Valószínűleg egy idő után ki fogja nőni a gyerekbetegségeit és rutinos lesz ő is, mint Jarvis, akkor meg már tényleg nem lehet megfogni, de vannak még ott páran fiatalok, akik ügyesek és versenyre szállhatnak Walkerrel.
Jarvis most még a technika/rutin miatt tud velük partiban lenni, ő nem olyan gyors és őrült, mint a fiatalok.
Ezt gondolom tudja és próbál gyorsulni, de ő már sosem lesz olyan őrült mint ezek a fiatalok, szerintem.
Én is belezavarodtam egy kicsit.A második nap vége a vízben álló kapunál volt,mert annak láttam a végét élőben.Lehet hogy ezek,több nap anyagából összeállított videók?A második napot Jarvis nyerte,a harmadikat meg a Walker.Nagyon úgy tűnik hogy,itt sem sikerül senkinek megverni a gyereket.Meg kellene nézned egyszer élőben őket.A motorok,és a menők egyszerűen fenomenálisak,a videókon is nagy élmény,de élőben a tuti.
zSOLTIKA UGY NYILATKOZOTT HOGY ELETE LEGNEHEZEBB MOTOROS NAPJA VOLT...VAGY 170 KM...SZOVAL mi nekunk ilyen fingfaragoknak,meg gyertyaszakertoknek csak nezni van ott helyunk :)
Így most elhallgatva a profik motorját magas fordulaton, gondolkodóba estem ami a karburálást illeti, nagyon szépen peng nekik nincs se lehörgés, se az a "légtorok hang".
Mondjuk az érdekes, hogy Walkernek nem forgott ki elsőre
day 2: http://www.redbullromaniacs.co...
2:00 nál Walker beszívta a vizet ügyes a srác, míg így szereléssel is csak 4 perccel végzett Jarvis mögött tegnap.
Ja..nekem is mikor maszok a motorral mindig az jut eszembe hogy milyen szarul van karburalva es azert szenvedek
De vegul is teszi a dolgat csak en kell fejlodjek....a karburalasba
Ez a foszer a hobbiba kellene menjen.Tenyleg nincs kondi.
Ezekbe a hegyekbe kondi es tudas nelkul nincs mit keress,na meg vezeto nelkul.
minden esetre jo latni olyan helyeket a videokba,ahol mi is kidobtuk a vizet..na meg fekudtunk egy parszor.Nekem pl az volt hihetetlennek,hogy 6km mesz csak 1 feljarot..es mire felersz addigra hulla vagy,es a kovetkezo egy olyan lejaro,ahol sokhelyt csak a motort kisered
El kell menni,meg kell erezni azoknak a hegyeknek a vadsagat...es majd rajosz,hogy semmi kozod a kemeny motorozashoz
lyapó..illetve..lyanó
az asszony naponta több gyertyát használ el mint én évente a 2t ben...lya.. hogy nincs is kettő tém.. hát akkor meg főleg igaz.. mivel igy én 2t ben nem is használ6ok el gyertyát...
0,5re a trélyfával.. havonta több gyertyát használ az asszonyom mint eddig én a 4t és 2t motorjaimba
ezek tuti hamisítványak..mert egy gyertya jó ha elég neki fél napig..mert a gyertyák csonkig égnek..még a teszkós gyertyák is
azért azt belát6ja a tisztelt nagyérdemű..azokon a jeleken..amiket eddig megtaláltak mint .. hiba a hamis-hitványakon.. azokat azért nem tÚl bonyolultan lehet-ne orvosolni.. a utánhamisítóknak hogy azt mondhassák rálya.. ez is gyári..nEEm?
ez a szín meg beütő jelölés.. ezek mind mind picit jó hamisítványoknál.. ezek pikk pakk orvosol6ók lennének..mármit ha a gyártási percizitást jobban iso 9002 -ítenék
Fazon tényleg, csak egy picit túlbecsülte magát. Ezzel a tudással még a hobbi is kétséges, ráadásul nics kondi se, a lefelébe is liheg 200-as pulzussal.
Jarvis most még a technika/rutin miatt tud velük partiban lenni, ő nem olyan gyors és őrült, mint a fiatalok.
Ezt gondolom tudja és próbál gyorsulni, de ő már sosem lesz olyan őrült mint ezek a fiatalok, szerintem.