sokk leszsmég.. ilyneből..
gyanúsan lyódlisnak is csurrant belőle.. mert annyira kampányolt érte
lyódos.. hEEEEE....be ne sérwtŐggy
na igen ronis.. képzeld el. eddig mindég megáltam.. és úgy kb..1 perc mire felvétel kész volt minden.. de ezentúl.. egyből lesz a felvétel.. és mire midneki beelőz feljut.. mondju kegy tibipatak mellékági kilyárós szituban akkor én csak kikapcs és megyek utánuk.. és már lépünk is tova.. ez egy little idő.. és megmarad az élmény.. eddig meg ..2 perc videó.. az vagy 10percünkbe került..
amugy vicces mikor a titokjancsik olvassák hogy ép meg lettek szólítva ... huh olyankor biztos átszalad rajta a meleghullám ,hogy hu baszameg ez nekem szólt. még szerintem kicsit hátra is biccenti a fejét reflexből.
a családos szöveg pedig egy másik jancsinak szólt aki szintén titokolvasó de azért kurvára képbe van csak nincs ideje olvasgatni a családra megy el az idő.
lyódos a többektől a okosbeszedésben .a 7 millás kamerára dobáld a lóvét..
7 csináljátok. a te részed ..csak egy milla..ha már úgy is kitallátad ..kŰd a lÓvét aztán a többiek majd kŰdik
Jobb a videó minősége, azok alapján, amit a youtuben láttam!
A fókusztávolsága az overmaxnak 3.53, a goextremenek meg 9.3 mm, nem igazán értem hogy lehet ezzel 120 fokos látószögű.
A 2.1 overmax 60FPS el tud venni HD ben, a goextreme csak 30FPS.
A goextreme igaz tud zoomolni papíron, de ahogy nézem csak akkor ha kivan véve a tokból és az érintőképernyőn keresztül, amit terepen nem igen fogsz használni...
Részemről az érintőképtől paráznék, megsérül és dobhatod ki a cuccot, jobb szerintem a mezei gombos.
A goextrem mellett csak a zoom szól, minden más ellene,
szóval azt döntsd el, kell-e egyáltalán a minőség rovására...
Részemről a kettő közül még a te céljaidra is inkább az overmax activecamot venném, de a döntés a tied, ne engem szidj utána!
http://www.sony.hu/electronics...
Ha veszel az jo legyen..ne egy szar....most ez a legjobb..a goprot siman veri...eksirol ne is beszeljunk
na vagyunk mi.. akik élvezhető videóra vágynak.. és szerintem a dév féle 17ezrestől már az a kategória ami élvezhető...(az én eddig ividieeim egy fényképezőből vannak.. és a fullhád tévén 42 colon is élvezhetőek lesz..ső azon élvezhető igazán
és a 130 ezres gópró sem jobb nagyságrndekkel..mondjuk..8 szor...
ugyhogy már kb kikörvonalazódot a dolog.. még kettő dolog ami szóba jön(most)
a déw féel.. már tesztel és szerintem számomra minőségben is megfelelő...
http://www.overmax.eu/md/terme...
emez ez ugyan az a kategória.. kicsit gyengébb fényképezéssel(déwé 12..emez 5( a es 90 is 5Mpixelen fényképez most full hibátlan..még méteres képnél is!)
de meze.. emez tud egy 4x digi zúmot..amivel egy kicsit a távolságot tudom csökkenteni..
http://www.goxtreme-action-cam...!
mert a sima es 90el is.. sokszor .. alapból volt a távolság..de volt hog 1,3..1,6..1,9..2,3 nagyitásig ..élvezhető és jó maradt a kép.. de azért csak közelített...(mondjuk utólag.. már azért a 2 feletti zúmolás már
ugyhogy talán ez miatt a utóbbi.. ugyna olyan áru gépet választaná.. illetve dév is.... mikor fóvette a kamerát látta mind a kettőt ..csak miment a feléyből miért is a active cam 2.1 választotta..
de szeritnme az egy nagyon jó kamera..
kiváncsi lettem volna a csani felé 50 rugós mit mutat ma.. de ez a vonat már..elment
kb semmi sem látszik a meredekségből a nagy látószög és a helytelen(általában magas) felvételi pozíció miatt
művészi képekre-filmekre meg általában nincs idő-hely
itt is kb 15 képből lett egy ami elfogadható, és fényképezni könnyebb mint videózni
Ennyi. Gyönyörű képet csinál, videót úgyszintén. Hasitasiba zsebbe elfér. Nekem a kormányon gyors kötözővel van egy tok abba van a telóm. Előkap 2 tapi Kamerázok. Olcsó jó!
Hát oda kell állni?
http://youtu.be/qlLolGuqo9o
Sőt ha kicsi, akár fel is rakhatja a sisakjára és csak be és kikapcsolja amikor leállnak.
