Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha meg jól belegondolok pont emaitt mondtam l inkább mert hányok tőled. csanit sajnálom.
te szelemi fogyi. táppénzen vagy oszt menned kellett valahova papirt intézni pénteken nehogy rám fogd már te féreg. vagy bemásoljam mit irtál előző este ? teee táppénzcsaló! guminak meg hogy örülsz hehe. veszek máshol nm téma van rá piz pont leszarom.
fullbebénázásos károkozás..szuper robi ventillátor szétütés...
a tszt már mindehol jó volt.. mondom oldalazós sáros lapos szikla...na ott mit mutat.. mkflály fejáró után lefelé a patakban...
a hátsó kerék nem tudom mit mutat .de azt igen hogy az eleje.. az úgy kicsúszott alólam.. és egy semmilyen helyen.. odatettem a motort. ..
hűtővédővel egyberakott husaberg szpolyler.. odanyomoritotta szegény ventit...
aztán mondom..forog a lapátokban a villanymotor..lapátot nem viszi...tuti széttörtem már reggel nézegettem a netten..4-5-6 ért volt is ilyen..
mondom kafi...
de motormosás után derü fély a balfaxságomra..
csak le kellet volna szedni a ventit és visszatolni a szoros illetsztésel ellátott ventillátor lapátot a tengelyre...
na ehelyett innetől kezdve... kicsit nem jöttek be a szopók..úgyhogy ezeket elkerülgettük.. mentünk mi mindenhol...extra jó helyeken..csaka patakos szopást azt mellőztemtük...
a melegről csak annyit...exc 350 ventilye egyfolytában ment..ugyhogy szükség lett volan nekem is a ventire...egyszer le is fúlyt kicsit.. de mint kderült.. fél deci vizet nyomottt el..
de a berg sajna nem csaka ezzel van megáldva.. hanem a tankot melegiti a kipufi ha nincs venti...vagy jó menetszél..na az már jobban rotyogott... de igazándiból csak egyszer.. mikr megrottyantotam a vizet..
de volt szopó felfelé.. az úly fejáróban ami mekflály kettő néven van fémjelezve.. mert ugyan olyan merdeke csak 2 szerr olyan hosszú
na az sáros volt.. na az über kafi volt... igazándiból annak a tetején volt kicsit gőz..de pont felértem.. tünk...és onnan meg egyől le és hűtés
aztán még szanberg hlála felé elmentünk.. most teljes úly irányból.. nagyon hosszú nagyon meredek nagyon kafi felfelét találtunk.. mint kiderült ezt már valaki betalálta..meredek..hosszú..aztán mikor elfogyna a motor.. látoda nyom oldalazik ..aztán uléyra felfelé.. ilyenből volt egy nyomon egymás után 3!ultra jó volt......

ami kiszoptatott..
az a hiper kemény rugó.. na azt nem lehetett be okositan.i.. nem is csoda.. a 69 es rugóval... a csillapítás a gyári volt....
ez 71-90.. ez olyan kemény hogy a 13 ról 1 re betekert húzó.. és a másfélről -1/4 ig szintén betekert gyors lassú..ahát az sem fogta meg a húzót.. és ott ahol feldobós ugróval kezdett..ott csani nagyon karajul fellépett.. én meg berepültem a fa tövéiga a gyökeres kanyarba.. na ott 3 szor kellett nekifutni...
hazafelé érteztem az otuton is.. hupliainál.. úgy riszálja a hátulját mint valami viszkető puncilyú milf
ugyhogy vagy olaj csere lesz a hátuljába vagy .. még a 72-250 nimród féle rugó lesz teszten...
ugyanis a lineáris rugóhoz csinált lineáris lengés csillapito..az azért csak olyan ...
szóval az még teszten lesz...

összességeében a 66km..az nagyon extra lett .
és igyhogy a vnetit sem ütöttem szét,.. max a bafaxságomra haragud6ok.. hogy mért nem néztem meg.. 10 perc alatt megcsináltam volna .. és gó faxául.. és nem melengetem feleslegessen a benzint sem.. + még akkor lett volna pár patak is..
bár igy is nagyon faxa volt...
szanberg halálát felülről oldalazós nyom nélkül csináltuk...a patakban.. végig.. kiszedték az óriás bedőlt fát.. a többin meg faxa kihívás az átjutás.. na is az extra jó volt

ugyhogy lyódos.. ne is sajnáld ..nem vesztettél semit .. hacsak a gumi úlyrarendelést. . de neked ha name jössz hajtani minek is az úly gumi..a robogódra.. meg úgy sem lyó a xt 754
az hogy miattad tettük péntekről szombatra.. te meg lyól megmutattad.. miattad full felesleges bár milyen variálás szerveztkedés.. riynálás meg hogy neked nix kocsid 30km utazni mennyünk érted...minek is indult el szegény csani hozzád....mert úgy sem akarsz jönni...inkább robizzál..meg gó kalyak

te is meséld el merre lyárál.. bazulika itt kis szerpentín ott városban moci amott
osz tök jól eldiskurálunk itt a gasgaszon
ja és kárörvendő faszfej is.
ott simogatja a boltban már egy ideje. szépen rendbe van hozva. erdőt pályát nem mostanában látott. szerintem érdemes mgnézned.
te seggfej.
és te ismered a motort?

