amugy én első defektel egész nap elvagyok , sőt még élvezem is a dolgot, a hátso az már necces, főleg ha hosszu a feljáro...meg hátsoval nem lehet tempot menni
A baj az, hogy valami szabvány rúd anyagból készül ez is, mint a Wiseco, a kovácsolás meg igazából préselést jelent alunál.
Van fent film a sportmocin is ahogy készül, asszem pont ez az :
A spéci dugók speciális ötvözetből vannak és centrifugál öntésűek, ami jobb mint a hidegen "kovácsolás" (préselés).
Nekem van Mahle dugóm ami a 80-as években tuning gokartban muzsikált, nagyon spéci cucc, olyat kellene venni ha nincs lehetőség gyárira.
USA központ az a wössnerre akart utalni, h ott sincs gyár méretű helységük, max egy kisebb műhely lehet.
Ebben a videóban meg 8 perctől kezdődik egy wössner "műhely" bemutatása, a tervezéstől kezdve a gyártásig, csak azért rdekes, h milyen cuccokkal dolgoznak, gépek, mérőeszközök, stb.
Mondjuk abban 100% ig biztos vagyok, h nem ebben a műhelyben sorozat gyártanak, ez max valami kísérleti labor lehet. Az lehet a terv itt készül, bár azt is furcsáltam, h a tervező bácsi az elején láthatóan valami kopott dugót rakott az asztalra,
lehet ez alapján konstruálta át a dugó tervét
bazzeg egyszer adok ingyen tanácsot és röhögtök rajta...
na afinom beállitást már csak pénzért fogom elmondani , ráadásul ahoz már be kell szerezni egy csomo dolgot, pl első bálozo jány holdvilágnál kitépett punci szőre , meg vérfarkas vére ilyesmi....
jaxy én elmondom neked,... felül tekersz kettőt, alul nyolcat, a harmadik fánál megint tekresz alul hármat, felül viszont ötöt...utána a bal vállad felett átköpsz és közben azt mondod jo hangosan.. - huss és pöccc azt a jo hétszentségit nekije....
és már jo is lesz...
cigok hozzák a formájukat a németeknél is, mondjuk azoknál ha betellik a pohár ugy kibasszák öket az országbol mint a sicc, ahogy a franciák is tették...
Az USA se tűnik nagynak, de az is lehet csak "kísérleti központ"
Egy videjó mikkel melóznak, de hogy ebben a részlegben nem kovácsolnak dugót az 100% http://youtu.be/_PW3suEvc5U 8 perctől
Bácsik furán beszélik az angolt, tuti nem anyanyelv.
Szia! Én ugyanarra, amerre szoktam... Nincs utánfutóm, meg persze minek is cipelném a motort, amikor lábon eljutva is vannak jó helyek. Egyszer összeszervezhetjük a közös motorozást, ha gondoljátok.
Kadosa, betéve fújod a bölcsek okosságait, ezeket a témákat pedig elég részletesen megírták mit miért...
Államilag, "rossz" törvényekkel támogatják a bűnözést, hogy aztán maga a nép kérje a törvények szigorítását, így aki reklamál emiatt annak nem azt kell mondaniuk, hogy előre eltervezett terror van, hanem, hogy ti (a többség) akartátok ezeket a törvényeket és csak a ti érdeketekben van. Addig erőltetik a bűnözést és a "terrorizmust" amíg a maradék szabadság jogokat is el fogjuk veszíteni.
Cigányokkal nem lenne probléma ha ez lenne a cél, a legkönnyebben irányítható népség (csak az irányítás módja egyelőre nem EU konform ). Nem véletlen működött náluk jól a vajdarendszer.
amugy én első defektel egész nap elvagyok , sőt még élvezem is a dolgot, a hátso az már necces, főleg ha hosszu a feljáro...meg hátsoval nem lehet tempot menni
Van fent film a sportmocin is ahogy készül, asszem pont ez az :
https://www.youtube.com/watch?...
A spéci dugók speciális ötvözetből vannak és centrifugál öntésűek, ami jobb mint a hidegen "kovácsolás" (préselés).
Nekem van Mahle dugóm ami a 80-as években tuning gokartban muzsikált, nagyon spéci cucc, olyat kellene venni ha nincs lehetőség gyárira.
Jó éjt!
USA központ az a wössnerre akart utalni, h ott sincs gyár méretű helységük, max egy kisebb műhely lehet.
Ebben a videóban meg 8 perctől kezdődik egy wössner "műhely" bemutatása, a tervezéstől kezdve a gyártásig, csak azért rdekes, h milyen cuccokkal dolgoznak, gépek, mérőeszközök, stb.
Mondjuk abban 100% ig biztos vagyok, h nem ebben a műhelyben sorozat gyártanak, ez max valami kísérleti labor lehet. Az lehet a terv itt készül, bár azt is furcsáltam, h a tervező bácsi az elején láthatóan valami kopott dugót rakott az asztalra,
lehet ez alapján konstruálta át a dugó tervét
Kipróbálom dugó kopogás ellen is
na afinom beállitást már csak pénzért fogom elmondani , ráadásul ahoz már be kell szerezni egy csomo dolgot, pl első bálozo jány holdvilágnál kitépett punci szőre , meg vérfarkas vére ilyesmi....
és már jo is lesz...
A gassnak a hatso rugos tagjat,hogy kell beallitani pontosan,suly alapjan....mi hany csentire kell legyen?valaki valmit tud-e?
Egy videjó mikkel melóznak, de hogy ebben a részlegben nem kovácsolnak dugót az 100%
http://youtu.be/_PW3suEvc5U 8 perctől
Bácsik furán beszélik az angolt, tuti nem anyanyelv.
Államilag, "rossz" törvényekkel támogatják a bűnözést, hogy aztán maga a nép kérje a törvények szigorítását, így aki reklamál emiatt annak nem azt kell mondaniuk, hogy előre eltervezett terror van, hanem, hogy ti (a többség) akartátok ezeket a törvényeket és csak a ti érdeketekben van. Addig erőltetik a bűnözést és a "terrorizmust" amíg a maradék szabadság jogokat is el fogjuk veszíteni.
Cigányokkal nem lenne probléma ha ez lenne a cél, a legkönnyebben irányítható népség (csak az irányítás módja egyelőre nem EU konform ). Nem véletlen működött náluk jól a vajdarendszer.