Jó ez az ápr 1
csak nehogy igazad legyen a következmény tekintetében akár itt, akár más fronton, akár ma, akár a jövőben
Sok a hülye katonának álló, meg pénzzel rángatható őket vezető ember
amugy hallotátok a nagy hírt hogy ma kitör a 3. világ háboru... izrael kezdi el irán ellen termonukleáris fegyverekel, megelőzö csapásra hivatkozva ...
Előbb kipurcanok én a sok elmélet beszerzéstől, hajnalba nyúló olvasgatástól
RMX most valószínű megússza, kicsit több elméletet gyűjtök a próbálgatások előtt
Hihetetlen mennyire sok dologra kéne figyelni, már a préssávnál az se mindegy, hogy a dugótető "milyen fokban" áll, s ehhez képes a hengerfejé milyen, meg van még annyi más is.
Belefulladok már az elméletbe de érdekes csak az arány nem stimm 90% szerelés, 10% motor hang, az is csak a próba
Most már nem mondok semmit, mi lehet a hang, mert lehet még pár dolog szépen végignézem
Kipuff kiesett, marad a power szelep vagy a kopogás vagy más Holnap jön a power szelep utána ellenőrzöm a kopogást
Kísérletezés eredmény lesz=RMX halála, mint múltkor a gyújtásnál
Van valakinek infója letölthető 3d áramlás szimuláló (CDF) programról?
Ansys Fluent ilyen, de még nem találtam torrentet
Meg akarom nézni, hogy az égéstérben vagy bárhol másutt elkövetett módosítások milyen hatással vannak az áramlásokra
Polír vagy éles sarkok vagy akár apró lyukak, vagy karc nyomok, stb.
Tudom no komplett
Esetleg akinek még van GAS GAS motorja jól jöhet.
Régi vastag erős deknik, + a képen látható alkatrészek, + van még egy váltókarom, lehetőleg egyben szeretném eladni.
Főtengelyhez még pár apróság,
Ha nem elve hülyeség a kérdés, mert motor típustól és gyártótól függ...
Tudja-e valaki, hogy általában milyen illesztéssel van gyártva az alsó csap és a sonkában a csap furat? Nem mintha bármelyiket is mérni tudnám, de jó tudni
A "sok" szét és össze préseléstől "centírozási folyamattól", nem-e lehet, h kikopik a sonkában a furat és az új csap már "lóg" benne ezért mászik el utólag(szereléskor). Persze simán el tudom képzelni azt is, h az új utángyártott csap se olyan átmérőjű, mint kéne
Ezt a szervízkönyv se adja meg, h a sonkában mekkorának is kéne lennie a furatnak, illetve nem írnak az illesztési hézagról sem, de még az alsó csap méret sincs megadva
Rendőrség, egy eszköz...
Jogszabályi keretek között úgy és oda lehet őket "vezényelni", ahogy akarják.
A jogszabályok hibásak, erre épülve a rendőrség működése is hibás.
még jó hogy időben rákérdeztem mit kapok