Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály kizspalytások

vége a retbulnak hát nem holnap lesz vége?
azért akár hogy is ügyesek ezek a shrácok...
a tegnapi kis sziklaszaladás

http://youtu.be/zsfEiq0lCgQ
Most ért be Young, lehet ő a 3. a végeredményben, nem Bolton
Csak 3 perc volt közöttük.

Tudja a fene, majd kiderül
RBR 2014 nem hivatalos végeredmény:

Walker
Jarvis
Bolton

4. napon
Walker ért be elsőnek
Bolton 2.
Jarvis 3.
Szevasz,kicsit megkésve de most ugrott be hogy ígértem
http://www.jetsrus.com/individ...
Bár lehet a silveren mentetek inkább.
http://youtu.be/9AcoP-0Mofw

Tényleg, melyiken mentetek?
Jaxy, ismerős-e?

http://youtu.be/zp4RcPT0RnY

Day 2 onboard, bronz nyom.
Egykerék hogy megy? Gyakoroltad azóta?
ok, ez igaz
szerintem Taddy nem lenne partiban velük, az terem, ez amin kint mennek meg más... Ok a teremhez kurva nagy kondi kell, mert rengeteg akadály egymás után, de akkor is más. Ott pl nincsenek hosszú feljárók, meg lefelék sem, más technika kell oda meg a terepre.
Szerintem.
Akkor eddig jól ment, az utolsóhoz is sok sikert!

Miért kell elforgatni ennyire azt a fényképezőgépet?
Jó napot!

RBR day 3 belülről.
http://www.youtube.com/watch?v...

Ennek a srácnak is be kellett volna karburálni az a motort, szerintem nem az igazi
nem az egész versenyt értettem hanem ami a videón volt(egész verseny úgy kb 1 hónap alatt lenne meg sok csörlőzéssel)
múlt évben belekeveredtünk egy king of the hill(nekik light) szakaszba, bele is borítottam a gépet a mélybe
de meglett, 1 kis rész kivételével tetszett is, csak az oldaltáskák sínylették meg mert a nyom mellett 30 centikkel voltak az eldőlt fák elvágva
csikusz..széria igen is van..lyÓÓÓ
a gyári raceloknak csinált széria

lyakó...
el ne ályulj már blazótől meg a ő kondiától...
próbálta ö a romaniacsot..egyszer talán majd egy napot is végigcsinált...de aztán egyet sem és után sem látta arra senki...
mert való igaz..hogy a kis 1-2 órás racékon(pl erzberg..neki 1-2 óra ) de ott kint a romaniacs.. az más...

már nem is itudom ki irta de..kis komment ide a racéhoz...
mikor a legfelkészültebbek voltunk romániákszból(2009)akkor reggel 9 től.. este 5-6 ig megcsináltunk egy komplett nap....nak a felét ..mondom 5en.. nem huzogattuk egymást...volt benya(2t 300nak ..két 2,5 kólás kupa..azaz 5,6 liter + bena!mert bruttó2,8 az az üveg kóla ha teli van).. meg tudtam hog hol mikor merre tudunk kiszálni a nyomból dangeros esetben..
szóval...ott akkor jössz rá..ember. igaz hogy konkrétan kipihenten minden egyes feladatot meg tudsz csinálni(kipihenten lépésről lépésre!).. az erdőben még ha nehezen is .. de mindet...csak akkor van baj.. mikor egyiket megcsinálod aztán a másikat is kell. aztán nem pihensz 4-5 tiz percet.. 20 perc keményebb menet után...hanem tolod tolod.. szépen az erdő.. percről percre.. kiszivlya az erődet..aztán a feladaok nehézsége nem csökkel.. koncentrráció erőnléted viszont egyre csak fogy és fogy egy olyna fladatot ..amint otton kis hegyed.. észre sem veszel...a nap közepe felé.. a nyomon meg ott bénázol rajta...mert dekoncentrálódsz fáradsz...amivel még jobban dekoncentrálódsz mlégtöbb bénázás mégtöbb erőfeszitéseel jutsz át a feladatokon..mégjobban elfáradsz mégjobban kisziv a hegy...
aztán azt veszed észre...kész..Óver...aztán a napnak csak a felénél járunk...és ugy érzed ..ölég volt..az a 80km is..
de nem csak elég.. kibaszott jó is

