Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikori évjárat ?
meg van igen
ismeri valaki a ford s- maxot?2.0 tdci motoros 6 spides . van ezeknek valami bánata?, rohad stb?
az marad minden más megy a háztol,gyereknek meg van gas
biztos be volt párásodva szemed
mindent a trialt is
Kösz a választ,akkor mi mehetünk,nem vagyunk mi idegenek,jobban ismerjük az erdőt mint ők,különben is eladtam ez endurom,tokal vonóval, befejeztem
én kisétálok 500m azt ott van
azt írták azért teszik ki hogy a vadászbaleseteket elkerüljék
Én egy darabot se láttam!
Az erdőben vadászat folyik idegeneknek tilos a belépés!
A napló is írta!
Milyen táblák vannak kint én nem láttam és nem is halottam semmit,igaz most szarvas bőgés van kerülöm az erdőt
amugy meg fejezzük be mert ez is fecsegés csacsogás locsogás
ja de lehet az öregnek pont a kertjén vezet keresztül egy csapás. ez meg már a 20 adik alkalom volt így lediferált. azért a vasvilla az kemény
De azért lehet ezt kulturáltan is kezelni mind két részről!
Ha én vagyok a gazda és kulturáltan közelednek a motorosok! Akkor, jó napot kívánok eltévedtek?
Ha én vagyok a motoros: Bocsánat eltévedtünk merre van a XY?
Nem kell mindjárt ölre menni!
Egyet ertek..levernem az arcoskodo motorosokat mint a szart.
lehet már nem emlékszel vik. kint voltunk ott ahol elvesztem másnap. előtte mentünk egy kis településből volt egy durva romaniacs nyom zikzakos . a legalja egy kis porta volt riszrossz kis drotkeritéssel. ki lett bontva letaposva egy helyen a drót és egy öreg nénike üres kis szegényes kertjéből próbáltak elrajtolni a versenyzők meg utána mi is. emlékszem a nénike ott jajgatott meg egy kis bottal próbált hadonászni jó messziről mert közel nem mert jönni. szét lett baszva a kis kertje. szégyen. mondom el kell képzelni az elképzeléhetetlent az az ösz vagyonod és azt tönkrebaszák pár gazdag unatkozo segarc csak mert azt tartja kedve s épp arra járt. arrol nem beszélve ha ilyen hegyoldali kis füvest kirugatsz. egy év mulva ott egy vizmosás lesz! mig füves addig eloszlik rajta a csapadék. ha nyomot vágsz bele lehet elviszi a házad egy nagyobb esőzés.
nagyon úgy nézett ki hogy kis magánföld a hegyoldalban. gyümölcsösféle. képzeld el neked az a mindened ösz vagyonod kis földed. jön pár endúrós jó esetben áthajt rossz esetben megdézsmálja terméseid vagy esetleg ott rugatja a gyeped mert te esetleg ráemeltél egy botot. ha az én kertembe bejönne 3 ilyen motoros lerugdosnám a nyergéből az kurvaisten. attól hogy nincs elkerítve még nem azt jelenti menj át rajta. a másik oldal az öreg picit kottyos volt és talán alkesz is. vicces volt mikor nekiment a vasvillával aztán meg menekült be a fa mögé. kerülni kell az ilyen kis portákat inkább.
annyi hogy levettem a névből a motort..
ez van..

lyódlis.. há ne msi tudtam hogy van olyan hogy fikszálja.. akkor az kafi...
lefelékben 1értelműen kell a teló főleg sziklák közt..

az a motoros ez durva..
mert ha magán terület.. az övé..elkerítve akkor a qÚrwa annyának megy be a füvön a gyökér...
ha meg nem akkor meg a qÚrwa annyát hadonászik a kapával a gyökér..
a lényeg.. ebben a történetben akár hogy is.. valakinek a minden képp a kurva annya benne lesz
a gerebjét jól beletolta a képébe...kicsit néztem is ..hogy hély haver..ez kicsit sok lesz
Nagyon kis vendégszerető, asszem 1x cspott volna csak a gereblyével, többet nem kellett volna csapkodnia.
260 km enduro...mért szakaszokkal...lesz lassan . készül.
a telókat egy kattintással lezárom mikor felfelé mék. plusz az elejét egy másik kattal leengedem 100 mm rugóutra. igy kapsz egy merev vázas bicajt normál villahosszal . agyaltam énis a merev vázason. de kell ide a jó telo . volt hogy sipályán mentem le juliusban. jó sziklás volt lehetet ereszteni. ot egy merev vázas telomentessel hamar szájraesnék. plusz sokszor komfortosabb is a telok miatt. van hogy városban le lehet ugratni lépcsőkön. simán kiveszi a telo mintha a járda részen gurulnál le.
vagy éPPen ez?
Az a helyzet a celebekkel,hogy szeretik egy darabig,utana büdösek..
Zsir is ember a maga modjan,de nalana roszabbat kapsz milio egyet aki nem mondja el a velemenyet.
Valami mas tema?
Unom a sok maszlagot olvasni,mikor igy forgacsoljatok ugyanazt a lemezt.
Mi az ,hogy Zari?
Csak igy valtogatjuk a nevunket?
Miert nem inkabb...IzMosKardvirag73