Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elszólta magát a marha ,hogy kijukasztotta alemzt. lepkésel szedte le a régit ahogy láttam.... elég vékony lemez kicsivel tovább ottmarad már helo is.

viszont utána mutatott egy ugyanez a tipus küszöbjét levágva. a belső oldala full rozsda mert gyárilag lófasz sincs rajtuk lekezelve. igazából belül kezd el kifelé jukadni sajna . az biztos úgy van hogy ahol sérült ott kezd el szétmenni a festék. de itt nem ez volt a bajság eredete . mindegy le van szarva még egy évet biztos elmegy így is.
Festés előkészítéshez köszörülni a lemezt? Még jó, hogy úgy nem halad rendesen a meló és nincs is benne köszönet.
Keress valami normális fényezőt aki ért is hozzá.
A rendesen felületkezet kasztnik csak ott kezdenek belülről rohadni ahol megsérült és javítva volt. Ilyenkor leég róluk a felületkezelés.
Kívülről szintén a sérülésnél kezd rohadni, és ugye a küszöbnél verődik fel a legtöbb kő.
A helyes megfogalmazás "és" nélkül
Jó bizonyítéka annak hogy megfelelő tudással, öregebb motorral is lehet,élvezetes, jó hajtást csinálni!
Fasza! Jó bizonyítéka annak hogy megfelelő tudással,és öregebb motorral is lehet,élvezetes, jó hajtást csinálni!
Erre gondoltál ? mert egy ilyenre én is szivesen pályáznék! hol lehet ilyet kapni? vagy csináltatni ?
Rossz nem lehet ! Hahaha :D
addig örülj! oborzalom kategória.
Köszönöm! A ZsirFeri megoldasat viszont meg nem láttam ! :D Dok mindent lattam mar,tole de azt nem ! :D
Jo megoldas a beutesek ellen,ha nagyobbat kap akkor elmegy nyakbol,de a lenyeg,hogy az apro tojpadasoktol megvedi,ihgy megmarad a rezonak a funkcioja es a gazok is jol aramolnak benne.
A telyes beburkolas is egy megoldas,Zsirferi is csinalt anno olyat,csak az egy kicsit csuf es nehezebb,na meg a sarat is fogja meg .
En szemely szerint nem hasznalok rezovedot..vigyazunk ra menyire lehet,de ha mar ugy is bebaszom akkor a szaki hejrepattintja.Volt ugy ,hogy az uj rezot a legelso esesnel majdnem telyesen betojpasztottam akkorat vettem...de ez rider fuggo.
Van egy EC 250 es motorom, és rezonátor védőt akarok rá tenni, ilyen van ! bilinccsel kell ráfogatni, szerintetek mennyire jó a bilincses megoldás? és ez a védő ?
Ami még sose volt tőlem, onboard kicsit hosszabban(15 perc) hétvégi menetből összevagdosva.

https://www.youtube.com/watch?...

Korábbi videókban látható jó pár hely "kívülről".
Remélem meg tudod csinálni jóra, értek az autó.
hoztam töle plusz anyagot
majd oszterejb mgcsinálom . ki kll köszörülni . végül nem ugy lett ahogy terveztm. ami idegsitt hogy nemm mondta el lőre mire számitsak. pedig tudta. ha elmondja akor annak mgfellően javitatom meg többért. ráment ar hogy gyorsan mghkkli ugyse szolnak. a baj z hogy nkem igy nem jo hiszen haszálni akrom. hátulrol jön át a roszda ahogy csik mondja. az meg nm olyan egyszerű hogy bknm sárral.
Ha a befecskendező betojik, azzal úgy se tudnál semmit kezdeni odakint, szóval ettől se tarts
vagy hordj magadnál egy tartalékot és kicseréled mint a gyertyát szokták
Mi volt?
Megcsinálja újra rendesen garanciába?
Legalább a zsét visszakaptad?
Estét!
.
Patyi hát le is írod hogy "komoly cég, meg van is tapasztalata". Az ő tapasztalatuk hogy nem kell rá, ellenben neked nincs tapasztalatod és nem vagy komoly cég. Én nem hiszem hogy ideges lennék Zari helyébe.
patyi.. neked inkább a kapuban várakozó csikuszBIGmászeruszhoz kéne már odaérni...
mer ennyi idő alatt petőfi gyaloghszerrel retúrba megjárta pöstit..
Hát azért azok a régi 7es BMW-k,De Főleg az ötösök úgy rohadnak mint a picsa..Főleg a régi ötös,olyat nem látsz belőle ami ne rohadna a küszöbnél.