Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adják neki vagy bemegy a kereskedésbe és kifizeti zsebből?
Ott a restackor,jó az nektek,tanulmányozzátok.
Tudom, hogy költői a kérdés a műfajban, de melyik jogszabályban van leírva, hogy pl erre kell műbizonylat? Mert én nem találtam.
Majd legközelebb benevezek egy 300 KTM-re...
Ennek a kamerának nem lehet jobban a zajt csökkenteni.

Nagyon megy a motor..ha nagyon akarsz vadulni akkor pikkpakk elrepit.de jo az erő, mert ha kell van, es anyira huzom amit ker a terep.
Nekem a maszas ezzel jobban megy mint a gassal, jobban forgathato, konyebb is az egesz motor es jol lehet fojatni..
Vannak vidék az új géppel fasza...
A hang sokkal jobb sztem hogy állítottad
Amúgy a szélzaj ellen leragasztod a mikrofont?
Ha nem tetszene, nem cserélted volna le a régit...
Azért ne húzd neki, mert a fórumtársak szeretnék, úgy menj, ahogy neked jó. Nem mindenkinek a tempó az élete.
Valahogy az egesz motornak jo a mozgasa,nagyon jol lehet fordulni a gyors kanyarokban is,az ules magassag is jo...nekem tetszik
Ekkora buktánál garantált a gerincsérülés, ezért az embert nem piszkálhatja csak a mentős, viszont a mociból ha kifolyik a pali alá a benzin és begyullad... Ezért kell gyorsan odébb vinni
A mid rész is fontos lenne...

Műbizonylatot szerezzél hozzá és lehet cuccolni a vasat,
meg sorozatban gyártani
Elkészült a homemade motorszállító rámpa. Az oldaltartást adó, vonószem helyére becsavarható tartórúd nincs a képen. Oldalirányban is a szabályok között marad a szélesség.

Az előrre-háta, fel le mozgást, az első és a hátsó kereket befogó keretek akadályozzák. A fékezésből és gyorsításból adódó "kotyogást" a lábtartók lehúzásával lehet megakadályozni.
Nekem így van megoldva(fújó).
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hűtés, ülésmagasság? Ezen a téren mik a tapasztalatok?
Kukába?

Jaja bele, az elméleti információáradatba , szelepkapuk és azok kialakítása, méretei, szivárgás port, stb.

Külön tudományág ez a teló témakör is, a race tech biblia is valami 300 oldal volt, és egyáltalán nem beszélt ilyen apróságokról, amiket mostanában olvasok.

Minden tiszteletem ezen téma szakértőinek is
Ahogy az abra mutatja...nekem az onindito akkor kell mikor mar vagy erom nincs rugni,vagy nem lehet hozzaferni...
Szerettem a gasson az oninditot...abba nem volt hiba :P
Van baj az agyban...ez is mutatja,hogy az értéket nézik és nem az embert...
szegény

a végén a faszi a motorhoz fut felállítani

pedig nincs is rajta
önindító? csak dísznek?
Hali vettem egy xt754 et... Sóval nem fog kelleni de azért köszi
Arra gondolok milyen ventít raktál,csak az 1ik hűtőn vagy minkettőnd...és gondolom a hűtő hátuljára igaz? meg dobhatnál egy képet hogyan is néz ki a dolog... köszönöm. Szépen...
Estet...esti pihenteto..
http://youtu.be/Ha30RKNkfwE
https://www.youtube.com/watch?...

Zsirbacsi....e
nnel jobban mar hujeseg huzni a gazt,igy is szall el alolam meg 5 be is
Egy kicsit allitottam a kamera mikrofon erzekenysegen..most rem olyan szar..
Dobd a kukába,mert az kb odavaló már... Mindene agyonkopott,mit akarsz azzal Belegabalyodol
Kell annyi mint a lottó ötös? Inkább meghagyom neked
hallló mindenki, exc 520-ba kéne hátsó kereket szereznem, vagy agyat, mármint a kerékbe
Nincs sok elvárásom, csak jó legyen occcsóér
Vagy ha valaki tud újat, jót, occsót az még jobb