Köszi! Tudtam, hogy ilyesmiben profi vagy, ezért kértelek meg...
Ha beesik még valami infó akkor rakjuk sorba.
Következő alany a Wiseco lesz, azok is gyártanak újabban minden szart
Volt szavazás? Mire kellett volna szavaznom? És nyertünk végre?
Viccel félre, ha bármi is múlna a szavazásokon akkor nem is lennének, a demokrácia csak illúzió amivel prímán tudják hülyíteni a népet!
Nem követem egyik színházi csoport programját sem, mert ahhoz túl drága az idő, de a jobbik tényleg azt ígérte, hogy gettóba zárja a cigrókat? Ezt az EU-ban nem teheti meg egyik csatlós állam sem, csak nézd meg milyen hiszti volt a szlovákok miatt, mert a sokadig gyerek után meddővé tették a segélyből élő írástudatlan cigány nőket. Pedig az nagyon zseniális húzás volt...
"PROX billegés meg szabályos"
Na ezt jól leírtam
Nem így akartam sorry a prox szabályos, nincs félresúlyozva/eltolva a csap és nem tud(akar) billegni.
Ha egyenlő erővel nyomom a dugótetőt mindenhol, de a csap nem középen van, az biza félrebillen, ha tud, az én hengerem hordós így tud, s ezért lehet hangja.
Így pontosabb, amit akartam írni, persze így is lehet hülyeség
Gyári beszállító lehet mondjuk KTM vagy GAS ok nál, de hogy a 98 ba gyártott suzuki RMX be nem gyári beszállító az tuti
Szerintem nem szabad olyan következtetést levonni, hogy ha RMX be vagy akár egy másik típusba szar, akkor az mindenhova szar.
Szóval, meg kell venni, vétel előtt alaposan át kell méricskélni, aztán lehet dönteni, berakod vagy nem.
Részemről még dilemmázok, valószínű egy PROX dugó lesz a megoldás, csak nem fogom érteni teljesen, s ez "idegesít", h miért volt a hang a wössnerrel. A billegési elméletben(nézőpontban) valószínűsítem a csapeltolás miatti "félre"/túlzott billegést, s e miatt hallható, a PROX billegés meg szabályos azért nincs ilyen hangja. Ez a billegés, nálam azért még van más lehetőség is
Kizárt. Legjobb esetben lemásolják a gyári dugattyút, és azt vmi gépen tesztelgetik. Aztán persze gyári beszállító néven árulják a dolgaikat. Nekem amúgy nem volt bajom sem a prox sem a wössner dugókkal, de én turista vagyok nem racer...
Után gyártók védelmében azt azért tegyük hozzá, hogy a cuccaikat ők nem kopott (mint az enyém) hengerekhez tervezik szerintem, hanem jó állapotban lévőekhez
Még 1x biztosan leveszem a hengert, akkor pontosabb infóért elviszem egy ismerőshöz intózni nagyobb felbontásban.
Mikor írtam olyat, hogy a dugóbillegési elméletet kizártam?
ez is benne van a kosárban
Az ilyen után gyártásokon elgondolkodtam én is, az alábbi nézőpontból.
Költői kérdés:
Ezek beszereznek minden egyes termékhez egy olyan motort amibe való és abba berakva tesztelik?
amugy ezt én is gondoltam hogy megint a narancs fog nyerni, de az én tippem az volt hogy kisebb arányban...
persze a tisztánlátás végett ez csak egy nagy bűdös szinjáték a népnek, ahol a "demokrácia" nevű illuzioba csomagolva 4 évente kiengedheti a gőzt... ennyi...
A keleti régióban második lett túlnyomó részben. Azért a győzelemre számítani nem lehetett, de bíztam benne, hogy a bolsevik bandát behozza.
Sajnos jól látod, a bűnözésre berendezkedett fajtának továbbra is nyitva a pénzcsap, ami a maga igényei szerint megfelelő állapot a maradásra, és a szaporodásra. Mindig lesz annyi léhűtő, rabló szavazó, aki megszavazza a termelő réteg terheit.
ja ez meg a másik érthetetlen. alig mentek el szavazni. én azt hittem megnyeri a jobbik és huzhatnak a cigányok indiába kéregetni. ehelyett mehet tovább a pofátlan lopkodás meg a segélyosztás. na meg én is maradhatok itt ezeknél a hitvány labancoknál kapálni. pedig azon agyaltam ha nyer a jobbik húzunk hazafelé otthon melózni.
én meg lesek itt mint a hal. tele van a fész heca s videokkal és ,ha nem tudnám ,hogy ki indult s ki nem azt hinném mindenki indult.
jó sok összehasonlító videó van fent ,hogy milyen ügyesen megcsináltam x feljárót versenyen kívül ... a versenyen résztvevő pro riderdek meg ,hogy hemperegnek ugyanott.... és hogy megsérült a motorom a harcban.
meg ,hogy mától rendelhető a helókittis póló. big name!
amúgy érdekes tény ,hogy a románok ezen a hecán is eléggé alulszerepeltek. pedig van ott pár ifjonc meg idősebb is akik simán 10 en belül kellett volna jöjjenek. én úgy képzelném el ,hogy egy ilyen versenyen az első 15 helyből mondjuk 12 ben ők lennének. brandauer is eléggé lefelé ívelget mostanában.
A wössneres ámokfutásoddal kapcsolatban kialakult íráshalmazban legalább kétszer biztosan le lett leírva egy bizonyos csörgési ok, de inkább háromszor. Nem csak én írtam, tehát még arra sem hivatkozhatsz, hogy nem hiszel nekem... Ha igazat írsz, akkor nálad a csörgés már csak emiatt állhat fent. Legközelebb jegyzetelj, ha nem bírod befogadni az infókat.
A szenvedésed csak megerősített abban a hitemben, hogy ez a wössner is csak egy túlárazott szar és nem szabad érte pénzt adni.
Rákerestem a cégre, de csak 2 iroda címet találtam, gyárat sehol.
2005-ben alakultak és azonnal minőségi tuning alkatrész gyártóként voltak reklámozva, pedig az ilyenhez gyakorlati tapasztalatok és hosszú évek kellenek. Gondolom ezért ragadt a 2007-es dugattyújuk amit akkor vettem, mert még nem volt mögötte gyakorlati tapasztalat.
Leírásuk alapján számítógéppel tervezik és végeselemzik a termékeket (aztán meg Kínában legyártatják, ahogy szokás)
Kadosa, valami ettől pontosabb céggel kapcsolatos infót ki lehetne valahogy deríteni? Lehet érdemes lenne pár ilyen "nagy nevű" utángyártó cégnek utána nézni és kitálalni a részleteket, hogy akik hajlanak a jó tanácsra azok ne szaladjanak bele ilyen pofonokba.
Ha beesik még valami infó akkor rakjuk sorba.
Következő alany a Wiseco lesz, azok is gyártanak újabban minden szart