déw..
ály láw lyú
köszönöm hogy odafigyeltek rám...olyankor mikor tanácsokat kapok emberektől...az mindég lyó...
pl a cégnél is vannak tanácsadóin... ...mivel 20 éve mozgatok súlyokat...ezért érzem...ott is szükség van rályuk.. főleg mikor olyanok adnak tanácsot akik 1-2-3-4 éve csinálják.. és kb fele akkora súlyt sem képesek mozgatni....negyed annyi ideig(mert a krosz fit edzésben az idő is fontos..akár csak a motorozásban(összefüggés ha szép az idő lyobb a kedv az edzéshez is )
szóval kell a tanács azt mondom.. .
csak kérdem én tőlük.. ember...ha én nem adok tanácsot a -3 izomcsoportal ellátott tested fejlesztésére, pedig látom tolja magába a csoda anyagokat egy jóideje..de sajnos-mind hiába(azért minusz 3 izomcsoport..mert annyival van neki kevesebb mint egy átlagos soha nem sportolt embernek )
akkor te mért engem figyelsz és miért próbálsz tökéletesíteni... én ellentétben veled sosem leszek ..... ..TÖKÉLETES
ugyhogy dév...
kössz hogy odafigyelsz a CS..izémre... .amivel szerinted nem foglalkozom....eleget
köszi a tanácsot....ezentúl jobban odafigyelek majd
igy a második gyerekem felnevelése közben...te mint CS prolyekten dolgozó.. kis tanácsot ad6nál mit csinálok még lyÓl illetve rosszul
wálaszod előre is köszönöm.. hű odafigyelőd..zari... a CS bomlasztó a család tenorista motoros animál
Látom a környezetvédelem nagyon ment, rittyentsd csak fel az ottó motorok gázelemzésének alapjául szolgáló, a belsőégésű motorokban lezajló égés egyenletét
Akkor most már hivatalosan is Motorkerékpár-szerelő lettél!
Csak 91%? Hol volt az eszed mikor vizsgáztál? Ezért taníttattunk? Mi lesz így belőled? Nem viszed semmire meglátod.Sehova nem hívnak majd szerelni! Nem bíznak majd rád semmit! Ezek után? Szaros 91%-al?
én azt modndom..azért mert neki nem jött be.. még 100 másiknak bejött...
az sx 525 sem volt szar.... csak nekem a fe 570 hez képest alul maradt a ranglistámon
dev hihetelten
csska ewz a két méret van.. 1,75 vagy 2.125
de nem baj. most van mind a kettőből.. és majd variálgatom a sok ráérős időmben..
illetve annyi hogy ha sár lesz.. akkor a laposabbal megyek..
40. Vagyok. Az ember mikor egyre többet nosztalgiázik, akkor már öregszik. És a fiaimnak egyre többet mesélek a régebbi dolgaimról. A sok motor amúgy lett,hogy kb 24 évvel ezelőtt kivittem a simson endurómat, a piacra,amit 17500 ért vettem,és eladtam 28.000 ért.ÚÚÚ Ezzel lehet pénzt keresni. És ez ment egészem addig,míg meg nem tudtam venni az álmaimat. Mert utána már nem keresel,hanem buksz....Fiamnak találtam egy gyári állapotú rmz 250. Ma kimentünk egy kicsit pályázni,,,,hát alig tudtam menni utána. Ha belegondolok,hogy ennyi időse a simsonon húztam a gázt,,,,,,akkor még jó motoros is lehet belőle.....
Sziasztok!
Nagyon tetszenek nekem ezek a Gasok.
Váltanom kéne valami jó enduróra, de még nemtudom mire.
Legszîvesebben 2t- vennék, de a 4t is tetszik, csak nincs vele tapasztalatom.
egy roman oldalra raktam fel...nem hiszem hogy valaki eljon magyarorszagrol 500 km a hatrtol,hogy vegyen egy 2009 es motort...ha meg 2014 es lenne talan...Itt meg nem nagyon ismert marka...a ktm mint a meleg kenyer...
déw..
ály láw lyú
köszönöm hogy odafigyeltek rám...olyankor mikor tanácsokat kapok emberektől...az mindég lyó...
pl a cégnél is vannak tanácsadóin... ...mivel 20 éve mozgatok súlyokat...ezért érzem...ott is szükség van rályuk.. főleg mikor olyanok adnak tanácsot akik 1-2-3-4 éve csinálják.. és kb fele akkora súlyt sem képesek mozgatni....negyed annyi ideig(mert a krosz fit edzésben az idő is fontos..akár csak a motorozásban(összefüggés ha szép az idő lyobb a kedv az edzéshez is )
szóval kell a tanács azt mondom.. .
csak kérdem én tőlük.. ember...ha én nem adok tanácsot a -3 izomcsoportal ellátott tested fejlesztésére, pedig látom tolja magába a csoda anyagokat egy jóideje..de sajnos-mind hiába(azért minusz 3 izomcsoport..mert annyival van neki kevesebb mint egy átlagos soha nem sportolt embernek )
akkor te mért engem figyelsz és miért próbálsz tökéletesíteni... én ellentétben veled sosem leszek ..... ..TÖKÉLETES
ugyhogy dév...
kössz hogy odafigyelsz a CS..izémre... .amivel szerinted nem foglalkozom....eleget
köszi a tanácsot....ezentúl jobban odafigyelek majd
igy a második gyerekem felnevelése közben...te mint CS prolyekten dolgozó.. kis tanácsot ad6nál mit csinálok még lyÓl illetve rosszul
wálaszod előre is köszönöm.. hű odafigyelőd..zari... a CS bomlasztó a család tenorista motoros animál