A sportkamerával a kis fókusztávolság és nagylátószög miatt bajban lesz, túl kicsit lesznek a felvételek, ha csak nem szalad az után akit vesz
Persze lehet olyat is akar, hogy mennek pl. harcolnak a fater patakban és onboardban azt veszi aki előtte megy, akkor meg már jobb a sportkamera
Részemről még mindig azt javaslom, ha tudja, próbáljon ki egyet, mielőtt megveszi.
azért linkeltem hogy az olcsó ritkán jó
ellenben ugyanevvel a kütyüvel meglepően jó vízalatti felvételeket csináltak, igaz ott kb ideális fényviszony volt
látómezőmben ..a következők..
http://sportkamera.arukereso.h...
lyamahóhaver.. hát lyódos lyól kibaxta a biztositékot a felyedben
ez van.. ha titokolvasó kiborul..
nem szab.. Ízi... nyugi...
inkább szólj hozzá ..a hülye semmitmondó irásainkhoz..és ezzel te is emeled a szinvonalát a fórumnak.. csak is emelheted mert eléggé a béka segge alatt mozgunk azért is van 200 ezer felett a hozzászólások száma..
lyól mondod dév.. ez a kamerám...és úgy nézem ..a te kamerád .a. állófelvételeken.. egy miliméterrel sem szarabb.. viszont mozgót is faxán veszi..és ha neki is a 8GB kártyára 30 perc fér akkor a formátumom is hason..lÓ..
hogy van neked elhelyezve a kamera?
kicsit feljebb kéne állitani hogy azt nézze az ember a középpontban amit te is látol ..látni akaersz motorozáskor..de amúgy karaj.. és ki is elégiti azt a (béna ) szintet amit akarok..ami elvárok.. és
ugy érzem ez nem si az a kategória ami után venni fogok másikat ..mert ez nekem kevés lenne...
csani most vett egy felykamerát valami 50 huf forintért.. de nem tudjuk megtesztelni mert ő is ..lesérült...
mondjuk a vasárnapi Dé földwáry megeröltető menet után.. nem csoda hogy lelki békére van szükségük.. a z45678as csapat .. irdatlan tudáshalamaza sokkolta a brigádunkat..
de remélem hamarjában kiheverik.. és nem zavarja majd öket az sem hogy a lyöwŐ 7 közepétől esni fog...
de én most is azt mondó vagyok.. akkor kell menni hajtani..ha jól esik
a zÚmolása z nem olyan lényeg.. mert ez a sima es 90 számszung.. ez is ha zúmolt hát azt 6gyuk beállítottam egy távolságot és azzal vett.. igazándiból.. nem volt jó a zÚmolása...
brálytom..
te nagyon..hŰŰ..jEEE
az a kocsi egyik oldali szélvédőlye tiszta a másik meg..... heró3mal kezelt maszatos
sj4000 az ..lyó
de elmondom..a dév féle kamera.. az ahogy néztem .. pont tudja amit kell...ami az Én elvárásom... működő videóhoz..amit ér nekem egy videó felvétel..ár érték élvezhetőségi szinten
lyódli...
a mai napot... behülyézte a csapat...
összeomlott a kártyavár amit építettel..
pedig volt hozzá faxa alapanyag....erős leklámúlyságpapÉr.. meg amivel összekötöm őket...a részt..vevőket.. tök erős... ökörnyál-am...
de behülyéztünk...
egyik kocsiban kihúzták a 3 főből az egyiket... akkor az a kocsi kinulllázódott...
aztán a mi itteni gépünk.. a másik gép kihullása miatt..
de nix hiba van úly időpont...
csak azt kell látni hogy röhög mindenki hogy mi itt behülyézünk..de mindenki ugyan úgy be tud hülyézni...
mert mindehol az a kártya...vÁr
de a titokolvasóknak mondom.. azért szeptember 1 óta.. 7 motorozás románba..azért nem lett behülyézve
ugyhogy csillagos ötös a csapatunk igy is..
de ha eljöttél volna.. akkor én azért mentem volna..ma is..
de nem gáz...majd ..legközelebb.. idén amúgy nem soká vég a szezonnak részemről...mert idén max..dec 30 ig vagyok hajlandó hajtani..aztán 2014ben le teszem a gépet pihenni.. és pihenhet..egészen....2015 jan. 2 dikáig pihenhetaz 100% rekreációs időszak lesz
a 200ezeres reklűz..te hülye állat... hát 500 dodo és 250nel is számolva a dodót.. az csak 125ezer...+ posta.. kb 150...1000 és itthon is van ugyhogy a 60zeret már biktam is .. és csak tiz maradt a kamerára....
gonzó..a tsávó meghalt? mertgondolom kitörte a nyakát a menetszél
0,5re a tHrély-fát.. az tutti.. a es 90 től.. mindel jobb lesz..mert az aztán igazán nem tolerálja a legkissebb mozgást sem.. mivel..az egy ..fényképező..abból is csak egy 20ezres..de eddig is .. minden pillanatát élveztem a videóknak.. remélem mások is....aki meg nem szerette.. az ne is nézze
a kamera is olyan mint a motor.. 6.000.000.000 ember hatmiliárd féle elvárással.. olyan hogy egy kamera mindenkinek jó.. olyan..nix és nem is lehet
ronis.. igen befizettük..
lyól meg is kaptuk....az összes vadász azóta bejelölt a fészbukkón de ez van..tanuló lóé volt.. milyne sokk leszsmég.. ilyneből..
gyanúsan lyódlisnak is csurrant belőle.. mert annyira kampányolt érte
lyódos.. hEEEEE....be ne sérwtŐggy
na igen ronis.. képzeld el. eddig mindég megáltam.. és úgy kb..1 perc mire felvétel kész volt minden.. de ezentúl.. egyből lesz a felvétel.. és mire midneki beelőz feljut.. mondju kegy tibipatak mellékági kilyárós szituban akkor én csak kikapcs és megyek utánuk.. és már lépünk is tova.. ez egy little idő.. és megmarad az élmény.. eddig meg ..2 perc videó.. az vagy 10percünkbe került..