gondolod a polgári engedetlenségetek érdekelni fogja bármelyik hivatalos szervet?
és mégis hogy gondolod? oda állsz a 30 tonnás tank elé a testedel hogy márpedig itt nem mentek át.... vagy valamelyik zöld scánia kamion elé fekszel? vagy hogy...
fel is hívom a tremmert hétfőn
ja és polgári engedetlenséget fogunk szervezni mármint itt a faluban hogy mi a picsáért itt járnak be amikor van hadi út is
Dew ebböl a röhejes akciobol indult a katonásdi... elolvasod a kommenteket a sima helyi lakosok (nem motorosok) is ezen vannak kiakadva hogy mikor itt egy szájbakurt holland amerikai hadgyakorlat cirka 1500 emberrel annyi haditechnikával amit még nem nagyon láttatok, napi szinten megy a bombázosdi, harckocsik dűbörögnek, több a hummer a környéken mint az Őz, széjjel kurnak mindent mennek át fákon bokrokon nem számit, , de a natura kivonul a rendőrségel környezetkárosito terep motorosokat elkapni a full sziklamező baglyason....ami mellet ott egy giga külszini bánya....
ennél álszentebb képmutato "környezetvédösdit" már nehezen lehet elképzelni.... legalább várnák meg amig elvonul a hadsereg, és rá pár hétre mutogatnák a motorosokat mint fő bűnbakot.. de igy....
Ma kerestem a tour max kuplung lamelláról adatot, de nem találom a tetves céget, aki csinálja. Erre kiderült, hogy ez egy "másik" cégnek a védjegye, nincs ilyen nevű cég
Ezen az oldalon sok védjegynek/márkanévnek utána lehet nézni, hogy ki mögött ki is áll. http://www.trademarkia.com
nálunk volt aki belehuzta az rpg t magaelé lött a rakétával. volt ám szaladozás. meg kigyujtottuk a pkm el az erdőt fényjelzőssel.
ja meg egy marha ottfelejtette az amd jét éjjelllátoval egy erdőben egy fánál sötét éjszaka pusztavacson és 10 km után vette észre hogy nincs nála puska. kerestük egy darabig.
nem tudom... de az milyen beszédes foto lenne a naturhás fotosrol ha valaki oda állt volna elé és lefotozza ahogy ő a motorost fotozza.... merthogy ott van 50 méterre mögött egy akkor kűlszini murva bánya mint az állat... természetesen ott már nem probléma a védett gaz....
amugy ti láttatok már közvetlen a sziklás ösvényben kinővő védett virágot... mert én még nem...
eredetileg kommendás voltam aztán némi rosszalkodás után lettem tüzér pár hónapra
de megérte ilyennel tuti nem fogok többet lőni, akkor még nagyon-nagyon fegyvermániás voltam
ilyen kocsis lövőkét csak tv-ben láttam... pedig érdekelne
egyszer látnám a naturhásokat hogy fényképezővel, meg policájjal kivonulnak és feljelentik az egész holland dandárt...
egyből fasza csávok lennének a szememben...
olvastad a hozzászolásokat, még a Vp fővadász, weblap szerkesztő is ki van akadva a sok marha hadseregre hogy szétbasznak mindent, vagy lehet csak az a baja nem tud ilyenkor kimenni vadászni...?
és mégis hogy gondolod? oda állsz a 30 tonnás tank elé a testedel hogy márpedig itt nem mentek át.... vagy valamelyik zöld scánia kamion elé fekszel? vagy hogy...
Jozsiii elvisznek a rendőrők..