Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó hergelt...ŐŐŐ
na lyaú reggelt

látod lyakó..
soha nem lesz normális motorod..kellett neked felhergelni szegény tudásistent

az a mondás amúgy..kicsi máshogy van szerintem..
ha megdobnak kŐVEL dobd vissza.... kettŐVEL .
ez a kenyeres izés is jó szokott lenni...mert sokan nem szeretik a kenyeret ...pl ha nÓrbit megdobnád kenyérel.. réka úgy lekajabálna hgy tsuda

loki...
te... ott milyen hátsó tiret használsz-tok?
A szakmai részéhez meg annyit, hogy 8-as NGK-k közt van átfedés hőértékben, meg még pár trükk amivel hamarabb éri el az öntisztulási hőfokot Szóval ne fogadj erre, hiába valóban laska hard (tönymörgős) endurós lennék, hogy a 8-assal ne mennék el több 100 km-t...
Nyehhehe, vicces gyerek vagy
Ha nagyon akarod összefuthatunk valamelik szabad hétvégén...
Nagy harc lesz,kiváncsi vagyok elég lesz-e ez a tudás a győzelemhez.Egy kis kedvcsináló a tavalyiból
http://youtu.be/LEECE2PRTnI
Miért "szegény Ronis", mi van vele?
Nyugi, nincs harag, megszoktam már a hisztit olyanoktól akik nem értik a témát és a szándékomat

Én bő 20 évet tanultam (olvastam, kérdezgettem, próbálgattam) ezt a témát, és még bőven van mit tanulnom, pedig még van is érzékem hozzá...
Vannak akiknek ez az egész túl bonyolult és képtelenek megérteni, hogy pl ez nem csak gyertya probléma, hanem a gyertya nem illik abba az összeállításba amivel használod.
Neked pedig kifejezetten leírtam miket csinálj meg mindenképpen kezdésnek, de tojsz rá. Amíg a kirakósban több dolog is van ami borítja a dolgokat, sosem lesz normális motorod, ezt elhiheted. Hiába hisztizel, sajnos ez van, én csak a következtetéseket vontam le.
ja! és ami rá van írva, hogy 10 perc bemelegedési idő az baromság. inkább 30 az...
Ezek mindent kicsontolnak...Na azert itt is latszik,hogy Jarviszmester mit tud...
http://youtu.be/K5R6fbmO1-M
tread doctorral.

http://video.motosport.com/v/1...

az erősebb (és ez csak 100W) próbálták itt páran. még az 500-ast is. az a baj, hogy az ón hamarabb olvad, így oda nem kell akkora hő és nem is vág úgy emiatt...

ez fasza!

két dologra kell figyelni. illetve egyre. de már nem törlöm vissza, ha leírtam

tehát arra kell figyelni, hogy időközönként ~600-as csiszolópapíron (sima felületre fektetve) néha húzd meg az élét mind két oldalon. a rátapadt gumi is lejön. így: 1, nem gumi- a gumi "csúszik" vagy inkább fogja vissza. 2, a rátapadt gumi nem hőszigetel...

amit Ronis (szegény Ronis) írt róla régen, hogy mikor nyomod ki az aljánál, lekerekíted a tetejét az baromság.
főleg, ha elveszed a tetejétől és úgy kanalazod la az alját. de simán sincs gond...

a miltivágót csak hallottam, sosem próbáltam.

annak talán az az előnye, hogy azt másra is tudod használni, nem csak erre..

cserébe drágább.

ez 17.000 HUF.
1mm es vágó korong...nix füst szenvedés.. pikk pakk..

thnx zsolti

bakker..imátkozzatok hogy ne úgy legyen ..mert akkor a többségi ombusz manus jön..oszt ki lesz takarítva nagy poFÁtok
én múltkor késsel vagdostam meg
olyan lett amilyen, gondoltam úgy is szar volt mindegy mikor dobom ki
próbálni még nem próbáltam mert csak holnap jutok a kuplung o-gyűrűhöz, lehet az első gázadásra röpködnek a bütykök
Bővebben?
multimasterrel. nem füstöl nem éget csak vág.
A hatso mar kopo felben levo gumit mivel szoktatok megvagni?
Hallottam,hogy van olyan nnagyobb telyesitmenyre kepes forraszto paka minek elol tesznek egy veso ellet es azzal szepen vagja...valami info?
Fet...tudod a mondast...megdobnak kovel dobd vissza kenyerrel...egy ideig megy,de nem a vegtelensegig.
neke megyszer volt hogy nagyon morzslékos volt .. belüll.tudod mikor szárazon a sárba szereltük át ..utána.. na akkor bekentem szilokon zsirral...ebike gumit kivül belül..azóta.. semmi gixer..
kell ápolni mint a mÚzt..pár havolta szétszedni bezsirozni..aztán gó tovább

leengedni még nekem sem engedett le...
belül a vírább motorbelősje van.. 19 es...2,25..mert nem volt 18as..de ezzt ahogy bepróbáltam ez is szépen gyűrődés mentesen van benne..és nem is vékonyodik el pumpáláskor...+ ami a bicaj 22 650 ft gumival volt ..hogy letépte a szelepet egy galyrakáson átrongyoláskor valami lófasz kis ág .na ezzel nem fog..mert ez fémszelepes

fet..nem tudom észrevetted É
lyanó beszél csúnyánledegradálóan a másikról megmagyaráz6atlan oknál fogva...

amúgy tényleg a cigókat tisztelik.. terjeszd el azt a hírt janóról hogy az aputálya a helyi valyda.. oszt egyből bekussolnak
amugy bosh vagy championt hasznalt mar valaki? mik az eszrevetelek ezekrol a tipusokrol?
nekem az ebike kulso alatt maxxis downhill belso van 2honapja de eddig sem kivulrol sem belulrol nem engedett. arra szamitottam hogy par motorozas utqn szetmegy az egesz. multkor szetszedtem es hibatlan allapotu az ebike gumi is. de azert lekopogom, remeljuk birni fogja tovabbra is a strapat.
Majd írd meg milyen a densoval. Én mostanában vettem pár NGK gyertyát. Mind be is szart. Szerintem először csak probáld meg densoval. Nem kell mindjárt karburálni hengerfejezni meg mittudomén....
mikor velem voltál?
haver..
hiv6lak havernek?
ne emlegesd minden beirásodban a nevem..lyÓÓÓÓ

romaniacsra megy ..tv..de lehet előtte rottyan itt velünk egyet...
de hogy mikor még nem álmodták meg...általában ha 7 közbe megyünk akkor..7főtől péntekig valamikor..de ha 7 végén megyünk akkor meg szombat vagy vasárnap...

ahogy megálmodják én akkor én is próbálok menni...
akik komunmikálunk valamien formában....azok szok együtt motorozni..a többi meg csak ..hÍztik mért nem lett szólva..
ugyhogy a téma nem rajtam múlik...
1 biztos.. tervezem hogy valamikor a közeledő lyöwőben..gó rályd
baszná meg ez a szemét.. irtam egy regényt ere elveszett
nekem multkor az a kissebb ebike volt bent gyári tublis belsővel vakszelep nélkül 4 bárral
aztán elengedte de miért?
,
na igen.. neked az ms 3 nem jött be.. nekem meg sajna a mitasz extrőm..ami nálad is jól dolgozik..meg gg-nél is..
annó kawagabi volt ilyne mitasz c-12 vel.. nem is volt baj vele..5-6 motorozásig...csak ott kirepesztette valamivel.. és ezért kidobta..
amúgy akkor leszakadozva töredezve még nem volt...
be is tudom szerezni elfogad6ó áron..+ veszek akkor hozzá..egy 1,75 egumit is..1200 ért..mert az ms 3 az magas kicsit a 2,125 e gumival.. az 1,75..az pont 1,2cm rel alacsonyabb mint za 2,125 e gumi..
.. hosi szerint is túl magas ez az én áltlalam használt gumi kombó...a szélső bütyök nem ér le ...mondjuk oldalazással zorróval nix baj..de ...laposabb kellene az ms 3 hoz...