En telen nem motorozok.Itt akkora a ho meg a hideg, hogy a fasznak van kedve felulni egy motorra -20 fokba
Inkabb a hó szán. ..na az ihen...a motorozas melette laskafos
A holnapi napot csinaltuk...minden esetre olyan felmenok es ereszkedok vannak, hogy komoly fizikai kondicio nelkuli motoros nincs mit keressen.
Ott ahol mi 1,5 orat ereszkedtunk ezek bemennek kb 40 perc alatt.en nem felek a befelektol...habar attol volt koponya repedesem...le is kuzdottem a fobiam..megyek is befele...de mikor alig tudsz allni es a motort is tartani kell...es meg messze az alja....na ha valaki nagynak erzi magat oda ossze szervezhetunk 1 motorozast...2 naposat..en vezetek...
Az RBR 2014 nyom day 1 CP3 és CP4 között mentetek?
Jarvisnak is majdnem 1 óráig tartott 3 ból 4 be eljutni, volt akinek 10 óra alatt sikerült, ott aztán lehetett feladat, vagy hosszú szakasz volt? a CP4 és CP5 közötti is érdekes lehetett az időket nézve.
Egy kis mai sztori ...
Elmentem a gyogyszertarba vazelint venni...legyen mivel a mosse-ot bekenni....Mondom a mamanak,hogy kerek 3 kilo vazelint.... ,hogy micsoda?...3 kilo vazelin?..mondom aha...mondom a jo menetekhez jol be kell kenni a gumit es ,hat sokan vagyunk es engem biztak meg hogy vegyek 3 kilot.
Latom,hogy nagyon nezegetnek,a fiatalabbak csak neznek ki a fejukbol...na de nincs mibe belerakni anyi vazelint..mondon jo az pungaba is....
Es akkor hova kell enyi vazelin?kerdezi a kivancsi alkalmazott...mondom gumira... ..de mar priccoltunk a rohogestol...aztan elarultam,hogy motorozni hasznaljuk a kulso gumiba,hogy jol csusszon...na aztan a nagy kielegult pofat lattad volna a muttereken.....de mondom,ha ilyen furcsan neznek ram akkor ugy nez ki nem csak erre jo a vazelin...
Képeltem párat, de ezek szerint öreg a gépem, nem érzi a makro funkciót.
Ezen talán látszik, hogy a jobb oldali újakon gyárilag le van csapva az éle a hatlapnak. Nem is csak a versenygyertyán hanem még a valamelyik Hondába forgalmazott EV "szériánál" is.
Bal oldaliakat Fransziában vettem, az EG asszem hazai, de túl van a 10 éven és köszöni szépen jól műxik, a jobb oldaliakat meg Bristolból hozattam. Esélyes, hogy mind eredeti darab.
holnap gó gyogyszertár..