szóval.. az hogy egy egész napot full végigcsinálj. ahoz kicsit több kell mint ügyes ..és jó motoros vagy..
de ha okosan szóltok a taghoz..ismerek itt fórumosok közül (egyet tutti..nem tikokjancsit...bozótbulykáló tiktoolvasót) aki már volt romaniacs nyomon racel rajtszámmal.....
na ha szépen megkéritek.. lehet mesél ezt azt...
ha csak kicsit megy bele is lesz 100 oldal a történetrengetege

szóval.. egy szónak is száz a térgye...
le kell mosni big bálan 570..mert megérdemli a tisztaságot a tegnapi nap után IS
lyakó..ez nem volt szép
hály..
tudtam gecc hogy te egy állat vagy..
én még csak kétszer motoroztam ott a verseny ideje alatt a versenyzőkkel..élőben (2x2 napot)..persze másodszor már okosabban..mert nem a versenyzők közt a nyomon
hanem mikor okosabban szerveztük.. 1,5 órával az utolsó egHszpertes után indultunk ..volt nyom volt szalag és 5 vonatoztunk... közel azonos tudással-gépekkel
szóval eddig részemről csak kétszer volt élő nyomon hajtás...de ha te ott ahol az expert vagy hobby keni....és te ott a nagy bálnákkal.. felcuccolva..
akkor holnap...után ..lyárvist meg véd lyángot elküldöm a büdös picsába.. mert akkor azok egy igazi bénabélák... ...mármint hozátok képest..
persze mi meg járviszékhoz képest vagyunk nulla hurkagyurkák....
de igy tök jó tudni hogy ..itt a fórumon.. itt vannak full gecc profik...akik.. bálnákkal..ugyan itt
azt sosem felejtem el..(mondjuk kb az összes hajtásra emlékszem...úgy méterről méterre sokszor ez is a baj)mikor letoltuk a motorokat a hegyről.. úgy 300m-t mellette álva alatta feküdve( ez mondjuk csak 1-2 rossz lépésből adódóan 1-2 eset volt )...a többi expertesel együtt..pedig ezek ...110kilós gépek.. és 2-3 kilónyi csak a csomag / paraszt..(ugye a két litykó viz..+kis szerszám-kaja)
szóval ti itt a nagy bálnákkal....
ezekszerint akár oda vissza...
ini...
bakker te egy istenállat vagy .
Az hát!
Heeee,az Török nagyon jóóóó 4 teló 2 milkó+ minden.... Menek minnyá megint,szóval azok tudnak
A gyújtógyertyának tudod mi a feladata?
Az is hülye aki beveszi azt a széria dumát,mikor előadják,hogy ez meg az azzal megy
Hát ha még egy ilyen szar széria géped lenne!
Úgy ahogy mondod! Ő egy eszement vadbarom módjára megy,de ezt kibaszottul jól csinálja.
Radiiii a Laciiii na még egy vizsga azt lehet menni tovább tanulni mesterek mesterének
Blazuzinak kibaszott kondija van es mint egy orult ugy motorozik.Siman letapodna mind a 2 motorost....azeee ne feldjuk azokon a kemeny pajakon istentelen kondi kell....na az neki van..na meg tudas annal tobb
Lehet h megszavazzatok de gecire nehezek.Ha nem jartam volna be az idei romaniax nyombol 2 napot nem is mondanek semmit.Nem a technika fogy el...azzal nincs is gond, hanem azokkal a gyilkos lejarokkal meg feljarokkal..ecceruen jon hogy elbogd magad olyan hosszak es farastoak.De ha gyakorolna az ember es kondizna akkor tiszta elvezet lenne.En igy is elveztem a motorozast...ketseg kivul a legjobb motorozas volt eletembe...de az iden visszamegyek meg 1 rendbe.
Mióta Blazusiak kiszállt és pár milláért elszerződött az X-games-be kettejükről szól az egész,egyenlőre.De semmi nem tart örökké,még talán ez az uralom sem.
Te hiába szavazod meg Jaxynak, sajnos vannak időkorlátok és ha nem vagy ott időben akkor leküldenek a műútra, nehogy kintragadj éjszakára.(egyébként én is megszavaznám)