Pedig írhatod nyugodtan, mert nem fárasztasz senkit.
Ha téged zavarnak a kiegészítő hszek, akkor viszont tényleg hagyd a fenébe.
Én személy szerint meg vagyok rökönyödve ezen a 7 százados adaton
Még életemben nem hallottam ekkora illesztésről, de lehet még nem éltem eleget Érdekességként megjegyezném, hogy versenyeznek levegős "vas" / valójában krómötvözet / hengerrel, ami cirka fele ekkora illesztéssel szalad. Nem is a szomszédból kell bele kompótot hozni
Szóval miért 7 ?
Úgy látom ez a forum ba ha nicns rossztevő akkor a jóból is rossz ki tud jönni. rosszaság. Ez egy iylen varázs gomb ez a forum mindig valami meglepetés születik belőőőleee !
fasza, de nem szoktak átlagolni, hanem mindig a szükebb adatott veszik számitásba henger esetén. És kérdem mi van a power szelep kijáratoknál a szivó bejáratoknál ? ott kalimpál a dugo ott kopott meg az oldala iylen csúnyán oda mértetek ? ott mi volt a kopás.
ami a irásaidat illeti egyenesen szorakoztató látni elméd kibontakozni toljad csak. én élvezem hasznos.
Ha csak 1 adatot írok, az nálam mindig átlagot jelent.
Sok helyen volt mérve a henger legkisebb 67.02 tető, legnagyobb középen 67.04, volt ahol 67.03 aztán ez lett kiátlagolva.
Lényegében 0.01 ad hordósság van benne.
A 66.92 re lekopott prox dugó nem szólt így benne, pedig az aztán billeghetett jócskán
Itt inkább a csapeltolás lehet ludas, sőt a detonálást is erre fognám, de majd kiderül.
Nem írok többet, nem fárasztok senkit a hülyeségemmel
mondtad 7 századra van illesztve a henger, én azt mondom a hengered a dugyú állapotából nekem az jön le a hengered nem szabályos kopású vagyis a 7 század valószinü a legg kisebb mérete, hol mérték a hengeren belül ?
szerintem az van iylen 15 század is egy két helyen az illesztés és ezért kalimpál a dugo oldala (ahol a hosszú karcok vannak benne) és azért kopott el így 6 óra alatt.
Rendben, de olyan bélyeggyűjtőt azért még te sem láttál aki régi drága bélyegeket gyűjt, a másik hobbija pedig a levelezés, de nem a postán veszi a levelekre az olcsó bélyegeket, hanem elpostázza a gyűjteményéből.
Én ehhez tudnám hasonlítani az ő hobbiját
Érthetőbben : Azért mert van egy vagy több hobbid, még nem ok rá, hogy ne gondolkozz
Hát senki sem érti hogy Dew-nek ez a hobbija? Had csinálja már azt amit szeret!
Idézet a hobbi fogalmáról:
Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, játasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása.A hobbi tevékenységnek lehetnek jótékony terápiás hatásai, de az erős vágy kiélése el is fajulhat, kényszeres tevékenységgé vagy szenvedéllyé is válhat (mánia).
Ha téged zavarnak a kiegészítő hszek, akkor viszont tényleg hagyd a fenébe.
Én személy szerint meg vagyok rökönyödve ezen a 7 százados adaton
Még életemben nem hallottam ekkora illesztésről, de lehet még nem éltem eleget Érdekességként megjegyezném, hogy versenyeznek levegős "vas" / valójában krómötvözet / hengerrel, ami cirka fele ekkora illesztéssel szalad. Nem is a szomszédból kell bele kompótot hozni
Szóval miért 7 ?
Ha közép tájt a felömlőknél érdekel a henger méret ott volt a legnagyobb, ahogy írtam, ott 67.04.
Tényleg nem akarok fárasztani senkit a hülyeséggel
Komolyra fordítva, fogalmam sincs, h mikor lesz elfogadható állapotban a motor, így sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor tudunk motorozni
fasza, de nem szoktak átlagolni, hanem mindig a szükebb adatott veszik számitásba henger esetén. És kérdem mi van a power szelep kijáratoknál a szivó bejáratoknál ? ott kalimpál a dugo ott kopott meg az oldala iylen csúnyán oda mértetek ? ott mi volt a kopás.
ami a irásaidat illeti egyenesen szorakoztató látni elméd kibontakozni toljad csak. én élvezem hasznos.
csá
Dewóóóó !
s akkor motorozunk ez éveben ?
Ha csak 1 adatot írok, az nálam mindig átlagot jelent.
Sok helyen volt mérve a henger legkisebb 67.02 tető, legnagyobb középen 67.04, volt ahol 67.03 aztán ez lett kiátlagolva.
Lényegében 0.01 ad hordósság van benne.
A 66.92 re lekopott prox dugó nem szólt így benne, pedig az aztán billeghetett jócskán
Itt inkább a csapeltolás lehet ludas, sőt a detonálást is erre fognám, de majd kiderül.
Nem írok többet, nem fárasztok senkit a hülyeségemmel
én imádom a analitikai tehetséged. Dewóóó-bá !
Dew a Zari féle szarkaszitkát bevetve kérdem ez évben motorozunk ?
már ami a motorod készenlétét illeti ?
Egyébb ként nem hiányzik neketek itt a Zarika ?
Köszi a tanácsokat , ha nem érdekel senkit a képek, a tapasztalatok, nem szemetelem vele tovább a fórumut
Sorry
mondtad 7 századra van illesztve a henger, én azt mondom a hengered a dugyú állapotából nekem az jön le a hengered nem szabályos kopású vagyis a 7 század valószinü a legg kisebb mérete, hol mérték a hengeren belül ?
szerintem az van iylen 15 század is egy két helyen az illesztés és ezért kalimpál a dugo oldala (ahol a hosszú karcok vannak benne) és azért kopott el így 6 óra alatt.
,milyen ovalitás volt mérve a hengerben ? milyen eltérések voltak ? igy a hosszában ?
http://www.youtube.com/watch?v...
Nikasiloztasd ujra a hengert nem vicc. ! én fizetem spongyoriba majd ledolgozod nekem zsir ?
sok sikert.
és azt nevezed te integetésnek, ahogy a félig letolt gatyádat probáltad nagy mozdulatokal vissza rángatni...
jahhh persze tudom te olyat nem szoktál..
mondjuk én birnám a dolgot ha visszafelé is működne, mikor egy csajhoz beszélnék egyfolytában a seggemet vizuálná...
Én ehhez tudnám hasonlítani az ő hobbiját
Érthetőbben : Azért mert van egy vagy több hobbid, még nem ok rá, hogy ne gondolkozz
Kadosa, ápr 13.-án veterán börze Debrecenben, amivel egybekötve kéthengeres Pannónia összeröffenés is lesz. Vagy a tiéd még nincs készen?
Idézet a hobbi fogalmáról:
Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, játasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása.A hobbi tevékenységnek lehetnek jótékony terápiás hatásai, de az erős vágy kiélése el is fajulhat, kényszeres tevékenységgé vagy szenvedéllyé is válhat (mánia).