Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem titok, megköszönném, ha valaki elárulná, hogy a teleszkópokban lemezeléshez használt lemezkék általában milyen anyagból vannak?
Esetleg van itt is többféle?
Köszönöm

Mechnikai jellemzőkre vagyok kíváncsi, de tudni kéne az anyagot
Találat.
Bárcsak így lenne lottó ötösöd is, igaz?
Elsőbe itt van "minden", a perselyek, o gyűrűk, szimeringek, porvédő, majd a héten csereberélem, csak előbb még át akarok nézni mindent, méreteket levenni, stb.
A lemezelés még jól néz ki a "crossover shim" van picit megégve, a többi fajin, a szelep is "síkban", portok tiszták.
Van még bőven mit átnézni és mérni rajta, csillapító rúd, dugattyú tömítés, szár állapot, szelep/port geometriák, stb.

Most hogy szétkaptam a lemezelést, látom a húzó és nyomó szelep port geometria sem egyezik, egyik módosított nagyobb átömlő furat, nem biztos hogy gyári
Ezeket déw rém rmx-ének a kódjai!Ezeket nyomja majd be a laptopba mikor ráköti!
A lemezelése
Vettél-e már bele új cuccot?
Ez micsoda?
Bűvös számok egy része
NY:11.45x0.4;11.45x0.4;10x0.2;14x0.1;18x0.1;20x0.1;20x0.1;14x0.1;21x0
.1;21x0.1;21x0.1;21x0.1

H:12.55x2;11x0.2;12x0.2;13x0.2;14x0.2;16x0.1
;18x0.1;20x0.1;14x0.1;21x0.1;21x0.1
kifolyik a benzin, a benzin drága.....
a hülyék ingyen vannak

Pali odarohan, de a motort állítgatja?
szerintem látta hogy hosszú lesz aztán reflexből ráfékezett a levegőben
Bameg.
Ennek már mindegy volt hogy van tekergetve a telója.
Amit te itt látsz az nem az amiről szó van, írtam is már, hogy én a tempós balhéról beszélek, meg az igazi lapolásról, mikor vízszintes a járgány.
Ez a kép kb akkoriban készülhetett, mert itt még a 125-el tolja. (mondjuk ez is lassabb ugrón van, de látod az eltérést)

http://www.motonews.com/showth...
Az biztos, mert én nem erről pofázok! Itt feltételezhetően azonos technikájú elugrásról van szó.
Keress régi "Bubba Scrub" videókat, van olyan ahol látod, hogy azonos tempóval mennek rá az ugróra úgy, hogy Fekete pákó pár méterrel hátrébb van, aztán látszik, hogy nem "repül fel" olyan magasra és a másik előtt érkezik le... Ennyi
nem volt az olyan rossz órabér
legalább gyakoroltam a tanklevételt
Az sose biztos, pl a Rinocérosz bőre sem annyira érzékeny
Na én nem akarok szopni vele! Az xr-en volt hely ott nem volt ez probléma, de itt...Inkább a gyári még egy két hónap aztán úgyis felújítás! Addig megkérem az asszonyt hozza meg a mikulás!
használtan kell venni
a huskyra 12ért vettem gombástól-csövestől, igaz egy napom ráment mire kiagyaltam hogy tegyem fel mert nem akart elférni
Én mostan kérdeztem meg a motorbiciglibótba ahol árulnak a motortípusomhoz alkatrészöket, kicsivel kevesebb mint 40 ezer a bergre való venti hőgombával minden sallanggal együtt!
Ha a fészen követed csikát, ő rakott már be olyan képet ahol az ősemberek is így ugratnak eltekerve a motort...kb 30évvel ezelőtt
MOstan eztet nem azért csinálják eztet az elforgatástot, mert ha sokáig van a levegőben akkor lelassul? És ha minél előbb visszateszi a földre akkor gyorsabb kört megy? Szerintem ennek a srácnak van az ülés alatt egy blokk mikor ugra az beindulés a dugattyú és a többi mozgás elcsavarja a motorját amúgy! Ennyi a megoldás
Kb 11:00 utáni rajttól nézd mad 11:20 körül keresd a 3-as számú versenyzőt, figyeld az ugrón. A videó 1997 ből van, nem valószínű, hogy Bubba van rajta.
http://www.youtube.com/watch?v...

Persze ez nem bizonyít semmit, max annyit, hogy nem ő volt az első aki így ugrott, részemről csak annyit feltételeztem, hogy az elméleti fizikai fogalmakkal nincs tisztában, érzésből nyomja.
Jó napot!

Szerintem simán mindenki elbeszél egymás mellet, a szavak miatt

Itt van nektek ugrási szög meg távolság összefüggés, szavak nélkül
Kicsit viszketni fogsz bandázsolás után, ne bennt csináld. Van benne üvegszál vagy mi.