Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk már kitört mert a családom elfelejtette a szülinapomat
még jó hogy időben rákérdeztem mit kapok
üdv.engem a berugókar érdekelne meg a váltókar is talán.mennyire gondoltál?külön és egyben.köszi
Próbáltam olvasgatni ezt a könyvet (angolul sajna kicsit nehéz, még lefordítva se értem mit beszél )

Olyan számok vannak benne, h leestem a székről, először azt gondoltam, h rosszul fordítok, de nem
Dugó gyorsulások, dugóra ható erők, stb.

Az égési folyamatot olyan nézőpontból mutatja be, ahogy eddig még nem olvastam sehol

Ilyen finomságok is vannak benne, mint gyűrű lebegés, soha nem hallottam róla

Egyébként teljesen logikus, amiket ír s főleg hasznos , ha valaki meg akarja érteni mi történik, csak a fene se gondolna rá elsőre

Vissza a "földre", megyek csörgést keresni
Sziasztok!
Van egy eladó GG Ec 250 nicasilos hengerem + B-s wössner dugó (keveset ment), hengerfejjel. Ha érdekel vkit, írjon a ggpp@freemail címre. Képet küldök, árat megbeszéljük.
Dew miért csaptad le ilyen korán? még az is lehet elindult volna belőle egy jo nagy hoax a neten ...
Jó ez az ápr 1
csak nehogy igazad legyen a következmény tekintetében akár itt, akár más fronton, akár ma, akár a jövőben
Sok a hülye katonának álló, meg pénzzel rángatható őket vezető ember
amugy hallotátok a nagy hírt hogy ma kitör a 3. világ háboru... izrael kezdi el irán ellen termonukleáris fegyverekel, megelőzö csapásra hivatkozva ...
HASZNOS forrás (első ránézésre, nem olvastam még végig):
http://www.2strokeengine.net/g...

Ezer köszönet

Előbb kipurcanok én a sok elmélet beszerzéstől, hajnalba nyúló olvasgatástól
RMX most valószínű megússza, kicsit több elméletet gyűjtök a próbálgatások előtt

Hihetetlen mennyire sok dologra kéne figyelni, már a préssávnál az se mindegy, hogy a dugótető "milyen fokban" áll, s ehhez képes a hengerfejé milyen, meg van még annyi más is.
Belefulladok már az elméletbe de érdekes csak az arány nem stimm 90% szerelés, 10% motor hang, az is csak a próba

Most már nem mondok semmit, mi lehet a hang, mert lehet még pár dolog szépen végignézem
szoval nem lett meg a kelempászmadár?
neked is...
Jó reggelt!
tegnap megszállták az obi-t az usaarmy terep emberek...lehet nem is vásárolni akartak, hanem csak az eladoi állásokat akarták betölteni..
Dew ne öld meg a rémeremixet... ma feladom a postát..
Kipuff kiesett, marad a power szelep vagy a kopogás vagy más Holnap jön a power szelep utána ellenőrzöm a kopogást
Kísérletezés eredmény lesz=RMX halála, mint múltkor a gyújtásnál

Van valakinek infója letölthető 3d áramlás szimuláló (CDF) programról?
Ansys Fluent ilyen, de még nem találtam torrentet

Meg akarom nézni, hogy az égéstérben vagy bárhol másutt elkövetett módosítások milyen hatással vannak az áramlásokra
Polír vagy éles sarkok vagy akár apró lyukak, vagy karc nyomok, stb.
Tudom no komplett

Jócakát!
40
szia mennyi?
lehet még jelentkezni az extrémengyúrók funpagehez?
jelöltem a tagot,de nem jön a visszaigazolás? betelt a létszám?

Esetleg akinek még van GAS GAS motorja jól jöhet.
Régi vastag erős deknik, + a képen látható alkatrészek, + van még egy váltókarom, lehetőleg egyben szeretném eladni.
Főtengelyhez még pár apróság,
Ha nem elve hülyeség a kérdés, mert motor típustól és gyártótól függ...
Tudja-e valaki, hogy általában milyen illesztéssel van gyártva az alsó csap és a sonkában a csap furat? Nem mintha bármelyiket is mérni tudnám, de jó tudni

A "sok" szét és össze préseléstől "centírozási folyamattól", nem-e lehet, h kikopik a sonkában a furat és az új csap már "lóg" benne ezért mászik el utólag(szereléskor). Persze simán el tudom képzelni azt is, h az új utángyártott csap se olyan átmérőjű, mint kéne

Ezt a szervízkönyv se adja meg, h a sonkában mekkorának is kéne lennie a furatnak, illetve nem írnak az illesztési hézagról sem, de még az alsó csap méret sincs megadva
Nagy a tolongás

Mindenki motorozik?
Így ránézésre lehet ott pár jó kis endúrós hely
Rendőrség, egy eszköz...
Jogszabályi keretek között úgy és oda lehet őket "vezényelni", ahogy akarják.
A jogszabályok hibásak, erre épülve a rendőrség működése is hibás.