Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más az égéstér forma (ugyan annyi köbcenti). 2008-2013 ugyan az a hengerfej, 2014-15 új forma. 2008-2010 ugyan az a henger, 2011 0,5 mm-el lejjebb vitték az összes ablakot. 2012-2015 még 0,5 mm-el lejjebb vitték megint az ablakokat a hengerben. Folyathatóságra azt értem hogy már majnem lefullad a motor és nagyon pici gázra feléled a fulladás határáról, persze úgy hogy nem érsz a kuplunghoz egy meredek felfelébe.
Lehet játszani pici gázokkal. A 2014-nél még lejjebb engedheted a fordulatot és nem áll le.
Dew,,nem 1 motort probaltam...3 ktm..kulombozo evjaratok...mind a 3 ugyanazon beallitason van...14,13 six es 12...szoval mind kozott van kulombseg..es egyre jobbak.
A gassnak a futomujet ennel jobban itt senki nem csinalja meg.A sachs egy hobbi motorosnak valo entry level tello..nincs mit tole varni..es en nem fogok tobb szaz eurot belefektetni ebbe a motorba hogy jobb legyen.
Az is biztos hogy sok minden beallitas kerdese.....ezek tudjak hogy kell beallitani es szerelni a motorokat...( az egyiknek autoszerelo muheje is van es nem trabantokat szervielnek es jok is) es a motorjaik ugy vannak belove,hogy mennek mint a repulogep.Minden esetre nagyokat fejlodott a ktm az utobbi 3 evben,ha nem is szamottevo valtoztatasokat hajtottak vegbe.
Folyatgatás alatt mit értetek?

Miben más a hengerfej és mihez képest?
Szerintem 1 db motorról nem szabad következtetést levonni a márkára vonatkozóan
S általában mindegyiket szépen át lehet hangolgatni.

Ami a lényeg, az, hogy van megkonstruálva és mit lehet belőle kihozni,
persze sokat számít az is, hogy a széria mit tud, azaz nem kell hozzányúlni.
Futóműved csináltasd meg

Azt értem, ha mindenkinek KTM, akkor jobban jársz azzal te is ott, az alkatrészek, meg a tapasztalatok miatt.

Azon viszont csodálkozom, hogy nem volt kedvetek motorozni?
jovobe ha nem is de 2 even belol kicserelem egy vacsi ujra...
2014- től még sokkal jobb a Ktm. Más hengerfej, membrán, cdi. Sokkal jobban lehet folyatgatni.
és mégis mozog a föld
ezért nem szab másik motorjával menni..mert aztán csak megkÍvánod mint a reggeli kakaó mellé a lekváros buktá
1...7e voltál ott..azóta sokat változtak a dolgok
egy kis gyűrődés itt..egy kis lemezmozgás ot és a tektonikus lemezek törés vonala mentén a északi lemez felfelé míg a déli az lefelé mozdult.. ezzel egy óriási oázist alakított ki..nekünk...
mert amúgy úgy volt hogy megyünk a kilyenc lyukú hídhoz motorozni..csak mikor megákltunk és leparkoltunk..akkor láttuk hogy...né má ..mi lett itt
Dew...szilver es gold...2 naprol
Ma elmentunk motorozni...de a hegy alatt (Csiksomlyo) leultunk es dumaltunk...beallitasokrol,meg minden marhasagrol...ultunk a motorok melett es kedvunk semmi nem volt motorozni...Aztan nekialtunk,es mindenki mindenkievel ment egyet,rugattuk,allitotttunk ,power..stb.
Sajnos hogy a gass minden fele szempontbol a KTM 300 alatt marad...Probaltam egy 13 sixest...nagyon fojathato,nyomatekos..fent megy mint a beteg,jo a futomuje...na szoval egy kicsit roszul ereztem magam,hogy jobb motorral mentem.
Egy biztos...az enyem nyomatekba erobe also 4000 fordulatig veri az oszes ktm et...folotte a ktm-ek siman megeszik a gast
A futomu is sokkal jobb a kartejemnek...nekem a 2 elso tello egy igazi nagy szar. ..mondjuk ezt eddig is tudtam
Maj a jovobe valtunk 1 et,mert itt mindenkinek katejemje van es mindenbe tudnak segiteni..beallitas,alkatreszhegyek is vannak...csak azzal a kibaszott penzel van a baj
Osszegezve..tetszett ahogy mentek a ktm-ek...es latom somoru sorsat a gassnak.
Amugy evjaratok kozott is rengeteg a kulombseg...sok aprosagot felfedeztunk,motorikusan meg felfuggesztesbe is..
Pellin day 3
http://youtu.be/7jY3sSwtl3o

