Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na voltunk kint vele nagyon tuti masina
Meg kell állapítani gyereknek nagyon megy és tetszik neki
ez a husqi igazán jó áron van! le kell csapni rá akinek van ennyi pénze és egy egyedi gépet akar
Ha kell postázni tudom,178 cm vagyok 75 kg,jó rám.
elado egy db vadonat uj 2014 es huskvarna 300 as 2 t! 0km es még dobozban van. utolso darab austriában ! már nem kaphato . hétfőig szabad . 6800 euro. szegedig le tudom vinni ha van vevő rá. nagyon nagyon jó ár ! nettó ár. sms re válaszolok ha valakit érdekel. 0036305217211
Várom a magyarázatokat, hogy a dugó illesztésnél alul a szoknyánál miért annyira lényeges 1-2-3 század, miközben felül ahol "bólint" a dugó majdnem fél milis a hézag?
Mert ugye vannak olyanok akik szerint a szoknyánál gyári hézag +3 századdal már csörög a dugó...
vagy felgyujtani,azt kihagytad
úgy van ahogy mondod,viszont van egy nagy előnye,már becsukott szemmel is szétszedem meg összerakom
hivd fel a Jozsit majd ő mesél neked ezekröl az uj indukcios edzésekről...mennyire tartosak
gyanitom ha a 10.-ik fogaskereket teszed be azzal is bajok lesznek...
lehet érdemes lenne legyártatni azt a fogaskereket bc anyagbol és lehőkezeltetni,
azt.. amugy jo mínőség a gas triál...az lehet hogy a tiéd mivel új, agyon van könnyitve, ami oda basz az élettartamnak....

tudom hogy ez téged nem vigasztal, de mostanság ovatosan kell venni az uj holmikat, sajnos sok a bajság velük... legyen az anyag minőség hőkezelés, bármi... viszont cserébe dizájnosak és jo drágák...
Na mit?remélem nem gg
az nem fasza...

viszont tos50 nagyon fincsi triált vett... ügyes vagy...
igazad volt ron a hiba a berugó rendszernél van,kicseréltem a fogaskereket és a fogasívet de már az ujnak is tördeli a fogait
Működik ez már régóta,csak te még nem hallottál róla ott a messzi vidéken!
Fölösleges, mert látom nem csak a hirdetésedet ugrották át, hanem az első érdeklődőt is.
Mióta vannak a 3D nyomtatók ez a természetes.
További szép napot mindenkinek!
Mielőtt a dugótető ívét hiányolnátok, folyamatban
Ma szabí, így lesz időm szórakozni.
ez lemaradt
gyári új 66.94-es suzi dugó felső gyűrű felett
66.55

Hangsúlyozom, nem mikrométerrel mérve!
Hőmérséklet az kb. 20C, de 0.05 os tolómérő esetében olyan mindegy
Sajnos mérőeszköz hiányában és kopott VS új vagy nem egyező alapméret miatt ilyen jellegű igényeket nem tudom kielégíteni

Gyári suzi 66.94 es logikus, hogy kisebb a dugótető átm, mint a 66.96 os wösnernek nak. Prox 66.96 os 140 órás kopott, normális, hogy kisebb az átmérő, mint a wössner 6 órás dugónál.
Elméletben a kovácsoltnak kéne kisebbnek lennie, a 0.05 os tolómérő még se ezt mutatja, ami meg normális

A felső gyűrű felett, több helyről és irányból rámérve átlag.
- wössner 66.65
- Prox 66.45
Jó reggelt!

Tavalyi nyakig sár tapasztalat után mentek HECAzni az startlistások?
Ma kezdődött
http://heca.ro/
ji reggelt..
páncélt emailba? igy fejlődik a technika, .
Vagy küld emilbe.Köszi.
Elfelejtetted megmérni a dugó átmérőt a felső gyűrű környékén, pedig lényeges lenne az izgalom további fokozása érdekében...
Azért janit nem kell ennyire lenézni, mert fejlődőképes, még ha lassan is
Nagy nehezen azért rájöttem, hogy okostojásoknak felesleges bármilyen tanácsot adni. A haverod a sok baromság közben úgy megy el rendszeresen a lényeg mellett, hogy az már kiborító.
Most is ott van előtte a kolompolás oka (legalábbis egy ok), olvasta, mérte, de a kép valahogy mégsem áll össze