A hazánkban elszaporodott gátlástalan (vagy gátlástalanul jóhiszemű) kereskedő a hasznot nézi, ha a szart dupla áron el tudja adni akkor azt veszi, és onnan ahol még olcsóbb, mert akkor 3×-os áron tudja adni...
A japcsi cuccok hamisítása pedig mostanában nem is igazi hamisítás, mert úgy néz ki, hogy : A Japánba emigrált kínaival a szélhámos offsör cégek a sufnikban óccón legyártatják a szar minőségű hamisítványt, amire aztán ráírják a frankót, hogy Made In Japan Teccikérteni?
Amcsiban még olcsóbb az alkatrész, és az sem azért mert Törökből van, elhiheted.
Nagy piac, nagy megrendelések a gyárakból = kedvezőbb árak...
A Bristoli NGK képv. havonta több gyertyát ad el mint kis hazánk évente.
Én pedig jól el vagyok a gyertyáimmal, csak próbáltam előadni, hogy nem feltétlen a gyetyában van a hiba ha nem ad szikrát pár perc után.
Az tuti hogy sok gps-t kapnal...van egy par ismeros motoros aki volt mar romaniacsosn es mindegyik hagyott el vagy 2 :)
Ma pont azokat a nyomokat jartak be amiket mi a multkor egy nap alatt.Minden esetre,gyonyoru helyeken motoroznak...sajnos hogy a lenyeg a java nem latszik es nem videozzak le.
én csak azt nem értrem...
bemésza kereskedőhöz.. és ő nyomja a kezedbe..
akkor ő mért nem nézi meg..
ha meg te meglátod.. egyből azt mondja ze hülyeség az hülyeség ez gyári eredeti engéká...
hát én nem értek hozzá..de mindjárt kimegyek a garagéba megnézem ezt az endéká gyertyát...
te janó..nem ferdült meg a fejedben hogy a kintről faxa olcsón kapott endéká gyertyáid..azért olyan kafi olcsók ..mert törökből pikk pakk megkapod
vagy
ez egy simson
itt nem kell trüközni, az meg az 5 éves fos benzinnel is meg hosszúmenetes gyertyával meg mittudoménmivel még
ezt a gyertyát a szomszéd gyerek már kérte 5 ezerért de nem kapta meg
én is jártam úgy hogy megdöglött a vadiúj ngk az első úton
nem kormos nem áthúz hanem egyszerűen nem szikrázik
egy gyertya elméletileg örök élet, persze csak addig amíg el nem kopik a testelektróda, utána már nem fog menni
elméletileg.......
gyakorlatilag meg mégiscsak megdöglik
ellenpélda a husky abban is ngk van és jó......
a jelet meg nem tudom miért és hogy de ami a japóktól jött abban van a többiben nincs és nem csak gyertya témában
Fogalmam sincs. Pár éve láttam fent neten képekkel tűzdelt összefoglalót, hogy milyen részletekből lehet felismerni a hamisítványt. Nagyon dúrva hibái voltak, persze azóta fejlődtek a tetves kínaiak is, szóval fasz tudja. Országos márkaképvilettől kell venni, azok talán még nem trükköznek
Én mióta hallottam, hogy hamisítják, azóta csak kintről veszem, lehetőleg képviselettől, így még olcsóbb is
Világos és érthető, ez az a jel amit már nem tud odahamisítani a hulllye kínai, azon kívül meg minden mást, még múúholdat is ...
Most viccelsz, vagy csak simán bolondozol?
Egyébként a 4 gyári tömitőgyűhöz mekkora meghúzási nyomatékot ír az NGK gyár?
Ilyen szart árulnak rövidmenetesben is, szóval én ilyet nem tennék be. Amúgy is arról megy a petting, hogy magasabb hőértékkel is megoldható az üzembiztosság, az ilyen alacsony hőértékű szemetekkel ez nem nagy kunszt. Ezek azért válnak be azoknál akiknek fingjuk sincs mi az az öntisztulási hőfok mert, ezeknél viszonylag alacsony és ha locsolják rá az olajat és bengát akkor is tisztul... Cserébe ha szegény keverékkel jól meghajtod már olvad is, vagy lukasztja a dugót Elég ha végignézegeted a galériákat, láthatsz párat...
nem hiányzik, pontosan ki van mérve
ez egy zsiguliba való gyertya(van is benne vagy 30-50 ezrer km) aztán át van alakítva simsonos felhasználásra
így fog menni az örökkévalóságig, legalább 1x
csak a jel miatt fotóztam, amin ilyen jel van az japán, amin nincs az nem az. amúgy ez mindenhol van gumin, lámpán, de még egy tűzőgépemen is van
hát igen jancsika...
10 éve még nem volt hamisttva.. ugy lehet azért is nem futottál még rá.. de már most.. ami nem törökbe készült egy ház pinszélyében.. az már mind hamis-hitvány.(hamis-ítvány
mÚhahaha
A japcsi cuccok hamisítása pedig mostanában nem is igazi hamisítás, mert úgy néz ki, hogy : A Japánba emigrált kínaival a szélhámos offsör cégek a sufnikban óccón legyártatják a szar minőségű hamisítványt, amire aztán ráírják a frankót, hogy Made In Japan Teccikérteni?
Amcsiban még olcsóbb az alkatrész, és az sem azért mert Törökből van, elhiheted.
Nagy piac, nagy megrendelések a gyárakból = kedvezőbb árak...
A Bristoli NGK képv. havonta több gyertyát ad el mint kis hazánk évente.
Én pedig jól el vagyok a gyertyáimmal, csak próbáltam előadni, hogy nem feltétlen a gyetyában van a hiba ha nem ad szikrát pár perc után.