Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo... de azt honnan tudod hogy az a rud nem direkt nekik készült, és full speciális anyag össze tétele van?
defekt csinálásban még tanácsot is tudok adni...

amugy én első defektel egész nap elvagyok , sőt még élvezem is a dolgot, a hátso az már necces, főleg ha hosszu a feljáro...meg hátsoval nem lehet tempot menni
Baszki pont a bálinyótól kérsz defekt tanácsokat? Csak azt tudja hogy kell defektet csinálni!
A baj az, hogy valami szabvány rúd anyagból készül ez is, mint a Wiseco, a kovácsolás meg igazából préselést jelent alunál.
Van fent film a sportmocin is ahogy készül, asszem pont ez az :

https://www.youtube.com/watch?...

A spéci dugók speciális ötvözetből vannak és centrifugál öntésűek, ami jobb mint a hidegen "kovácsolás" (préselés).
Nekem van Mahle dugóm ami a 80-as években tuning gokartban muzsikált, nagyon spéci cucc, olyat kellene venni ha nincs lehetőség gyárira.
lehet még sincs sok köze a wössnerhez, a tököm tudja mit dumálnak, beszélt angolt nem értem

Jó éjt!
Kicsit összemostam az infókat, sorry.

USA központ az a wössnerre akart utalni, h ott sincs gyár méretű helységük, max egy kisebb műhely lehet.

Ebben a videóban meg 8 perctől kezdődik egy wössner "műhely" bemutatása, a tervezéstől kezdve a gyártásig, csak azért rdekes, h milyen cuccokkal dolgoznak, gépek, mérőeszközök, stb.
Mondjuk abban 100% ig biztos vagyok, h nem ebben a műhelyben sorozat gyártanak, ez max valami kísérleti labor lehet. Az lehet a terv itt készül, bár azt is furcsáltam, h a tervező bácsi az elején láthatóan valami kopott dugót rakott az asztalra,
lehet ez alapján konstruálta át a dugó tervét

Kipróbálom dugó kopogás ellen is
Jó estét!
bakker már mai leányoknak már nem nől szőrme
bazzeg egyszer adok ingyen tanácsot és röhögtök rajta...
na afinom beállitást már csak pénzért fogom elmondani , ráadásul ahoz már be kell szerezni egy csomo dolgot, pl első bálozo jány holdvilágnál kitépett punci szőre , meg vérfarkas vére ilyesmi....
rakjál bele belsőt...nekem is az van benne
oda nem jó ez a technika vagy valami más kell
balinyo defektes a technika reggelre tök lapos
marha
:)))
jaxy én elmondom neked,... felül tekersz kettőt, alul nyolcat, a harmadik fánál megint tekresz alul hármat, felül viszont ötöt...utána a bal vállad felett átköpsz és közben azt mondod jo hangosan.. - huss és pöccc azt a jo hétszentségit nekije....
és már jo is lesz...
cigok hozzák a formájukat a németeknél is, mondjuk azoknál ha betellik a pohár ugy kibasszák öket az országbol mint a sicc, ahogy a franciák is tették...
ennek a drakos enginering-nek nem sok köze van az usa-hoz, mivel ők görögök...
Jól mondod c-k Indiába a zs-k a holdon
Szevasztok Mesterek!
A gassnak a hatso rugos tagjat,hogy kell beallitani pontosan,suly alapjan....mi hany csentire kell legyen?valaki valmit tud-e?
Az USA se tűnik nagynak, de az is lehet csak "kísérleti központ"
Egy videjó mikkel melóznak, de hogy ebben a részlegben nem kovácsolnak dugót az 100%
http://youtu.be/_PW3suEvc5U 8 perctől
Bácsik furán beszélik az angolt, tuti nem anyanyelv.
Szia! Én ugyanarra, amerre szoktam... Nincs utánfutóm, meg persze minek is cipelném a motort, amikor lábon eljutva is vannak jó helyek. Egyszer összeszervezhetjük a közös motorozást, ha gondoljátok.
Kadosa, betéve fújod a bölcsek okosságait, ezeket a témákat pedig elég részletesen megírták mit miért...
Államilag, "rossz" törvényekkel támogatják a bűnözést, hogy aztán maga a nép kérje a törvények szigorítását, így aki reklamál emiatt annak nem azt kell mondaniuk, hogy előre eltervezett terror van, hanem, hogy ti (a többség) akartátok ezeket a törvényeket és csak a ti érdeketekben van. Addig erőltetik a bűnözést és a "terrorizmust" amíg a maradék szabadság jogokat is el fogjuk veszíteni.
Cigányokkal nem lenne probléma ha ez lenne a cél, a legkönnyebben irányítható népség (csak az irányítás módja egyelőre nem EU konform ). Nem véletlen működött náluk jól a vajdarendszer.