Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól van megcsinálva,nem olyan büdös az! Sőt! Nálunk apám szokta a vadat csinálni,igen-igen finoman!

Mondjuk magyar gyomornak magyar kaja való! Marhapöri nokedlival,kovászos uborkával!
jaja azt raknak bele! eleinte nem értettem mi a fene az a piros bogyo a vadas raguban. érdekes ,de nem az a legnagyobb bűne a vadkajának ,hanem az ,hogy rohadt büdös! nem raknak bel semmi jó fűszert, félig nyers és hatalmas rágod darabokra van apritva ahús. enyi elég?, levest sosem főznek!zöldség nem igen van. reggelire mindig ugyanz a tegnapi sonka meg a fagyos közepű zsemle. ebéd ha jó ritkán akkor meg biztos nem jut mert a szakácsok megeszik az össeset. röviden ennyi az hogy szarul föznek. ja meg kétpofára eszik meg istenitik azt a léberkéze nevű furcsaságot. nagy tömbbe van mint a parizer az ize is hasonlo. megpiritják rostlapon és ugy rakjád eléd mintha scampi lenne kaviárral.odahaza nem biztos hogy nekiadnám a kutyának.
Zarándban nem tudtok normális kempinget ? vagy útvonalat ?
Akkor egyék csak! Mondjuk az után a színtelen,ízetlen,szar után amit kolbásznak hívnak,bármit eltudok róluk képzelni!
hali GAS GAS EC 50 ROOKIE alkatrészek eladók,szinte minden van!bővebben KISENDURO-honlap!06304906559
No para. Ezek az osztrákok úgy eszik kétpofára mint az állat. Kis ribizlilekvár meg vörösáfonyalekvár meg a tökömtudja még mit nem tesznek bele. De olyan büdös még készen is hogy hányinger.
A döme nem is olyan hangos! Volt tegnap is ködösítés,de nem én voltam az elkövető! A sanya csinált olyan füstöt mint az omega koncerten!
Abból biztos nem,mert bőgéskor olyan büdösek,mint a vasúti klozet! :)
Ez nem arról szól, hogy megpróbáljuk megkeresni a legfaszabb embert a környéken. Tök jó itt a közösség, csak vannak renitensek.
Szerencsére most csend van.
Ha Döme megszólal, esetleg egy kis olajat is kiénekel magából, a szarvasok a Balatonig futnak!
Szerinted abból a rigyető bikaszagú húsbòl lehet jót csinálni?
Vedi a faszom,csak mondom,hogy minden a hozzallasnal kezdodik...szoval,hogy vannak nalana szarabb figurak.Az,hogy milyen figura o az egy masik oldala a user manualba
na a nagy baromja a okos ővadász.. ha a fővadász ekkora lúzerbarom.. akkor milyenek lehetne kis vadászok
az ilyne küldje kia a csládját a vadér.. oszt talán akkor nem szaporodnának a vadbarmok
képzele a pofályát amikor z okos magyar beosztottja megy a fluoreszkálós citromsárga neoluksz sprét rázogatva..
hogy hély ..baromarc... megoldjam hogy többet ne lödd ki a buksi kutyád

ezt a főzést mr többször mondtad.. de nem értem.. hogy lehet szarul főzni?
nem rak bele fűszert?
odakozmáltatja..?
vagy mi a retket lehet elbaszni rajta?
tavaj a fővadász kilőtte a saját erdélyi kopoját! lement a kutya valami zergéért ez meg szintén zergének nézte buksit. és puff. utána nemsokkal vett egy kicsi kopót. az még él. le akartuk neki fujni ciklámen jelölő sprével de nem értékelte a poént.