Az ő motorja is nagyon szépen szól
nem igaz hogy ez a hortobágy
a múlt héten voltam arra nem így néz ki
Pontosítok, úgy értettem, ha most ő "hirtelen" kimenne egy versenyre a terepen, pl. ha indult volna a romaniacson most.(erzberget direkt nem írom, bár kíváncsi lennék rá, ha indulna, megnyerné e megint)
Idővel biztosan visszaszokna...
Kafa
Sokan örülnének, ha ez tényleg a Hortobágy helyén lenne
Jó estét!

RBR 2014 4. nap
http://youtu.be/Cc4VSzk-ARk
szóval akkor ne keressem meg a tűzőgépet a gyerek kacatjai között
bár ha megtépkeded akkor az tuning optikai, de akkor is tuning
valaki törölte azt a videót..
mert itt az úly.. 30 perc mÚlva
hogy gondol6sz ilyet.. hogy senkit
hogy senkiT
hogy sÁnKIT
az a jel..bearanyozta az életet itt a szport motoron..
bár azt a témát ha visszahozod..lesdem merem irni hogy mi vaolt az...
csomóban tépkedem ki a fan(azaz boldog) szőrzetemet
tudom hogy senkit se érdekel, csak érdekességképp
a 89es irc belsőgumimon is megvan az a bűvös jel
és ez még 1000% hogy japán, hiszen az igazi japán ténérében van-volt-lesz
brutális állatok vagytok
na tegnapi halytás....

reggel ..9.10 kiért a team első fel...
a második kis telefonálgatás után...10.02 kor..
de kiderült mikor odaértek...ki a hibás aki miatt késtek..mert mikor kiszáltak kerek perec ne kerteltek ..megmondták ki a hibás
hát én. .ki más...
igaz hogy abba a felébe voltam a tímnek aki k9.10 kiszált a kocsiból.. nyúlytózkodott..és azt mondta.. meber megérkeztünk ..de úgy érzem nagyon megérkeztünk..
ugyan is.. a többiek meg... elszámitották az indulást.. plusz kiderült hogy bontós a sercó 510 szupereksztrém endúró helyett a babakocsit spaniferozta fel a futóra..de jó hogy időbe észrevette.. igy indulás előtt .. ezt a hibát sikerült orvosolni..pikk pakk...
babakocsi levesz..motor feltesz .. negyed óra csúszás és már indulnak is
de ekkor jött az hogy....igaz hogy nem beszéltük meg hogy együtt utazk a két kocsi.. mert az együtt menet általában mindég a leglassúbb tempó amit csak el tudunk érni...
de akkor is mér nem vártuk meg őket a 6áron....mert ha megvárjuk akkor nem mennek be abba a város ba aminek az elkerülőjén is elég menni 2 percet...
igy ők bementek.. elkavarodta..pedig cim adot volt...aztán hátulról kimentek a városból..elkerülőn visszafelé visszajöttek..és pikk pakk..igaz hogy csumán hátbakerülték az egész várost...de már jó úton jöttek...alig ..35 perc kerülővel...
ugyhogy sajnos..megent kijött...
a hibás én vagyok
ezt is elbasztam....
mondjuk azért még jó hogy krigáltam és elmagyaráztam nekik hogy ha nem találták meg a városba azt a táblát ..amiért be sem kell menni a városbe mert az elkerülőn is ott van...
és már átértek a városon...
akkor mennyenek fel az elkerülőre.. igy akkor kizárják hogy megint nem találják meg a városban a táblát...
viszont az elkerülő első lehajtójánál mennynek ki..táblát ne is nézzék mert úgy sem látnak ..aztán jöjjenek már irányba....
ezzel végül is kicsit javitottam a hibámon...
és röviditettem az amúgy is miattam történt elcsúszásukat...
m,ert igaz hogy én vagyok a hibás.. de lyaú fely is vagyok..vagy...nEEm
ők is a romaniacson voltak

Atért em kell leírni a Teddyt, mindent megnyert kültéri endúróban is amit csak lehetett. A Walkernak is 3 év kellett amíg sikerült.
lesz majd népmese is..csak kicsit.. később
mert agsijó volt bőven