De azért lehet ezt kulturáltan is kezelni mind két részről!
Ha én vagyok a gazda és kulturáltan közelednek a motorosok! Akkor, jó napot kívánok eltévedtek?
Ha én vagyok a motoros: Bocsánat eltévedtünk merre van a XY?
Nem kell mindjárt ölre menni!
lehet már nem emlékszel vik. kint voltunk ott ahol elvesztem másnap. előtte mentünk egy kis településből volt egy durva romaniacs nyom zikzakos . a legalja egy kis porta volt riszrossz kis drotkeritéssel. ki lett bontva letaposva egy helyen a drót és egy öreg nénike üres kis szegényes kertjéből próbáltak elrajtolni a versenyzők meg utána mi is. emlékszem a nénike ott jajgatott meg egy kis bottal próbált hadonászni jó messziről mert közel nem mert jönni. szét lett baszva a kis kertje. szégyen. mondom el kell képzelni az elképzeléhetetlent az az ösz vagyonod és azt tönkrebaszák pár gazdag unatkozo segarc csak mert azt tartja kedve s épp arra járt. arrol nem beszélve ha ilyen hegyoldali kis füvest kirugatsz. egy év mulva ott egy vizmosás lesz! mig füves addig eloszlik rajta a csapadék. ha nyomot vágsz bele lehet elviszi a házad egy nagyobb esőzés.
nagyon úgy nézett ki hogy kis magánföld a hegyoldalban. gyümölcsösféle. képzeld el neked az a mindened ösz vagyonod kis földed. jön pár endúrós jó esetben áthajt rossz esetben megdézsmálja terméseid vagy esetleg ott rugatja a gyeped mert te esetleg ráemeltél egy botot. ha az én kertembe bejönne 3 ilyen motoros lerugdosnám a nyergéből az kurvaisten. attól hogy nincs elkerítve még nem azt jelenti menj át rajta. a másik oldal az öreg picit kottyos volt és talán alkesz is. vicces volt mikor nekiment a vasvillával aztán meg menekült be a fa mögé. kerülni kell az ilyen kis portákat inkább.
lyódlis.. há ne msi tudtam hogy van olyan hogy fikszálja.. akkor az kafi...
lefelékben 1értelműen kell a teló főleg sziklák közt..
az a motoros ez durva..
mert ha magán terület.. az övé..elkerítve akkor a qÚrwa annyának megy be a füvön a gyökér...
ha meg nem akkor meg a qÚrwa annyát hadonászik a kapával a gyökér..
a lényeg.. ebben a történetben akár hogy is.. valakinek a minden képp a kurva annya benne lesz
a gerebjét jól beletolta a képébe...kicsit néztem is ..hogy hély haver..ez kicsit sok lesz
a telókat egy kattintással lezárom mikor felfelé mék. plusz az elejét egy másik kattal leengedem 100 mm rugóutra. igy kapsz egy merev vázas bicajt normál villahosszal . agyaltam énis a merev vázason. de kell ide a jó telo . volt hogy sipályán mentem le juliusban. jó sziklás volt lehetet ereszteni. ot egy merev vázas telomentessel hamar szájraesnék. plusz sokszor komfortosabb is a telok miatt. van hogy városban le lehet ugratni lépcsőkön. simán kiveszi a telo mintha a járda részen gurulnál le.
Az a helyzet a celebekkel,hogy szeretik egy darabig,utana büdösek..
Zsir is ember a maga modjan,de nalana roszabbat kapsz milio egyet aki nem mondja el a velemenyet.
Valami mas tema?
Unom a sok maszlagot olvasni,mikor igy forgacsoljatok ugyanazt a lemezt.
azt írták azért teszik ki hogy a vadászbaleseteket elkerüljék
A napló is írta!
Ha én vagyok a gazda és kulturáltan közelednek a motorosok! Akkor, jó napot kívánok eltévedtek?
Ha én vagyok a motoros: Bocsánat eltévedtünk merre van a XY?
Nem kell mindjárt ölre menni!
ez van..
lyódlis.. há ne msi tudtam hogy van olyan hogy fikszálja.. akkor az kafi...
lefelékben 1értelműen kell a teló főleg sziklák közt..
az a motoros ez durva..
mert ha magán terület.. az övé..elkerítve akkor a qÚrwa annyának megy be a füvön a gyökér...
ha meg nem akkor meg a qÚrwa annyát hadonászik a kapával a gyökér..
a lényeg.. ebben a történetben akár hogy is.. valakinek a minden képp a kurva annya benne lesz
a gerebjét jól beletolta a képébe...kicsit néztem is ..hogy hély haver..ez kicsit sok lesz
Az öreg bepöccent
Zsir is ember a maga modjan,de nalana roszabbat kapsz milio egyet aki nem mondja el a velemenyet.
Valami mas tema?
Unom a sok maszlagot olvasni,mikor igy forgacsoljatok ugyanazt a lemezt.
Csak igy valtogatjuk a nevunket?
Miert nem inkabb...IzMosKardvirag73