amugy ja tele vannak kullancsal! amugy kár nézegetni még a platon is. rá kétnapra meg is ehetem mert a konyha kb 3 naponta vadhusból csinál personal kaját. kegyetlen szarul főznek a vadat meg egyenesen borzalmasan készitik el.
ezaz Jaxy! védd a FecóT

biztos szüksége van rá D
hát ez a vadászos téma ez..ez kemény..
mert ugy tudom csakis tiszta célpontra lehet lőni, tehát..véletlenül nem nagyon lehet össze keverni egy őzet meg egy gyalogost.. vagy y egy kutyát.. esetleg motorost.. mondkjk ha a motoros i épp párzikll akkor a bikát ki lehet lőni..nEEEm?

bár trófelya max a nolán bukó..meg a scott szemüveg lehet
esetleg a motorról az első lámpa idom még mint motoros trófelya

lyódli...
én lehet nem emlékszem az összes hajtás minden másodpercére ...pontossann..de azért aanygobb momentunok.. amik 1 secnél tovább tartanak.. azokat még sörétessel sem lehetne kitakaritani az agyamból
pl a mamókásat is...
balra csaltunk fel egy 1m magas nyomon a kis terszos erdei részen.. aztán bele gabajodtunk a drótba.. áki otto kavagabi ..meg te.h.én...aztán ottó volt hátrébb a mamóka meg őt találta meg.. mi akkor már feljutottunk oda ahonnan nem kellett visszajönni..
de szÍÍp idők is voltak..azok is...mint a többi is
2008at irtunk.. lyarvisékat ott hoztuk fel a kambodzában...
még a videóna is rajta vagyunk..jó jarvist emeg börcsöt nem..de pl a gerárd foszert azt igen.. az a jobb oldali nyomon ment.. full kilátástalanba....azt asszem te húztad fel..meg jött a peti is ..a kapeti.. mondta hogy full készvan görcsölmint atom..mondtuk hogy mennyen vissza mert onnan igy nem bir feljönni...aztán mondta nem érdekli huzzk fel..... még 10essel volt.. azt annak megfogtam az első kerekét.. és konkrétan egykézzel rántottam fel ...motorostul emberestül...a legfelső sziklás észre
ez egyből capalna előtt van..
persze börcs jött és csak úgy szökelt fel a kis 250 ktmmel..
néztünk mint atom...
na tavaly ott is voltiunk szakács úrral.. kétszer is..
de mi lefelé jöttünk.. és le is ugrottam tunk(kisboresz is)a kambodzsáról..
hát mit mondjak.. odabaszódik rendessen a paraszt a 2 méter szintkülönbséget az 5km/h sebességel sikra leugorva..
A szagánál már csak az undorítóbb,mikor hűl ki,és másznak ki belőle a kullancsok.Tudnám még fokozni de nem akarom,hátha valaki szereti a vadhúst!
Minek mennél akárhova,mikor holnap megnézheted közelről a hi lux platóján!
én meg azon agyaltam kimék ma szarvas lesre szürkületkor. aztán később ugy voltam vele nézegesse a faszom. másnapra ugyis kilövik.
Láttunk mi is még reggel egyet,de aztán többet se.Mondtam is a cimborának,ha bőgnek,majd visszabőgök nekik a négy ütemessel!
itt ma is kilőttek egy hatalmas bikát. csóró egész délelőtt ott feküdt a hilux platóján felcsörlőzve. a vadászok meg a hotel főbejárata előtt nézegették meg pózoltak vele közbe cefréztek vidáman. kurva büdösek ezek a szarvasok. 20 méterről érzed hogy büzlik a környék.
köszi!egyelőre még csak nézelődés. sok trágya van azis mind kib drága. ujra meg kinek van péze....
Úgy tudják legjobban elkerülni,ha nem lövöldöznek részegen össze-vissza.
szervizkönyv, nem hátrány ha nem magyar mivel nálunk a szar gázolaj miatt hamar KO. a befecskendező rendszer, szervizben kiolvastatni az agyát, én jónak tartom a Fordokat az említett típust fél évig nyúztuk illetve volt mondeom is amibe 500000 vertünk bele
igaza a német azt mondja a Fordra hogy Forddal megyünk vonattal jövünk
2007-8