Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Ígértem videót csak hang, hogy a kép ne zavarjon össze senkit
100% os sebességgel:
http://youtu.be/6yIIpT7sawg
25% os sebességre lassítva, így jobban hallható és elemezhető
http://youtu.be/xeonMZAYv_o

A egy-egy "nagy" csattogás ezer éve benne van, a magasabb fordulatra való "kopogás" zörej a kérdőjel
Részemről még mindig arra tippelek (gyakorlatban még nem vizsgáltam) hogy a nagyobb főtengely rezonancia által, valami berezonál és az csörög. Lassított videóban 0:40 körül lehet a legjobban hallani, hogy rezonancia.
Így első tippre a kipuf és a henger közötti hézagoló gyűrűre gondolok a nagyobb rezonancia mozgatja a blokkot, ellöki a helyéről, majd a rugó visszarántja a rezot és üt a gyűrűre, vagy a power szelep csöröghet ahogy lökdösi a kiáramló kipuff gáz, majd ma kiderül, ha gyakorlatban elkezdem vizsgálni, mitől szűnik meg a hang.
Mindennek a forrása/okozója azaz a gyökér a nagyobb főtengely rezonancia, ezt mindenképp orvosolni kell.
A kuplung is ezért marhatott bele a deklibe, mert a kopott csapágyon elrázta a kosarat a nagyobb blokk rezonancia.
Ez mind csak elmélet
Ha valakinek hiányozna valami itt megtalálja !
http://youtu.be/tYflzl0zlnI
értelmes dolog lehet az is...

elmesélek nektek egy egyszerű példát szomszéd ország bécs, delegácio vonul a következő képpen megy egy policei forgun minden kereszteződésben kirak egy rendőrt egy elektromos kütyüvel, mikor közeledik a konvoj átállitodik a lámpa pirosra, és a fekete x5 konvoj egy sziréna hang nélkül ugy átrobog a városon azt se tudod történt valami....

gondolom a magyar verziot nem kell bemutatni mikor még ide a balatonra is szirénázos konvojok hozzák a faszkalapokat strandolni a hétvégére...
Kb olyan, mint amikor pestről lejönnek helikopterrel ellenőrizni az ejtőernyős üzemet. Megnézik,hogy minden ugrónak van-e orvosija.
Szúrópróbaszerűen félmillióért-évente kétszer-háromszor.
jo kis nap az ilyen...
mondjuk ugyan ezt a baromság blamázst csinálták mikor itt volt a hells angels csávok találkozoja.... bazze naponta hordták az ország minden pontjárol százával a rendőrőket sprinterekel, transitokal konvojba, oda vissza... tőbb ezer rendőr volt itt igazoltatták állandoan őket közben meg egy rakás tulsulyos középkoru pasi volt pokol angyalai logoval a hátukon.....
részben röhejes volt részben meg bosszantu volt az az értelmetlen tullihegés amire ellocsolták azt a pár 100 milliot.... feleslegesen...
szép táj
holnap azt hiszem sírás lesz az izomláztól...nem szokta a cigány a szántást biciklizni voltunk,nem keveset.
2 kerék,kicsit másképpen
először én is röhögtem az ilyen bődűletes blamázson , utána gondolva már bosszankodom... mert ahogy elnézem a felvételen lévő készűltségi állományt ez a baromság jo sok millába került...
kűlönben igy átgondolva a sztorit ott a yardnál a vezetésnél vannak a bajok a fejben és nem kicsit...

bazze kirendeltek 100 rendőrt csomo furgonal, egy ilyen dolog miatt? ezek tényleg nem normálisak? mert nagyon ugy tűnik..

mellesleg egy ilyen ostoba akciosdi miatt valamelyik vezetőn behajtják azt a pár milliot amit ellocsoltak az ado fizetők pénzéből erre? természetesen a kérdés csak ironikus volt...

pedigi egy normális rendszerben a parancsot kiadot ilyenkor kirugnák mint a szart
ne álljatok közel egymáshoz
akkóóó osztálytalit is lemondom mert az utcán,a régi suli előtt van a találka
én a rendőr helyében ott hagytam volna a picsbe
bidám-bidám...

meg nem lehet gyülekezni mert az szabály ellenes ha 15 ember találkozik az utcán... ez kész ..
komolyan ilyen fasz hozzá állásal a rendőrség saját magát járatja le...
zozi mikor vihetném a motort?
jó reggelt
egy helyismerettel bíro enduros tudna nekik rendezni egy kis extrém turát...kalandos utakon...
AZT KIABÁLD ... FREEDOM UKRAJNA.. garantált a vastag gyorskötöző a kezedre,

amugy most occso a narancs..
Riasztó pisztolyom van közéjük rontsak vele hurrrrrá felkiáltással! De hogy legyen tömeg gyere te is ballinyó
Ja és 3fős csapatban motoroznak folyamatosan
Ép mondom a gyereknek ma közéjük kéne motorozni poénból!