gondolom krossz pályán nyelezték...
még korán volt fél7kor

elolvastad szerintem.

a förszt az ok. hogy el akarja adni.

de a szekönd. az hogy mennyijé. az nem ok.

de lehet az is ok. csak tudni szeretném az árát
a tegnapi hajtást több féle képpen is lehetne hívni....
haverek fényes tanúbizonysága.. a szervezéses nyüszítéses sirás rivás.. este fél kilenckor.. reggel 6kor meg küldi az esemest hogy ..mégse mert ő inkább fáradt...
de nem baj lyódos...csani nem haragszik mert nem vette észre az esemst és már hmvhely alatt volt mikor én hivtam reggel hogy mekkora egy sÍrós-nyüszítős bénabéla vagy...
azt mondta nem haragszik... és a feleslegessen kicipelt mitasz ekszrőmöd..a panzióban..a román haverek..már be is bótolták
ugyhogy ez sem volt hiába

volt még tesztnap is...
egyszerűn beszerezhető gumi + bevitt levegő nélküli 2.125 tublix
na ez lyól sikerült...jaÚl vizsgázott . mindenhol..sáros felfelében sziklás gyökeres zarándi takony talaj csúszós kővé szikkadt se csúszós poros zarándi talaj.. gyökerekkel spékelve...
sáros mekflály feljáró csúszós sziklás középpel....
porso gyökeres.. gyökeres, extra gyökeres! superszuper helyből..
lapos sziklás száraz.. vizes ..mohás....hosszában a vizes fa a tibu patakban..ráfutásos alapon...helyből elindulás..vizes szikla felfelé ben stb... ott ahol a románok ugy fordultak vissza mintha.. azt látták volna .. jön a armageddon...
mindehol....
referencia gumi..mislen fimes...0,25tel tublissal...

13-48as áttétel..hát ugy hogy foga a gumi..mint a ződfesték.. hát az ... ..az úgy nem jó.. persze kopott ms3 kemény poros tlajon...vagy a nagy hegybena a füvesben...na ott tuti jó lett volna.. vagy full sárban.. mikor egyfeszt kapartat a paraszt..
de igy tegnapra ez ..igy sok volt.. 13-50 de lehet hogy marad6 a 13-52 is ezzel a gumival...persze 570 birta.. de nagyon sokszor nagyon nagyok kupli nagyopn alacsony alaplyárat alatt..ezerrel ...és onnan már nem úgy röppen meg...
volt még...
Ne szólj le,ehhez is teljesen meg kellett magam erőltetni!

Kéne már,de ebben a melegben marad a medence!
rendszeres titokolvasója a fórumnak. (a tulaj) nem értem miért nem referál itt neked valami szépet.
válasz...
nem...
hály..
csak tiplyeim vannak..
de pl az első.
a försz..az az hogy elakarja..... adni
Jaxy, mennyiért hirdeted egyébként?
Ez gyenge volt, de tőled elismerésre méltó! Motorozni kellene már, nem itt baszakodni a fórumon.
Nem csak a halak voltak tátott szájjal! Te is úgy tátogtál ott mindenki előtt térdelve,mint egy ponty.Mondta is valaki,hogy dobjunk vissza mert még nem vagy méretes!
Mindig hívsz, de azért "nem tudok menni", mert én is hetekig sírva ébredtem, amit ott láttam... Az a szintű fajtalankodás, amit csináltál élő vagy már élettelen állattal, na az már sok. A kutya nyársra húzva, a halak jó nagyra tátott szájjal... Te meg női ruhában Madonnára táncoltál az asztalon! Jaj...
Mindig hívsz, de azért "nem tudok menni", mert én is hetekig sírva ébredtem, amit ott láttam... Az a szintű fajtalankodás, amit csináltál élő vagy már élettelen állattal, na az már sok. A kutya nyársra húzva, a halak jó nagyra tátott szájjal... Te meg női ruhában Madonnára táncoltál az asztalon! Jaj...
erről a paripáról mi a véleményetek? a hutő csövek elég érdekesek és a blokk is kopottnak néz ki. ismeritek? esetleg tippek rendszámos supermotora?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_fse_45
0_sm-8071730
Huszon párévvel ezelőtt az Rd 350 nagyon nagy dolog volt, de a CBR 1000 is sok örömet nyújtott. De ha egy mocit kell hogy mondjak akkor az a KTM 640 DUKE.
Állatos témában te vagy a szakértő!Főleg a sertésekben (szó szerint bennük) vagy otthon! Szerinted miért nem hívlak meg hozzánk sosem? Egyszer eljöttél,aztán utána hetekig felsírtak a gyerekek,és nem csak álmukban,hanem fényes nappal is.Nem tudtam nekik mit mondani,mikor megkérdezték hogy most te nő vagy,vagy fiú.
végre nem csak videón látni!
Zari Te SzEGGed környéki vagy. Nem ismered véletlenül ezt a motort?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_200_exc-8055990
ki tudja.......
az enyém 12 évesen már kb 1 méter magasakat ugratott a szimóval
utána valami megpattant a fejében és csak a pc játékokat buzerálja
már 2 éve rá sem néz egyik motorra sem
A te fiadnak tényleg nem kellenek ötletek... Amúgy meg mit kezdene a hogyan öltözzünk nőnek tippeiddel. Az állatos témát fe se hozd előttük! :-D