Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok,biztos fasza a gép...
Jöhetnek a videók!
és másris itt az másik boldog új tulajdonos

király gépek ezek! grat lacika!

amióta (ismét ) átlátszó tankosok, nekem tetszik mind!
Jaxy

király géped lett! Örülök neki!

Sok sikert és boldogságot hozzá!
laticel?azt még nem is hallottam
habszivaccsal próbáltam de nem volt jó gyorsan elpuhult
a gumihab(laticel) állítólag jobb de nem kaptam sehol sem
akkor ki kell nyomni pur-habbal
nekem mindig szétjött, behúztam az egyik felén kibújt a másikon
kis 20as virsligumi
nem fixáltam semmivel,szétszedéskor ugyanúgy volt ahogy összeraktam
hogy van fixálva?
most kínlódok evvel a módszerrel a gyerek bmx gumijaival mert fél év alatt kikészül a belső a sok lapos használattól
tesztnek ráhúztam a régit aztán olyan 5 centinként szigetelőszalaggal körbetekertem 1 soron hogy ha tágul tudjon nyúlni
próbáltam vazelinnal is kenni de elforgott mivel ebben nincs vakszelep
ja,belül körbe van vágva és rá van húzva a belsőre.
Sok sikert hozzá. És gondtalan üzemórát... Már én is vágyok motorozni,úgy tervezem ,hogy a hónap közepén elmegyek arra a Parádfürdői mulatságra,és utána leveszem a gyári gumikat,és megy bele a tubliss,azután irány a hegy...
Hi All!

Ha már új motor bemutató van akkor én is megmutatom, bár gyanítom többen ismerik innen a motort mint nem
Annak aki nem tudják kié volt 2009 exc 300 six days.
van aki ismeri és azt mondja le van ütve van aki szerint jó. Majd meglátjuk, ahogy a vak is mondta
az biztos, hogy a kuplungra rá kell nézni mert nagyon kint fog.
Előtte nekem GG-m volt igaz régebbi és "csak" 250-es volt, de teljesítményre brutális a különbség. Viszont azon jobban éreztem magam persze mondom ezt 1 motorozás után, tehát még van mit megszokni/beállítani rajta. remélem ráérzek majd erre is.
Jöhetnek a jótanácsok típussal kapcsolatban
Egyébként szép a motorod Jaxy
JA Jozsiii...fasza gyerek, ugyes motoros...persze jol ismerjuk 1mast.a hetbegen 3 napos turan vannak amire nem tudok menni
Bila is megy...es sokan...nagyon karaj az a tura..este 20 motoros bulizikduma....az egy élmény. Vasarnap csatlakozok en is az utilso szakaszhoz..Kacagtuk Jozsit mert ejjel egyebet se almodik csak azt amit aznap csinalt motorozott...na ebbol kifojolag szopatta is a banda...mekkorakat kacagtunk.Elegge jol kavarja mostmar az extrem harot is de allitolag eleinte gEnge volt.gyorsba ugyes
Gratulálok Jaxy !
Kinn melozik csik kornyeken valahol mar 2 eve
Grat Jaxy!

Pont most irt ram egy regi motoros cimbi...
Sok versenyen indultunk egyutt..
Kulkov jozsi...
Irja ha merre mocizik meg most voltak bejarni e verseny utvonalat..
S kiderul h Te is ott voltal!
Kicsi a vilag...Bilaval is szokott menni..
Xc 300-asa van
Koszi fiuk! 12 es kiadas..3 szezont futott.most van 200 u.o. ba...150 be volt dugesz csere...s3 hengerfejjel, minden tartozekkal plusz onindito, kuplung szett.idomok, es meg sok más.
Es barmit javitani kell akkor viehetm mert a regi tulaj az a kornyeken a legkomojabb autoszervizzel rendelkezik...marmint tudasbol értve.
Most veszi az ujat..de azt mondja...fel hogy nem fog ugy meni mint ez
Ez brutalisan megy, jo futomuvel....sajana a gass flere se ment ÷es a futomu kozel sem jart ehez.
elvezet vele menni.Nyomatek nincs anyi mint agassba de felol 8x jobban megy
Grat! Ez a megfelelő gép a Te tudásodhoz!
Gratula használd egészséggel. Akkor már te is érzed a különbséget:)
Grat! Sok hajtást és kevesebb ciki-cakit hozzá (az már megy)!
Mikori a gép?
Szoval az uj mobra...
Nagy a diferencia de kegyetlenül.
Ez repülő hajó....
ezt nem szeretem mert rákoppinthatok vele az ujjacskáimra
mesteri

Szerszám van, igyekszem jó anyagút venni. főleg imbuszból. nah meg a takarítás és áztatása a csavarnak.
legjobb példa...
olajleereztő szarráhúzott csavarjai.. na azokat ez gyönyörűen meginditja..
mert amúgy az aluminiumba belehúzott acél csavar... úgy belefeszül.. nem véletlen.. a sok beleszakadt olajleeresztő csavar...
ezeket ésszel kéne meghúzni.. erre túlhúzza a paraszt aztán meg ütés nélkül lazitaná.. és akkor az acél zépen kiszedi az aluból a menetet.. mig ha megkapja az ütéseket.. akkro széen a két elem galvanikus kötése is meglazul.. és már nem is forgatja magával az aluminiumot az az acél csavar