Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne sértődj meg,mint egy csajszi. Hagy legyen már nekünk is Ennyi,hogy néha beszúrunk valamit,hogy legyen egy kis móka kacagás.
Pedig írhatod nyugodtan, mert nem fárasztasz senkit.
Ha téged zavarnak a kiegészítő hszek, akkor viszont tényleg hagyd a fenébe.
Én személy szerint meg vagyok rökönyödve ezen a 7 százados adaton
Még életemben nem hallottam ekkora illesztésről, de lehet még nem éltem eleget Érdekességként megjegyezném, hogy versenyeznek levegős "vas" / valójában krómötvözet / hengerrel, ami cirka fele ekkora illesztéssel szalad. Nem is a szomszédból kell bele kompótot hozni
Szóval miért 7 ?
Szavakból nem tudom pontosan mire gondolsz.
Ha közép tájt a felömlőknél érdekel a henger méret ott volt a legnagyobb, ahogy írtam, ott 67.04.

Tényleg nem akarok fárasztani senkit a hülyeséggel

Komolyra fordítva, fogalmam sincs, h mikor lesz elfogadható állapotban a motor, így sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor tudunk motorozni
Úgy látom ez a forum ba ha nicns rossztevő akkor a jóból is rossz ki tud jönni. rosszaság. Ez egy iylen varázs gomb ez a forum mindig valami meglepetés születik belőőőleee !
Dew

fasza, de nem szoktak átlagolni, hanem mindig a szükebb adatott veszik számitásba henger esetén. És kérdem mi van a power szelep kijáratoknál a szivó bejáratoknál ? ott kalimpál a dugo ott kopott meg az oldala iylen csúnyán oda mértetek ? ott mi volt a kopás.

ami a irásaidat illeti egyenesen szorakoztató látni elméd kibontakozni toljad csak. én élvezem hasznos.

csá
Dewóóóó !

s akkor motorozunk ez éveben ?
Célozzuk meg inkább a 2020-at mint motorozás kezdése és RMX elkészülte
Köszönöm a lehetőséget de nem élnék vele

Ha csak 1 adatot írok, az nálam mindig átlagot jelent.

Sok helyen volt mérve a henger legkisebb 67.02 tető, legnagyobb középen 67.04, volt ahol 67.03 aztán ez lett kiátlagolva.
Lényegében 0.01 ad hordósság van benne.

A 66.92 re lekopott prox dugó nem szólt így benne, pedig az aztán billeghetett jócskán
Itt inkább a csapeltolás lehet ludas, sőt a detonálást is erre fognám, de majd kiderül.
Nem írok többet, nem fárasztok senkit a hülyeségemmel
De de élvezzük toljad.
én imádom a analitikai tehetséged. Dewóóó-bá !

Dew a Zari féle szarkaszitkát bevetve kérdem ez évben motorozunk ?
már ami a motorod készenlétét illeti ?

Egyébb ként nem hiányzik neketek itt a Zarika ?
Jó reggelt!

Köszi a tanácsokat , ha nem érdekel senkit a képek, a tapasztalatok, nem szemetelem vele tovább a fórumut
Sorry
Dew,

mondtad 7 századra van illesztve a henger, én azt mondom a hengered a dugyú állapotából nekem az jön le a hengered nem szabályos kopású vagyis a 7 század valószinü a legg kisebb mérete, hol mérték a hengeren belül ?
szerintem az van iylen 15 század is egy két helyen az illesztés és ezért kalimpál a dugo oldala (ahol a hosszú karcok vannak benne) és azért kopott el így 6 óra alatt.

,milyen ovalitás volt mérve a hengerben ? milyen eltérések voltak ? igy a hosszában ?
http://www.youtube.com/watch?v...

Nikasiloztasd ujra a hengert nem vicc. ! én fizetem spongyoriba majd ledolgozod nekem zsir ?
LIKE, tetszik a hozzá állásod.
sok sikert.
Köszi az infót. A héten beröffen-ha minden jól megy. De még van a kasznin fémmunka, meg vezetékelés, meg műszakiztatás.
beszélnél a melleknek mi...? eszem megáll micsoda fertő... pfujjj..pfujj.. és pfuuuujj..
ez nálatok van mert akkor szívesen be álok a csapatba
láttam az egyik árokparton valami részeg homlest az árokbol kalimpálni... szoval az te voltál?

és azt nevezed te integetésnek, ahogy a félig letolt gatyádat probáltad nagy mozdulatokal vissza rángatni...
biztos azt szerette volna hogy ti is turbékoljatok reggelire az asszonyal...

jahhh persze tudom te olyat nem szoktál..
Ne is mond,egy köcsög házi galamb beköltözött a hálószoba ablakunkba! Korán reggel már ott turbékolt.
Integettem,csak nem vetted észre mert nem volt rajtad a szemüveged!
na témánál is vagyunk, igy reggeli madár csicsergéshez....
erröl a melleihez beszél dologrol a csajok tudnának autentikusan mesélni.... igy reggeli kávéhoz...

mondjuk én birnám a dolgot ha visszafelé is működne, mikor egy csajhoz beszélnék egyfolytában a seggemet vizuálná...
Rendben, de olyan bélyeggyűjtőt azért még te sem láttál aki régi drága bélyegeket gyűjt, a másik hobbija pedig a levelezés, de nem a postán veszi a levelekre az olcsó bélyegeket, hanem elpostázza a gyűjteményéből.
Én ehhez tudnám hasonlítani az ő hobbiját

Érthetőbben : Azért mert van egy vagy több hobbid, még nem ok rá, hogy ne gondolkozz

Kadosa, ápr 13.-án veterán börze Debrecenben, amivel egybekötve kéthengeres Pannónia összeröffenés is lesz. Vagy a tiéd még nincs készen?
Hát senki sem érti hogy Dew-nek ez a hobbija? Had csinálja már azt amit szeret!

Idézet a hobbi fogalmáról:
Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, játasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása.A hobbi tevékenységnek lehetnek jótékony terápiás hatásai, de az erős vágy kiélése el is fajulhat, kényszeres tevékenységgé vagy szenvedéllyé is válhat (mánia).
Eközben a Luftwaffe-nél: