Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főnök dirigál niggerek dolgoznak, ugrálnak
Lemaradt a stressz miatt.

http://youtu.be/bErZzJRRwtU
Az igazgató úr nem a rajthoz állította őket, hanem kicsit odébb.

(túl sokat voltak vidéken, nem fejlődött ki az agyuk)
pedig még sár sem volt...
ez már most mi , mikor a saját környékükőn rendezik meg a szezon egyik legjobb versenyét...és a zarándi extrém endurosok, a bolya gyalázok , a legendák akikröl már tv műsort is elneveztek... a pálya szélén kibickednek ,kamerával a kezükben mint valami koca motoros papirhajok.....

ááá igy mulik el a világ dicsősége, vagy lehet az idén nem indulhattak spongyoriba a négerek...
Most már ZSírTVn is van HECA anyag bőven
tiszta Anglia...vagyis ott meg már nem esik annyit mint régebben
Benne bíztunk az elejitől fogva........

Köszönjük
Fejlődés(egyik fő cél) szempontjából hasznos "volt" ez az RMX hibajelenség, kurva sokat megtudtam mind gyakorlatban, mint elméletben a motorról.
Aztán egyre inkább azt látom, hogy mennyi mindent nem tudok még

Az ezer éve a motoromban lévő csattogó hang megfejetve.
A powerkamra a szellőző csövön át ilyenkor lövi ki magából a füstöt és ez adja a hangot Ennek kapcsán kezdtem el utánanézni az öblítési folyamatnak, rezonátoroknak, powerkamráknak, még folyamatban...

Az igaz nem ez a keresett másik hang tünet oka az is meglesz, azóta már van rengeteg infóm, csak nem akarok már sok hülyeséget írogatni, majd ha összeállt a kép
Szép napot!

HECA-ról Zarándol youtube csatornáján találhatóak a legjobb videjók idáig
Kimentek terepre szopó helyekre motorral és ott filmezték a mezőnyt
azon a környéken jo sokat esik, de gondolom ezt már tudod...
egyszer régebben olvastam hogy a salzburg-rosenheim régioba az évi esős napok száma 280...na az sem egy motoros barát környék...
megyek 9-re takarítani maszekba,utána meg fél 2-től a rendes munka
motorral akartam ma menni dolgozni,láncsprét is vettem,befújtam a láncot....erre esik az eső
csokolom milyen munka..? reggelire? nemáááá
jó reggelt,ébresztőőőőőő
munkára fel
jo reggelt emberek azt álmondtam hogy az orbán viktoral enduroztam, természetesen mindenki narancs színű motorokal volt, amit a viktor vett spongyoriba, ott voltak a testőrei azok is motoroztak bár nem sziporkáztak, de nap végére mindenki jobban teljesitett....két szuszogás között elmondta a vezér azt tervezi az egész országot át fogják hálozni az enduro pályák, persze a felcsuti makovec stadonban rendszeresen lesz frisztájl show a legnagyobb sztárokal hogy bözsi néni is lássa mi a tutti

biztos hogy anyám féle alföldi töltött káposzta tehet rola...
és kinek volt a voksán virág?

Van mit
Estét!

Voltatok motorozni?
HECA eredmények?
Egyéb motoros történés?
Dew remélem sokat fogsz vele méregetni... nálam csak porosodott volna még vagy 10 évet...
remélem tudod használni, annál a boltba kaphato díszszarnál 10-szer többet véd...

jahh és nekem ugy volt felrakva hogy az a steppelt vart kipufogo tömő anyag bele fektetve és ugy awab bilincsekel felfogatva...
na mi a pálya mindenki szépen szavazott a narancs színű pártra...?
Nem pályán használnám,de nem is hosszabb túrára.Általában 1-2órát motorozok,de azt inkább tempósabban.
MIND jok. ...csak szerviz igényesek. Ha endurozni kell akkor gyorsan felejtsd el.nem az élvezhető kategória.